local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tu zini kā ir būt redaktoram?91

795 19

Varbūt esat jau pamanījuši, ka pēdējā laikā neesmu publicējis nevienu rakstu. Tas ir vairāk saistīts ar to, ka mācību gads iet uz beigām un skolā darbi ir līdz kaklam un vēl mazliet.

795 19 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

iespaidigi!

0 0 atbildēt

Kā iesācējai jau izklausās sarēžgītiemotion

0 0 atbildēt
mazliet izdedzis amatā. Tāda sajūta kad rakstu ievietotāji redaktoru uztverē ir tādi kā kaitinoši uzbāzīgi klienti, tantuki un opīši, bērni un pamuļķi pff!:D. Kuri jārediģē jādzēš. Nez vai par redaktora darbu te maksā ar vai tā vairāk ir tāda kā goda lieta?
0 0 atbildēt
Sapratu redaktors ir un paliek tikai redaktors. Kad dosies uz kaadu darba interviju šito būšanu vari vispār neminēt, a to darba devējs padomās kad tevi varēs strādināt kā paša radinieku. A savus radiniekus darba devējs parasti p*ss.
0 0 atbildēt

es drīzāk teiktu ka redaktori (viens gadījums zināms), paši nezin noteikumus, un pieļauj rupjas kļūdas, pēc kurām nenes nekādu atbildību, un beigās lietotājs paliek bez nekā!

0 0 atbildēt
Redaktoram obligāti jālabo raksti?
0 0 atbildēt

Es arī gribēju būt redaktors, bet seksii rabit teica, ka man ar viņu ir jāparguļ, tad tik tikšot amatā.

1 4 atbildēt

Kā kļūt  par redaktoru?

1 4 atbildēt

un tu to sauc par smagu darbu? dēls, izdzēst rakstu un nesaņemt pāris medaļas ir pilnīgi pie pakaļas, ja ir baigais entuziasms palīdzēt šai vietnei, vai arī vienkārši gribi nostaipīt krānu, ka esi redaktors, vai kas tur. tie visi ir sīkumi un jebkurš cilvēks, ar normālu nervu sistēmu, to var darīt, kaut, caurām dienām.

3 9 atbildēt

Tad jau labāk lai es palieku par Žurnālisti ;D

0 7 atbildēt
« 1  2  3 »