local-stats-pixel fb-conv-api

Uzsniga sniegs un iestājās krīze?52

295 12

Lai gan ziema vairs nav tāda, kāda bija pirms daudziem gadiem, ar lielām sniega kupenām un lielo salu, tagad tikai februāris ir aukstākais mēnesis, kad jau sākam gaidīt pavasari, tad ir ziema.

Ar šo visu es gribēju salīdzināt kā viss notiek Latvijā un kā Anglijā, kad iestājusies ziema.

Anglijā pāris dienas ir sniegs un temperatūra ir no -5 līdz -12 grādiem, tad nu tagad skaitās, ka ir iestājusies krīze emotion Bērniem uz skolu nav jāiet, uz darbu daudziem nav jāiet, satiksme apstājusies, ielas netīra, mājām trubas salst ciet, pat atkritumu izvešana ir apstājusies.

Latvijā šādos laikapstākļos viss notiek, tikai ļoti lielā salā bērni var neiet uz skolu.

Man pašam neliekas, ka šī ir krīze, laikam jau tāpēc , ka pats esmu piedzīvojis gan lielu sniegu, gan lielu salu, bet angļiem šeit sniegs un sals ir neierasta lieta.Kādas ir jūsu domas par šo saucamo krīzi?

295 12 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Kādreiz pati ierēcu par britiem, kuriem sniega gadījumā viss apstājas, bet tagad to visu piedzīvoju uz savas ādas. Tā kā sniegs Anglijā parasti ir retums, attiecīgi ceļi un mājas tika būvētas siltām ziemām. Tagad šaurie britu ceļi ir apledojuši, riepu ar radzēm nevienam nav, traktoru, ar ko nošķūrēt sniegu, visiem nepietiek. Ārpus Londonas sabiedriskais transports ir vāji attīstīts, attiecīgi, ja savu mašīnu nekur nevari aizbraukt, tad jāpaliek mājās. Uz vilcieniem šeit nekad nevar paļauties, ja Anglij­ā vilciens nekavējas, tas jau ir aizdomīgi! emotion

17 0 atbildēt

Gan jau pie mums arī dzīve apstātos pie -40C emotion

Angļiem jau ūdensvada trubas iet mājām pa ārpusi un pie maziem mīnusiem jau aizsalst. Tāpat sienu biezums arī tikai viens ķieģelis.

16 1 atbildēt

Jā,man viens pazīstamais Īrijā ir. Tur tas pats. Pilnīgi viss kā apokalipsē. Veikalus sāk izlaupīt,vispirms viņus drastiski izpirka. Neviens uz skolu neiet,arī uz darbu nē. Pilnīgi viss ir apstājies. Sniega kārta tāda,kā mums kādreiz novembrī. emotion Bet nu... Labāk jau tā,nekā ar vasarenēm braukāt un traumēt sevi un citus. emotion

8 0 atbildēt

Lielakai dalai iedzivotaju tur nav piemerotu apgerbu sadiem laika apstakliem, vairak ka 95 procentu transportu nav ziemas riepu ieskaitot atras palidzibas, ugundzesejus un policiju. Valsti ari nav sniega tiramas masinas uz katru stura...oh sarakstu var turpinat un turpinat ... nuja ta nav krize tad es nezinu kas ir krize

7 0 atbildēt

Nez ko tad viņi teiktu te, no rītiem pie -20 jau kādu nedēļu emotion Tagad laikam būšot siltāks! Un tāpat, bērnībā bija aukstākas ziemas. emotion 

6 0 atbildēt

ka man teica brits- vairak par 3 parslam sniega un katastrofa garanteta emotion 

6 0 atbildēt
Nu shis raksts ir konkreeti par Angliju emotion attieciigi mans komentaars ir par sho rakstu emotion
4 0 atbildēt

tā viñš ir, dzīve te apstājas emotion

4 0 atbildēt
Kas tad te taads ir? Anglji nav pieradushi pie taadiem laika apstakljiem kaa mees, mums shis viss, kas tagad notiek UK liekas tiirais nieks, jo esam dzimushi un augushi citaa pasaules daljaa, bet vinjiem taa ir tragjeedija. Nesaskatu te nekaa smiekliiga, tas buutu tas pats ja mes tagad aizlaistu uz Aafriku un iisti nesaprastu kaa dziivot taadaa karstumaa.
6 3 atbildēt

tikko 2 mēnešus no vietas bija -30 un nekāda vaina. Braucu ar dīzeli, bērni iet uz skolu un bērnudārziem, un nesūdzas. Tas ka kopš janvāra sākuma nav snidzis sniegs gan ir traģēdija emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Trakakais jau seit ir kartona sienas. Maju izsildit ir neiespejami. No ritiem izsalst lidz 6gradiem. Vienigais ka uzturet daudz maz siltu maju ir maksimala apkure cauru dienu, kas tad ari izmaksa astronomiskas summas.
2 0 atbildēt
Spānijā vai Portugālē būtu trakāk. Nekur nevarēju atrast statistiku,cik bomži Irl un Uk nosala
1 0 atbildēt

varēji bildes biški vairāk ielikt ..  emotion

*ne tikai savu miseni emotion

1 0 atbildēt

Vai tad tev nebij audis, kas bezmaz kā tanks visur iet? emotion To vajadzēja izmantot!

2 1 atbildēt

Dzīvoju Skotijā, sniega bija daudz, bet neteiktu ka cilvēki ļoti paniku cēla. Veikalā piens un maize pazuda momentāli, bet nebija tik traki kā gaidīts. Daži ceļi arī pazuda un bija pa kādam ieputinātajam uz ceļa. Bet salīdzinoši ar Anglijas pusi viss bija mierīgi. Varbūt tāpēc ka daudz iebraucēju  emotion   Bija pāris avārijas, bet lielākoties tas no vēja sanestas fūras. Nekas īpašs. Laikam cilvēki Anglijas pusē taisa lielāku paniku ieraugot sniegu. 

1 0 atbildēt

Bērniņi,Jūs laikam esiet atraduši vietni,  kurā  paspīdēt ar savu leksikonu necenzētu vārdu zināšanu.Vai tiešām pasaulei jārāda sava ''izsmalcinātā kultūra'',jo latvieši dzīvo visās pasaules valstīs,un arī internets ir visur pieejams,vai par to esat aizdomājušies,jeb ziniet tikai lamuvārdus.

1 0 atbildēt

Ziemā viss var notikt! Tā dīkā sēdēšana, kas ir novērojama Anglijā, ir pilnīgi bez pamata.

0 0 atbildēt

Nu, bet tu nevari salīdzināt ja mums iestātos +40 un uz augšu kā tuksnesī mums arī rastos milzu problēmas. pirmkārt jau asfalts izkustu u.t.t.

Un tad arābi tikai par mums ieņirgtu   emotion  

0 0 atbildēt

;D

0 0 atbildēt