local-stats-pixel fb-conv-api

Vai vientulība ir laba? 10 argumenti un to atspēkojums31

191 1

Mums patīk mīlēt un būt mīlētiem. Dažreiz pat tik ļoti, ka esam ar mieru atteikties no personīgās laimes. Tas var traucēt arī personīgajai izaugsmei, bet vientulībā pavadītie gadi var izrādīties paši produktīvākie un brīvākie.

191 1 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000
Ja esmu viens, tad dzīvi sanāk aizpildīt tikai ar darbu, bet tam nav jēgas, ja nav dēļ kā censties. Visi kas runā ka labāk būt vieniem- 50 un 60 gados arī gribēsiet būt vieni? Katram ir jāizaug un kad izaug, tad arī saprot ka būt labāk ir attiecībās. Jo ilgāk būs viens/viena, jo vairāk pie tā pieradīs un jo grūtāk būs ar katru gadu izveidot attiecības.
11 0 atbildēt

Mani nekas nepārliecināja, neviens pretarguments. emotion 

Vislabāk jūtos viens, un bastā!!! emotion 

6 0 atbildēt

50/50

Un nevis vientuliiba, bet vienatne. Vientuliiba ir pavisam kas cits, un taa ir ljoti reti sastopama.

5 0 atbildēt

 Cilvēks ir sociāla būtne. Mums būs dzīvot kopienās.

5 0 atbildēt
Tomēr psiholoģiski tas var būt smagi!
5 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tev patīk būt vienatnē vai arī attiecībās?

Cits variants: Nav bijušas attiecības, nezinu.

4 0 atbildēt

Nu nez nez esmu viens kā krastā izmests gumijas zābaks jau gadus 6-7(?) un neredzu tam nekādu problēmu. veidot attiecības ir pārāk lielas ''klapatas'' vismaz manā uztverē un tas viss izsit no fokusa. Nedod Dievs vel tas sāk ierobežot vai kaut kā ietekmēt manu dzīves stilu.

4 0 atbildēt

Kā tu vari kļūt stiprāks, organizētāks, enerģiju taupošāks, etc., ja tu paliec šajā "saudzīgajā režīmā" - tu tā neiemācīsies šo neparasto prasmi dzīvot dzīvi ar kādu… vienalga - sievu/vīru, bērniem… priekos un bēdās.

Tas nav priekš vārgajām dvēselēm. emotion

4 0 atbildēt

Man ir vairāki paziņas/draugi, kuri ir vientuļi. Pa visu laiku, kamēr ar viņiem saskaros, esmu sapratis, ka lielākā daļa šo argumentu ir vienkārši atrunas, kuras cilvēki saka, lai sevi attaisnotu un sevi mierinātu. Beigu beigās, kad tāda veida cilvēkus iepazīsti tuvāk, viņi atzīstas, ka dēļ savas vientulības ir ļoti nelaimīgi

3 0 atbildēt

Cilveks dzīvojot viens IR stiprāks un organizētāks par tiem, kuri dzīvo ar kādu kopā. Visas attiecības kādreiz beidzas (izšķiras vai nomirst), un tad palicējs ir "kā no laivas izmests". "Ko es tagad viens darīšu, kā es ar visu tikšu galā utt.?" Bet dzīvojot viens tu jau esi pieradis un esi patstāvīgs. Ja kas notiek, var "nopirkt palīdzību" ar izveidotajiem uzkrājumiem. Pamēģini ģimenē ar bērniem kaut ko uzkrāt nebaltām dienām - beigās esi viens pie tukšas siles...

4 2 atbildēt

Izklausās pēc egoistu sapņiem. Kāpēc vislaik jāizvirza tikai savas vajadzības kā galveno? Un kāpēc jāizvēlas otrs cilvēks, kas demotivē un tad jānoraksta attiecības kā tādas.

2 0 atbildēt

Protams, ka vienam ir smagi, bet esmu jau pieradis pēc 15 gadus vientulības, tobiš kopš laika kad sāku interesēties par meitenēm. Atrast kādu, kura gribētu attiecības man ir praktiski neiespējami emotion

1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tev patīk būt vienatnē vai arī attiecībās?

Cits variants: Esmu precējies emotion

1 0 atbildēt
Jap, 3. punkts, jeb stereotips vienmēr ir ļoti kaitinājis emotion foršs raksts! emotion
1 0 atbildēt
Ea visu dienu klausos dziesmu Desposito un raudu... Jo spocene Everbergerdīne mani nemīl! emotion
1 0 atbildēt

Katrs cilvēks domā savādāk.

1 0 atbildēt

Man vislabāk patīk būt vienai.

1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tev patīk būt vienatnē vai arī attiecībās?

Cits variants: Es esmu viens un man nav bijušas attiecības

0 0 atbildēt

Te nevar būt viena patiesība. Raksts ir labs,liek daudz ko padomāt.

0 0 atbildēt