local-stats-pixel fb-conv-api

Uz 3. Pasaules kara sliekšņa?88

878 18

Raksts pacelts

Pirms sāku rakstu, es nerakstīšu par Ukrainas nemieru sākšanās iemesliem dziļi un plaši un nerakstīšu par to, kādēļ tie vēljoprojām notiek, bet par to, kas var notikt pavisam tuvā nākotnē.

P.s Raksts nav propaganda vai mērķis ko ietekmēt, bet gan mans domu apkopojums, kas varētu saskanēt ar notikumiem pasaulē.

P.s.s. Uz komentāriem neatbildēšu.

878 18 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Kaut kādi savārstijumi, no tēmas tēvocis Vasja vakar garāžā dzerot ļergu teica, ka būs visiem pipec.

82 5 atbildēt

7. - kas tā par ES karti, kur iekļautas Turcija, Baltkrievija, Ukraina, Šveice, Norvēģija...?

70 2 atbildēt

3 pogu spiedienu un mēs vairs neēsam  emotion

68 2 atbildēt

Sievietes! Atveriet biežāk vīriešiem savus paradīzes vārtus, laidiet viņus tur spēlēties, citādāk viņi spēlējas ar varu un dara muļķības.

32 1 atbildēt
Es saku tas ir ILLUMINATI darbs.
45 15 atbildēt

Kas attiecas uz Ukrainu un Krimu Krievs nekad neatdos piekļuvi pie melnās jūras, un tas ir punkts..

Vis šis saspīlējums ir radies tieši No ES neveiksmīgā un aplamā spiediena dēļ..un šo spiedienu diktē visas lielās bankas SVF un koorporācijas, kuras grib uz Ukrainas rēķina iedzīvoties, un jau ir izstrādājušas savus biznesa plānus attiecībā uz Ukrainu..

ES nēesmu Krievu fans, bet šoreiz Krievus naturāli izprovocēja, Krievijai Ukraina, nav finansu jautājums, tas jau ir Krievijas drošības jautājums.. Diez vai ASV būtu priecīga ja pēkšņi meksikaškas pēkšņi izdomātu iestātīes Krievijas Ķīnas un Indijs savienībā...

Patreiz ļoti liels varbūt ir pat uz to ka Krievs tiešām paņems un ievilks savu karaspēku ne tikai Krimas apgabālā, bet savāks visu Ukrainu ceļikom.. Kapēc, tapēc ka Armija un visas iekšlietu struktūras bija Janukoviča pusē, un reālu pretestību pat nevēlēsiezs izrādīt...

Jo neizskatās ka pēc būtības tagad atkāpties netaisās neviens, Ukrainu dalīt ar negrib.. Turklāt ASV un ES ir skaidri pateikušas ka reālas militāras agresijas gadījumā nav gatavas palīdzēt Ukrainai...

25 7 atbildēt

Kara cēloņi drīzāk ir saistīti ar ekonomiku,nekā ko citu.

Bet Ukraina ir pa pusei uz Rietumiem, pa pusei- uz Krieviju orientēta, un vēl ir Krima, kur ir ap 60%krievu, mazāk kā 25% ukraiņu, un kur 93% iedzīvotāju jau 1991. gadā referendumā nobalsoja par republikas suverenitāti. Protams,ka viņi to nedabūja, jo Krima ir pārāk jau gards kumosiņš gan stratēģiski,gan ekonomiski. Staļinam patika ielikt šur tur tādus Trojas zirgus, kuri palīdzētu pēctečiem nolauzt kaklus, un Krimas uzdāvināšana Ukrainai 1954. gadā ir viens no tādiem. Ar ko tas beidzās Karabahā, ir zināms. 

15 0 atbildēt

Ja krievija uzsaks karu tad krievija teritorija tiks sadalita ljoti atri.

11 1 atbildēt

Karā nav uzvarētāju, ir tikai zaudētāji. 

9 0 atbildēt

Nu par Sīriju fufelis.. pavasarī kīmīju izmantoja SFA - brīvības cīnītāji - teroristi(ASV atbalstītie). Augustā noikušajam,  tā arī vainīgos laikam nekur nepublisko, bet pavedieni atkal ved SFA virzienā. Krievija loģiski ka atbalsta Sīriju, tur atrodas viņu jūras kara bāze - tātad ir intereses šai reģionā.

Z Korejai nav pietiekami tālas darbības raķetes lai abdraudētu ko vairāk par saviem kaimiņiem.

Kur ir kīmiskie ieroči kas itkā bija Irākā, dēļ kuriem tur iebruka ? Demokrātiskās bumbas Lībījā ? Kur paliek Afganistānas, Irākas, Lībījas demokrātijas ? 

Par to ka Krievi ir agresīvi savu interešu virzītāji, neviens jau nešaubas, tā jau ir aksioma. Bet vai viņi vieni ir tādi ?

10 1 atbildēt

Es domāju, ka līdz karam nenovedīs.. Jā būs konflikti ar valstīm, bet līdz kodol ieročiem neaizies. Tagad padomājat paši, ja arī notiks tas karš, Uzvarētāju un zaudētāju nebūs, jo vnk valstis būs izdomelētas cilvēku skaits samazināsies un pasaulē būs haoss. Bet vai pašas valstis grib, lai uz viņām uzbrūk un iznīcina? Es domāju, ka viņi tik stulbi nav.  Draudēt viņi var, bet kodolieročus tie tiešām neizmantos. Jo mēs vairs nedzīvojam viduslaikos, kad valdniekiem vjg. jaunas zemes.. Mēs dzīvojam tagadne, kur cilvēkiem vjg. mieru un sapratni..

9 1 atbildēt

Da poh. kas bus tas bus. nejau mums lemt :p

8 2 atbildēt

Tātad es neesmu vienīgais kas tā uzkata

4 0 atbildēt

nebūs 3. karš. urlija daudz pa švaku tam...

5 1 atbildēt

Ukraina sāka savu herņu, tad kad paši nesaprata, ko grasās parakstīt. Viss skandāls ir tas,ka ES piedāvāja Ukrainai tirzniecības līgumu, ar nosacījumu, ka Ukrainai laika gaitā būs jāpārtrauc visas tirzniecības attiecības ar Krieviju, bet Krievija uzreiz pateica, ka viņu tirgu nepārpludinās ES preces caur Ukrainu un Ukraina var droši slēgt līgumu, bet tad Krievija pārtrauc visu sadarbību ar Ukrainu!!! Un tagad Ukrainā cilvēki, pa lielam sāk saprast, ko tas nozīmē, jo Ukrainas-Krievijas attiecību naudas apgrozījums  ir divas reizes lielāks, nekā Ukrainas tranp/eksport ar visām ES valstīm kopā ņemot.... Tas. ka Krievija tur šeptējas ar karaspēku protams ir zem jebkuras kritikas, BET mūsu mīļā Eiropas Savienība sastrādāja lielu HERŅU, kad izdomāja slēdzot līgumu ar Ukrainu pilnībā izolēt Krieviju!!!

5 2 atbildēt
Es iesaku visiem laicīgi sapirkt ieročus un sagatavot ietaupijumu (naudu) lai var aizlidot uz ārzemēm
2 0 atbildēt

Kādam bail palika. Nedomāju, ka vajadzētu būt tik skeptiskam, labāk uzreiz teikt, ka viss būs ok, ka tās ir parastas iebiedēšanas taktikas no krievijas, nav pat zināms, vai lodes ir īstas, vai gumijas, vai cita veida priekš iebiedēšanas, bet deru, ka ir arī īstas, kas stāv smagajos utt. Žēl, ka Ukraine sen nepieder pie kādas savienības, viņi ir pilnīgi neitrāli, bet ar savām domām un prātu uz to labāko un mierīgāko, bet tiklīdz kāds ar varu centīsies ko izdarīt, tad otra puse arī stāsies pretī tiem, kas ar varu grasīsies izdarīt, un tas ir itkā bīstami, tas ir mīnuss būt neitrālam mūsdienās.

2 0 atbildēt

ESV (Eiropas Savienotās Valstis) nav nekas jauns. Neatceros kurš tieši, bet kāds no Eiropas valstu politiķiem šo ideju bija izteicis jau 60ajos gados, un kopš tā laika tā pa retam no jauna uzpeld un atkal aiziet aizmirstībā.

P.s. Iepsējams, ka ne 60ajos gados, bet kaut kad ap to laiku... ESV ideja nav nekāds jaunums.

2 0 atbildēt

Da vrjošs ty vsjo ...

7 5 atbildēt

nesen dzirdēju stāstu no viena gudra vīra "Sens vikingu pareģojums kurš vienīgais nav piepildījies - Divi brāļi (Krievija un Ukraina) uzsāks kauju un sitīs ar ļoti lieliem āmuriem (Tas ir tad kad viņi taisīja laivas ar āmuriem sita tapas iekšā un bija liels BOOOOOOOOM no tiem) un kā jūs domājat, kas tie par āmuriem varētu būt? par sekām gan nekas nebija minēts!! 

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »