local-stats-pixel fb-conv-api

Ušakovs pieķerts masu slepkavību un genocīda musinātāja atbalstīšanā.131

Sveiki Spoki un Spocenes. Pa ilgiem laikiem tapis mans raksts. Šoreiz par to, ka Latvijā mīt pretvalstiskas personas un tās ir ieņēmušas augstus amatus.

Lai labi lasās!emotion

1247 16 131 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 131

0/2000

Nav ko uztraukties ušakovs reāli nevienam neko sliktu nevēl un tas ko viņs un citi saskaņas centra biedri runā par fašistiem nav domāts nopietni. Ir viens fakts, kas par to liecina, ja viņi tiešām tā domātu un ar visu pārliecību tam ticētu, viņi jau sen būtu izdarījuši pašnāvības. emotion

0 0 atbildēt

Vienmēr kāds ir līdis un sēdējis mums uz kakla, bet mēs vēl esam šeit. Un vienmēr būsim, mūs neiznīcināt.

0 0 atbildēt

Es nesaprotu ,ko Saeimā dara cilvēki ,kuri skaidri nevar izrunāt teikumu latviešu valodā!

Pilnīgākais murgs !!!!!!

0 0 atbildēt

Nils tā izteicās, jo padomājiet paši... Krievija ir pavisam tuvu un tā arī var iebrukt. Un viņš pats arī ir krievs. Ja viņš izteiktu visu pretēji par Putinu, tad tas soļotu ar savu armiju uz Latviju, jo mums taču ir Jūrmala. Padomājiet paši... Labāk nekulties strīdos ar viņiem! Pilnīgi atbalstu Nila viedokli.

0 1 atbildēt

izrauts no konteksta bulšits.... a sīkaļas visādi tic Varētu uzrakstīt rakstu par to, kā un kur teiktas konkrētās frāzes tika izteiktas.  Un pats galvenais, Ušakovs teica ka nepiekrīt Ohlobistina viedoklim. 

Tad kāpēc tev bija jāvāra šis kompots, autor? 

0 2 atbildēt

bet nav nekādas Krievijas agresijas Ukrainā ! jūs izraujat no konteksta frāzes, kas neatspoguļo patiesību ! un noželojami ir tas, ka liela daļa pat vairs krievu valodu nesaprot, tāpēc nākas ticēt tam, ko viņiem iztulko ! 

...

Patiesība par notiekošo Ukraina no Latvijas Eironovērotāja Eināra Graudiņa puses: 

https://www.youtube.com/watch?v=GiW6vRTKXTY

0 2 atbildēt

Liels Plus rakstam + Tie kas liks mīnusu - sasodītie krievi.  Ceru ka 12. Saeimas vēlēšanas būs pozetīvas - ka tauta pamanīs citas labas partijas un 13. vēlēšanās ievēlēs kādu citu - latvisku partiju, Eh... Dievs Svētij Latviju.

6 8 atbildēt
Autors kārtējais mazs cilvēciņš kurš redz aisberga augšu , bet prātā pat neienāk iedziļināties mazliet visā un uzzināt kas apakšā ir emotion
0 3 atbildēt

Es protams šobrīd, ar šo teikumu praktiski atbalstu masu slepkavības, bet vai ASV un pārejie, jau nevarētu uzlaist gaisā Krieviju? emotion  Nu tā, pa vidu, lai mums netrāpa. emotion

0 3 atbildēt

Negribu te nevienu aizstāvēt utt, bet ja Tu bļauj tik skaļi, tad varēji ielikt arī atsauces no rakstiem kur tu visu šito esi dabūjis, lai nav tā ka viena tante teica, ka Ušakovs nopircis biezpienu, bet otra saprata nedaudz savādāk un citiem pateica ka Ušakovs ievāc krājumus jo sāksies 3. pasaules karš.

(šitais vairāk bija tēmēts uz daļu par Ušakovu)

2 5 atbildēt

Par Nilu  un Jāni runājot- viņu mērķis, pielaizoties Krievijai, ir gūt valstij kopēju labumu. Padomā loģiski- ja Krievijai visu laiku grūž ausīs runas par okupāciju, genocīdu, izvešanu u.t.t., vai tad tā neizturēsies naidīgi? Jūs negribat, lai Krievija uzbrūk un veic militāru ekspansiju Baltijas valstu virzienā, bet turpinat apriet to kā lauku suns vietējos dzērājus un tad brīnaties, ka pļēgurs tomēr māk arī spert. Ar agresiju atbild pret agresiju. Ir svarīgi atcerēties- ne tante Eiropas Savienība, ne tēvocis Sems(ASV) vienmēr nespēs stāvēt jums blakus, kad lielā un ļaunā Krievija sadomās palaist rokas.

2 9 atbildēt

no raksta :"šeit ir brīva valsts, ka šeit runāsim latviešu valodā, tad uz kaimiņzemi Krieviju ceļš vienmēr ir vaļā!"

 

kuu man dareit?  aljo emotion

es latviski tikai un vienigi spokos rakstu emotion   darba norvegiski, kad dzimtene esmu, tad latgaliski ! tipa nepricem esmu ?  2.skiras cilveks sanak ? emotion

2 12 atbildēt

Rakstsu nolēmu izveidot dēļ tā, ka ieraudzīju TVnet rakstu, kurā bija minēts, ka Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičš iekļāvis melnajā sarakstā krievijas seriāla "Interni" aktieri Ivanu Ohlabistinu dēļ tā, ka viņš aicināja uz genocīdu pret visu ukraiņu tautu ("nāvi ukraiņiem"), un aicināja netradicionāli orientētos nogalināt ("geji jādedzina krāsnīs").

 

sorry, bet raksta NEKUR neredzu kur internu aktieris saka par ukrainu O_O

 

Ohlobistins  saka - navi fasistiem.  vrbt nevajag tik radikali, bet fisisms nav ta labaka lieta un ta ir jalikvide.

katram cilvekam ir tiesibas izteikties.

 

deputati ka berni,goda vards!

tacu musdienu pasaule nedrikst vadities pec sadiem principiem!  cilveka viedoklis ir viedoklis, pat ja citam tas skiet nepareizs! TAS IR BERNISKIGI!  "ak Tu sita pateici,oooj kads nelabs puika, Tu nevari nakt pie manis ciemos un speleties mana smilsu kaste! "

man tik smiekli nak par to visu emotion

neesmu ne krievs ne latvietis.  dzivoju norvegija,lidz ar to neesmu ne par latviju ne par krieviju!  tacu skatoties uz to visu,arkartigi nepatikami redzet tadu situaciju! pret kaiminiem jaizturas labi,esmu ta audzinats. un ne tikai pret kaiminiem ! pret visiem jaizturas labi!

esmu par mieru un sapratni! par draudzibu! par laimi un milestibu!

nabusim tik barniskigi! jadzeivo sadraudzeiba!

2 12 atbildēt

Lai kaa man nepatiktu Ushaks, bet puspatiesibas d.... un kurinaat naidu pret vinju izvelkot tikai dalju no vinja tweet ir nozhelojami.

Trekns minuss.

2 15 atbildēt
« 1  2  3 »