local-stats-pixel fb-conv-api

Uzsniga sniegs un iestājās krīze?52

295 12

Lai gan ziema vairs nav tāda, kāda bija pirms daudziem gadiem, ar lielām sniega kupenām un lielo salu, tagad tikai februāris ir aukstākais mēnesis, kad jau sākam gaidīt pavasari, tad ir ziema.

Ar šo visu es gribēju salīdzināt kā viss notiek Latvijā un kā Anglijā, kad iestājusies ziema.

Anglijā pāris dienas ir sniegs un temperatūra ir no -5 līdz -12 grādiem, tad nu tagad skaitās, ka ir iestājusies krīze emotion Bērniem uz skolu nav jāiet, uz darbu daudziem nav jāiet, satiksme apstājusies, ielas netīra, mājām trubas salst ciet, pat atkritumu izvešana ir apstājusies.

Latvijā šādos laikapstākļos viss notiek, tikai ļoti lielā salā bērni var neiet uz skolu.

Man pašam neliekas, ka šī ir krīze, laikam jau tāpēc , ka pats esmu piedzīvojis gan lielu sniegu, gan lielu salu, bet angļiem šeit sniegs un sals ir neierasta lieta.Kādas ir jūsu domas par šo saucamo krīzi?

295 12 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

tie jau slinkāki par slinkākajiem.

Padzīvoju brīdi pie viņiem, sapratu, ka pat ja miskaste stāv tālāk no atkritumu mašīnas satvērēja, pat to nejēdz izbērt, jo redz, par tālu uzlikts emotion

0 0 atbildēt

Nu, bet tu nevari salīdzināt ja mums iestātos +40 un uz augšu kā tuksnesī mums arī rastos milzu problēmas. pirmkārt jau asfalts izkustu u.t.t.

Un tad arābi tikai par mums ieņirgtu   emotion  

0 0 atbildēt

Ziemā viss var notikt! Tā dīkā sēdēšana, kas ir novērojama Anglijā, ir pilnīgi bez pamata.

0 0 atbildēt

;D

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Ļaudis mīļie, kas ir truba? Gan rakstā, gan komentāros piemin trubu, bet kas tas ir? Vai domātas ir caurules? Ja caurules, tad na-uj raktīt truba?! Jūs ko, čaiņiki ar zoņķikiem pie pažarniekiem?
1 2 atbildēt
visiem tak pohuiemotion to visu ziņās saka un netā var izlasīt
4 6 atbildēt

Es nedomāju, ko rakstu. emotion

4 10 atbildēt