local-stats-pixel fb-conv-api

Vai naudai mūsu valstī var beigties derīguma termiņš?4

Kopš Līvu bilžu albuma izdošanas, mikro nodokļa skandāla un budžeta pieņemšanas ne viens vien mūsu valsts pilsonis ir sašutis par to kas un kādā veidā pie mums notiek. Savu viedokli paturēju pie sevis un neko skaļi neteicu. Piekrītu tiem, kuri saka, ka vajag no sākuma sākt ar sevi un tā tālāk. Loģiski, ka jāsāk ar sevi, taču šoreiz arī mans mērs ir pilns. Pēdējo pilienu pacietības kausā iepilināja Rīgas pašvaldības sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Rīgas Satiksme”. Kā izrādās mūsu valsts oficiālajai valūtai ir derīguma termiņš. Smieklīgi, absurdi, klaja ņirgāšanās par cilvēku un zagšana.

Manam Opim, kurš ir pensionārs un pensijā saņem nepilnus 220 eur mēnesī ir Rīdzinieka karte. Iemaksājām kartē 20 eur, lai nepieciešamības gadījumā viņš var aizbraukt uz veikalu, tirgu vai pie ārsta brīžos, kad nevaram viņu aizvest. Opis bija paspējis izbraukt 3 reizes un atlikums uz kartes ir 17.6 eur. Šodien, veicot savu ceturto braucienu, viņam paziņo, ka naudai, kura ir uz kartes ir beidzies derīguma termiņš un, ka ir jāpērk biļete. Protams, dodamies uz Rīgas satiksmi, kur personāls informē, ka nauda, kura ir uz kartes, tur nevar stāvēt mūžīgi (no pērnā gada novembra), ja nebrauc, tad tā vismaz ir jāiztērē citos etalonos. Vai tas nav augstākās pakāpes stulbums, kas notiek? Varbūt Rīgas satiksmes vadībā tā nedomā, bet es zinu, ka mans Opis, šos 17.6 eiro iztērētu lietderīgāk, nevis ļautu bez cīņas sev tos nozagt. Vai tiešām Rīgas satiksme nevar atrast citu legālus veidu, kā savus transporta līdzekļus noskalot ar nano ūdeni, kā zagt no pensionāriem? Vai tiešām mūsu valstī naudai ir derīguma termiņš? Vai tiešām arī drīzumā bankas kartes būs regulāri jāiztukšo, lai nebaidītos, ka nauda novecos?

Es nesaprotu, cik ilgi mēs visi pacietīsim šo genocīdu pret mūsu valsts iedzīvotājiem? Lai cik ļoti es mīlētu vietu, kur dzīvoju, arī man apskrienās dūša. Par šīm lietām ir jārunā, skaļi jārunā! Katrs šī ieraksta “Share” būs solis tuvāk Leona Bemhena sirdsapziņai un cilvēcībai. Dievs dod, lai viņam un vēl daudziem citiem nokristu klapes eiro banknošu formātā nost no acīm, un beigtos šī klajā mūsu tautas apzagšana, pazemošana un ņirgāšanās.

Ja notiks brīnums, un Rīgas satiksme atvērs acis, mans Opis šo nozagto naudu ziedos Ziemassvētku labdarībai trūkumā nonākušām ģimenēm.

199 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Nu latvijaa pastav sistema, ja tu neapcakaresi tad tevi..

Dzivot godigi musdienas ir gruti.

12 1 atbildēt

Davanu kartes.emotion

3 0 atbildēt

Labs raksts,piekrītu,naudai nevar būt derīgum termiņš,taču šajā gadījuma jāskatās,kādi ir noteikumi,jo ja noteikumos bija rakstīts,ka nauda uz kartes derīga tik un tik ilgi,tad tā ir Jūsu atbildība.

3 0 atbildēt

Ar mani notika tas pats...

3 0 atbildēt