local-stats-pixel fb-conv-api

Vai ir pareizi neļaut nelūgtiem bērniem piedalīties dzimšanas dienas ballītē?6

150 0

Daudziem vecākiem patīk uzrīkot bērniem skaistas un dārgas dzimšanas dienas ballītes. Tomēr grūtākā daļa, neskaitot organizēšanu un vajadzīgo lietu iepirkšanu, ir izlemt, ko aicināt un ko neaicināt.

Noteikti vajag ielūgt ģimeni, bet, ielūdzot bērna draugus, var sanākt diezgan milzīgi skaitļi. Tas nav nemaz tik vienkārši. Vienkāršākais variants ir ielūgt visu klasi, lai neviens nejustos aizvainots, tomēr tas var dārgi izmaksāt, un daudzi vecāki nevēlas tik lielas ballītes. Tomēr pat arī tādās ballītēs var uzrasties papildu bērni, jo vecāki bieži vien svinībās atstāj arī brāļus vai māsas. Dažreiz tas nav nekas īpašs, bet ir vietas, kur maksa par ballīti ir atkarīga no bērnu skaita, un vecāki ir rēķinājušies ar noteiktu daudzumu, bet atrodas vecāki, kas vienkārši atstāj savus un paši dodas prom.

150 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Šis ir no sērijas - meklēju problēmu, kur tās aboslūti nav.

Klasisks mūsdienu tupiku domāšanas veids, īpaši babeņu. Manuprāt, šodien rodas aizvien vairāk tupu ļaužu, lai gan itkā skaitās, ka attīstāmies.

7 0 atbildēt

Vo, šitā rodas visādi izlutināti draņķi.

"Kurš gan saka nē bērnam?" manuprāt jau no agra vecuma jāmācās ka nevar dabūt visu ko grib, piemēram: a es izdomāju ka gribu Ferrari un nokrīt viens pagalmā. Vai nokrita? Nē.

Un tas jāmāca visiem bērniem tu nevari dabūt visu ko gribi.

3 0 atbildēt

Pavisam noteikti nē - nav jāļauj piedalīties ballītē neaicinātiem viesiem. Pasākuma organizators rēķinās ar cilvēku skaitu, un nosacījumi ir visiem iepriekš paziņoti. Par ko vispār tur var diskutēt, ja ir iepriekš zināma kārtība kādā norisināsies pasākums? Ņemt līdz vēl otru atvasi ar domu, ka nekas traks, gan jau piecietīs un neatteiks bērnam, tas ir cinisms un neaudzinātība, kuru šādi vecāki nodot tālāk arī saviem bērniem.

3 0 atbildēt

Patiesībā, ar to jārēķinās.. ja uzaicinātajam bērnam ir māsa/brālis, +-2 gadu robežās .. tad jāaicina arī tas..

Tāpat - aicinot uz savu ballīti draugus- rēķinaties- ja viņš precēts- tad sievu/vīru arī ierēķiniet..

- šoreiz pīkst par to ka kāds atnāca neaicināts..

1 0 atbildēt