local-stats-pixel fb-conv-api

Vai masalas atgriežas Eiropā?38

145 1

Vakcīna pret masalām ir ļoti efektīva, lai izsargātos no tām. Tas ir labi, jo slimība ir ļoti lipīga un var būt ar nepatīkamām sekām. Pirms vakcīnu ieviešanas saslimšana ar masalām bija ļoti ierasta.

Lieliski pastrādāts, vakcīna!

Nē, pagaidiet, masalas atgriežas

145 1 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Var just, ka esi saistīts ar medicīnu. Kur Tev ir taisnība, daudzas infekcijas slimības var apturēt ar vakcīnām (bakas, masalas u.t.t.), bet par gripas vakcīnām, tomēr arī ārstu vidū domas dalās, vai uzminēs, kurš vīrusa tips atnāks, ja uzminēs būs labi, ja ne, nepasargās, tikai imūnsistēmu novājinās. Kaut gan pēdējos gados prognozes kļūst ar vien precīzākas. Pazīstu diezgan daudz autorotīvu ārstu, kuri ļoti skeptiski uz to skatās.Bet katram ir sava izvēle. Raksts labs +. (pārdomas paliek) emotion  emotion 

7 0 atbildēt

mediji saka ka vakcīnas neizraisa autismu

mediji teica, ka Trampam nav nekādu izredžu kļūt par ASV prezidentu

5 0 atbildēt

Hmmmmm 90% eiropiešu ir vakcinēti - 90% imigranti nav vakcinēti - lika padomāt

4 1 atbildēt

Lai tie 6-10% nevakcinēto cilvēku izplatītu slimību, viņiem gandrīz visiem būtu jābūt slimiem. Ar visām slimībām, pret ko viņi nav vakcinēti. Bet taču nav tā, ka nevakcinētie slimo nonstopā!

Tad domājošam cilvēkam neizbēgami rodas jautājums - kas īsti tās slimības izplata? Vai tiešām tie neslimojošie nevakcinētie (kuriem, saskaroties ar slimību, būtu jābūt tuvu nāvei - ja lasa vakcīnu reklāmas)?

Tātad kā rāda loģika un novērojumi - slimību izplatītāji ir paši vakcinētie. Bet poza, protams, izdevīga - svētā pūļa imunitāte, ļaunie nevakcinētie ir akūts drauds utt. Lai gan bērnudārzos/skolās, kur uzrodas kāds garais klepus utml., vispirms noliekas vakcinētais vairākums, pie viena aplaižot arī nevakcinētos (kuri, kā novērots, mēdz nolikties vieni no pēdējiem un nebūt ne vissmagāk. Lai gan propagandai tiek izbazūnēts katrs nevakcinēta cilvēka slimības gadījums, noklusējot faktu, ka pārējie slimie ir vakcinēti). 

Ja papēta to pašu vēsturi, tad "vakcīnu uzvaras gājiens" sakrīt ar sajēgas rašanos par higiēnu. Bet mūsu senči nebūt nebija stulbi, radot teicienu "nav dūmu bez uguns". Ja vakcinēšanās būtu tik nekaitīga, tad visi būtu apmierināti un nebūtu reālo stāstu par pošu sekām. Bet stāsti ir. Un sekas ir. Var būt viena sagadīšanās. Var būt divas. Bet dzīvesstāstu par problēmām pēc potēšanas ir daudz (palasiet par Gardasil blaknēm un rezultātiem blogos, ko raksta šīs meitenes). Un tam pretī ir ārstu agresīvais noliegums "tas nevar būt no potes tāpēc, ka nevar būt un punkts". Kā zināms, uzbrukums ir labākā aizsardzība.

Nākamais - kam ir izdevīga potēšana, ir skaidrs. Bet kam ir izdevīga aģitācija pret potēšanu? Kam? Saujai homeopātu? Tiem klientu pietiek un vizīšu cenas ir kosmosā. Sazvērniekiem, kas aicina nepotēties, lai izmērdētu liekos cilvēku miljardus? Elementāra loģika pierāda, ka iznīdēt lērumu ļaužu mūsdienās vienkāršāk ir ar kādu ķīmisku vielu, nevis gaidīt, kad šie apmirs bez šīs vielas. Tātad aģitācija pret potēšanos nevienam nedod labumu. Sekojoši secinājums - tātad stāsti par pošu blaknēm un sekām ir realitāte.

Tā ka - propaganda, propaganda... Turklāt ar baltiem diegiem šūta. Ir viegli sludināt, ka "nepotētie slimo smagāk", jo nekādi nav iespējams pierādīt, kā tieši šis cilvēks tieši šajā brīdī slimotu, ja būtu pretējā potēšanas statusā.

2 0 atbildēt

Atbildot uz jaut.īsti nevarēja saprast pret ko vakcinēties vajag-pret trakumsērgu vai Latvijas valsts iekārtu  emotion Izrādās pret masalām  emotion  emotion 

2 0 atbildēt
Man bija par to jau raksts, kad daudzi ir aizmirsuši cik nāvīgas bija slimības kā masalas.
2 0 atbildēt
Man ir pilnīgi pie vienas vietas vai slimo tie, kas negrib vakcinēties, tomēr saslimsot viņi apdaurd inficēt citus.
2 1 atbildēt

Čipējies! Cilvēku čipēšanai arī ir tik ļoti daudz prioritātes, samazināts noziegumu skaits un var izsekot ēnu ekonomikai. Bet, lai tas pildītu savu funkciju - ir jānotiek masās. 

Sāksim ar obligātu potēšanos (sabiedrības vārdā), palēnām iesim uz "čipāciju" vēlāk jau mums arī pie auss pasīvi agresīvi čukstēs kā mums jādzīvo. 

1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vajag vakcinēties?

Cits variants: nezinu

1 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt
Nav ko teikt!
0 0 atbildēt

Loģiski ka jā!

0 0 atbildēt

Lai tik nevakcinējas, laiks parādīs rezultātu, ja rezultāts vēl būs dzīvs

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vajag vakcinēties?

Cits variants: .

0 0 atbildēt
Šito kaiti toč bēglļi ir ievazājuši !
0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vajag vakcinēties?

Cits variants: Es padomātu, ja tā būtu vismaz bez maksas.

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vajag vakcinēties?

Cits variants: No shit

0 0 atbildēt
emotion emotion
0 1 atbildēt