local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Covid-19 radies nejauši vai ļaunprātīgi?5

53 2

Jau kopš janvāra vidus galveno preses izdevumu virsrakstos dominē koronovīrusa tēma. Pēkšņi Ķīnas pilsētā Uhaņā it kā no nekurienes uzradies pasauli biedējošs vīruss! Gandrīz katru stundu tiek atjaunoti dati par saslimušajiem un arī par no vīrusa mirušajiem. Ar katru dieu šīs skaitlis straji pieaug gan Latvijā, gan citur pasaulē. Saslimušie atrodas karantīnā, bet dažās Ķīnas pilsētās ir ieviesta arī komandanta stunda. Saistībā ar visu to rodas nopietni jautājumi, kas līdz šim praktiski nav atbildēti. Piemēram, no kurienes īsti ir cēlies šis bīstamais koronavīruss?

Šobrīd tiek uzskatīts ka korona vīruss jeb covid-19 radies no sikspārņu zupas, kura, protams, gatavota no sikspārņiem, vai arī daži uzskata ka no čūskām, taču kādi zinātnieki atklājuši dažādas likumsakarības, ka īstenībā šis vīruss ir ļaunprātīgi izveidots. Tiek vēstīts, ka kādā laboratorijā, Ķīnā, kura atrodas blakus Uhaņai (pilsēta, kurā it kā uzradās šis vīruss) šie darbinieki ar to nodarbojas jau sen. Ja šī būtu patiesība, tad varētu dabūt no viņiem serumu jeb pretindi un varētu izārstēt visus iedzīvotājus. Noskaties video, lai uzzinātu vairāk.

Iespējams šīs ziņas ir Fake News, varbūt arī nav. Ja tu kaut ko zini vairāk par šo tēmu, tad, lūdzu, dalies ar to komentāros, lai arī citi par to uzzina.

Ps. Pasaulē saslimušo skaits - 189,000

Latvijā saslimušo skaits - 60

53 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Ir arī citas teorijas, piemēram - COVID-19 ir radies ASV!

1 0 atbildēt

Kādas Tev sikspārņu zupas, ko Tu muldi... 😄

1 2 atbildēt