Katru gadu eju uz kādu restorānu nedēļu, pārsvarā rudens, jo tad bieži ir medījumi. Ir bijuši labāki, ir bijuši sliktāki piedāvājumi, bet man restorāni patīk. Galvenokārt tāpēc, ka tas ir garšas baudījums, no kura jūties arī paēdis (nevis aizgāzis kuņģi ar kartupeļiem un karbonādi). Arī vīrietis jūtas paēdis, ja ēd civilizētā tempā, izbaudot vakaru, nevis ka tik ātrāk visu aprīt un piestmties ar maizi starp ēdieniem. Šogsezon Rīga nesanāca, bet apmeklēšu vienu Valmieras restorānu nedeļas dalībnieku.
p.s. Svētkos un īpašākos brīžos nav žēl nolikt arī 200eur uz diviem labā restorānā, tāpēc nevajag maldīties,ka restorānus apmeklēju tikai Restorānu nedelas ietvaros.
p.ss. TokyoCity un tamlīdzīgie nav restorāni, tās manās acīs ir ēstuves.