local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tu zini kā ir būt redaktoram?91

795 19

Varbūt esat jau pamanījuši, ka pēdējā laikā neesmu publicējis nevienu rakstu. Tas ir vairāk saistīts ar to, ka mācību gads iet uz beigām un skolā darbi ir līdz kaklam un vēl mazliet.

795 19 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

Gandrīz kā grēksūdzē emotion

2 0 atbildēt

Interesants raksts. Man patika, nekāda medus maize jau tā nav, bet ja reiz kādu ieceļ par redaktoru, tad tādam arī jāpaliek, tomērt kaut kā jau šādu titulu esi nopelnījis, nejau aizgājis uz veikalu un nopircis emotion  Rakstu kvalitāte nevar uzlaboties, jo šajā portālā izsena mērķa auditorija ir jaunie cilvēki, kuri arī savāc to cipariņu pie portāla apmeklējumiem. Tieši tā, nevis tie nopietnie kā Aleksandrs vai AndOne, bet gan tie, kurus tagad nereti sauc Latviešu valodas atvasinājumā - TROLLIS.  P.s. Tagad arī redaktorus neviens nepārbauda, jo tiem kuriem nav vēl tas brieduma vecums, bieži nākas saskarties ar T+ sadaļu.

2 0 atbildēt

Diezin vai šeit īstajā vietā būtu sūdzēties par "redaktora" smago darbu un cik tas ir grūti, mani neviens nesaprot utt.  Diez vai tu tikti sasiets, iesviests spoku vāģa bagāžniekā un forsēts tagad vergot ļaunās "augšgala mafijas" labā. :)

Redaktors dara savu darbu un nesūdzas - malacis, thumbs up par viņa pašaizliedzību.

1 0 atbildēt

 Snakey, ko tu neteici, ka top šads raksts? Man būtu tik daudz, ko pielikt

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

3. Dienā tiek izdzēsti ļoti daudz rakstu, jā, intereses pec paskatījos, un, kā izrādās, pēdējās trijās dienās esmu izdzēsis 40 rakstus :D

2 1 atbildēt

Minka...

0 0 atbildēt

kam tās medaļās vispār ir vajadzīgas?  izskatās pēc krāniņa mērīšanas

1 1 atbildēt

un tiešām krāns palika garāks, vai pupi lielāki????

0 0 atbildēt
Redaktoram obligāti jālabo raksti?
0 0 atbildēt

es drīzāk teiktu ka redaktori (viens gadījums zināms), paši nezin noteikumus, un pieļauj rupjas kļūdas, pēc kurām nenes nekādu atbildību, un beigās lietotājs paliek bez nekā!

0 0 atbildēt
Sapratu redaktors ir un paliek tikai redaktors. Kad dosies uz kaadu darba interviju šito būšanu vari vispār neminēt, a to darba devējs padomās kad tevi varēs strādināt kā paša radinieku. A savus radiniekus darba devējs parasti p*ss.
0 0 atbildēt
mazliet izdedzis amatā. Tāda sajūta kad rakstu ievietotāji redaktoru uztverē ir tādi kā kaitinoši uzbāzīgi klienti, tantuki un opīši, bērni un pamuļķi pff!:D. Kuri jārediģē jādzēš. Nez vai par redaktora darbu te maksā ar vai tā vairāk ir tāda kā goda lieta?
0 0 atbildēt

Kā iesācējai jau izklausās sarēžgītiemotion

0 0 atbildēt

tas lkm biki gruti 

0 0 atbildēt

blā,blā,blā. Neinteresē, jo rakstus taisu tikai ļoti, ļoti, ļoti, ļoti reti

0 0 atbildēt

smaga dzīve :(

0 0 atbildēt

nū, sakrāj vēl pāris simtus, un tad sāc palikt vēl skandalozāka, panākumi garantēti (smirk)

0 0 atbildēt
xd avatarsxd

ļoti ceru, ka mainīsies rakstu kvalitāteemotion

0 0 atbildēt

nu tagad jau nenozīmē.. :D bet tad jau bij, ne? :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »