local-stats-pixel fb-conv-api

Uz 3. Pasaules kara sliekšņa?88

878 18

Raksts pacelts

Pirms sāku rakstu, es nerakstīšu par Ukrainas nemieru sākšanās iemesliem dziļi un plaši un nerakstīšu par to, kādēļ tie vēljoprojām notiek, bet par to, kas var notikt pavisam tuvā nākotnē.

P.s Raksts nav propaganda vai mērķis ko ietekmēt, bet gan mans domu apkopojums, kas varētu saskanēt ar notikumiem pasaulē.

P.s.s. Uz komentāriem neatbildēšu.

878 18 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Tā viš i`.. 

''Īpašie'' krievi var jebkurā momentā uzsākt karu , tas jau sen ,kā zināms...

..pēc gadiem 30 būs tikai 2 valstis Krievija un Amerika..

0 0 atbildēt
Man vienīgajam liekas , ka šitā shēma ir tikai uzmanības novēršanai. Kamēr valdība piņķerē kautko citu?
0 0 atbildēt

nax, mums par neko nav jāuztraucas, Bērziņš tgd no Olimpimpiskajām spēlēm ir pacančiks ar Putinu

0 0 atbildēt

Ja godīgi tēma mani satrauc...

0 0 atbildēt

super raksts.. :) esi loti pacenties si raksta veidosana + emotion

0 0 atbildēt

Tā vien šķiet, ka autors ir nesen iesācis ziņu portālus lasīt :P Kara darbības uz pasaules notiek visu laiku, tas nav nekas neparasts. Un ja tu domā, ka tieši šobrīt situācija ir sasprigngtāka nekā citreiz, tad smagi kļūdies. Apdraudējums protams ir, bet nevarētu teikt, ka šobrīd ir lielāks nekā, teiksim, pirms 10 gadiem. Un veinmēr ir iesaistītas lielvalstis. Atcerēsimies situācijas Čečenijā, Gruzijā, Dienvidslāvijā un nesenais ASV konflikts ar Irānu. Visos gadījumos situācija varēja kļūt nekontrolējama, bet vienmēr kāds piekāpjas, lai neizraisītu globālu karu. Esam redzējuši, kā piekāpjas gan Krievija, gan ASV, gan citas valstis, lai tikai saglabātu kontroli pār situāciju. Globāls karš nav nevienam izdevīgs un es teiktu, ka šobrīd neiespējams. Zem visa slēpjas tikai intereses.

0 0 atbildēt

8. PUNKTS-SUPER.  ,,  ....Runajot par Tuvajiem Austrumiem ,tad tur patreiz ir pat mazakas iespejas notikt militaram konfliktam , nekaa Eiropaa.   ....  ,,     Talaak uzskaititajas valstiis pashlaik tieshi notiek militarie konflikti ,viens pec otra...  jau gadiem ilgi...  . Raksti bet ,tomer ,seko lidzi,kas beigas bus uzrakstits ...   . Aizravies pats ar savu ,,gjenialitati ,, nepamaniji ,ka esi iebraucis auzaas...

0 0 atbildēt

''vārda brīvības atņemšana'' . . . It kā tagad varētu runāt visu ko grib... emotion

1 2 atbildēt

Krieviem visur savs purns jāiebāž... paši savus pilsoņus visos demokrātijas virzienos apspiež, bet dodas okupēt jaunas teritorijas maskējoties aiz miera misijas, ka aizstāv savus nabaka pilsonīšus svešās valstīs, kuri (nesaku gan, ka visi) visās pasaules malās iedomājas, ka ir ,,augšgala'' kastas pārstāvji un visiem būtu jālieto viņu valodiņa... bet, protams, nedomāju tā par visiem

0 1 atbildēt

Par ESV pilnigi taisniba.Nakama redzesiet bus Baltkrievija.Ar to bus sarezgitak jo tur nav asv vestnieka un pirkamie protestanti nevares sanemt dolarus piketam un ierociem ka tas bija Ukraina,bet ir ES un ES valstu vestnieki kuru nezelos Sveices banku naudu lai saktu protestus Baltkrievija un ari ta varetu but asv okupeta.Paslaik tiesam neatkarigas palika Baltkrievija,Krievija ,Kina,Latinamerika,Krima,parejas un visa eiropa pilnigi zem asv kontroles.Es daudz sezu Ukrainju soc.tiklos un tur iedzivotaji tiesam pret eiropas un asv okupaciju un gatavi cinities.Un pareizi-demokratija taks.Eiromaidana par to taks cinijas-bet kad lieta aiziet lidz demokratiskai izvelei-izradas tadas nemaz nav

0 1 atbildēt

Es teikšu, šis ir pats labākais un nozīmīgākais raksts spokos. Nevaru nekādīgi neielikt plusu.

1 3 atbildēt

Nepamatoti daudz sazvērestību teoriju. 

0 2 atbildēt
Karš ir visu laiku, nedomaaju ka buus 3 ww.Aafrikaa,tuvajos A,Afganistaana iraaka.Kars jau sen ir saacies.Kapee lai Putins karotu par Balt valstiim deelj pieejas juurai ko vinsh te ieguutu neko.
1 3 atbildēt

Ukrainas nemieri tiek sponsoreti no asv puses, tas ari jau ir nacis gaisma..

Cik pats esmu sapratis, tagad notiek nogaidisana, valstis censas dabus sava puse pec iespejas vairak sabiedroto. 3PK ir janak, bet ka vins ir iespejams, ja nebus neviens kurs pacels ieroci kuru notemet pret savu kaiminu... Viena milestiba!

4 9 atbildēt

man poh esmu anglija , tur karsh nedraud emotion

0 14 atbildēt
« 1  2  3 »