local-stats-pixel fb-conv-api

Ušakovs pieķerts masu slepkavību un genocīda musinātāja atbalstīšanā.131

Sveiki Spoki un Spocenes. Pa ilgiem laikiem tapis mans raksts. Šoreiz par to, ka Latvijā mīt pretvalstiskas personas un tās ir ieņēmušas augstus amatus.

Lai labi lasās!emotion

1247 16 131 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 131

0/2000

un par ko tauta domāja vēlešanāsemotion emotion emotion emotion emotion emotion.Neviens parastais mirstīgais par milionāru nekļūs ja atnāktu krievi,milzīga kļūda ka cilvēki domā ja Latvijā valdītu kremlis dzīve būtu labāka nekā tagad.

4 0 atbildēt

Nu ja, kā vienmēr, līmenī un bez pārsteigumiem.emotion

4 0 atbildēt

Toties tur ir teikts par Krievijas plāniem attiecībā uz Baltijas valstīm. Tu patiesību neredzēsi pat tad, ja tev tā karāsies pie deguna.

4 1 atbildēt

Mja. Ļoti sāpīga tēma. Tomēr jāatzīst, ka tie, kas atklāti demonstrē nepatiku pret Latviju un latviešiem, nav tie briesmīgākie Latvijas ienaidnieki,  jo viņi vismaz ir redzami un daudz maz kontrolējami. Daudz lielākas briesmas Latvijai draud no tiem, kas vārdos ir labi, pozitīvi un Latviju atbalstoši, bet darbojas pret Latvijas ekonomisko neatkarību, politisko suverenitāti un latviešu demogrāfiju  slēptām un zemiskām metodēm. Ivars Godmanis? Kalvītis? Savickis? Lembergs? Šlesers? 

3 0 atbildēt

Google translate ja? emotion

Un paskaties uz kaimiņzemi. Tur praidu nemazāk. Pietam ir interesanta statistika - kur alkaholam lielākie aizliegumi, tur to visvairāk patērē. Tas pats par homoseksuāļiem Krievijā. Aizliegumi ir un viņu skaits kļūst tur lielāks.

3 0 atbildēt

Visiem siem Krieviem deretu viena lode piere! emotion Sukas tadas! 

2 0 atbildēt

Piekakāt tūtītē, aidedzināt un pie durvīm šitādiem.

2 0 atbildēt

Šajā visa sakarā gribētos vien piebilst, lai cilvēki vairāk cer uz saviem spēkiem un panākumiem un tajā visā kaut ko dara , nevis skraida balsot par kaut kādiem simts dīkdieņiem, kas no saviem desmitiem solījumu vien uz dažus uz vienas rokas pirkstiem paskaitāmus varbūt pa šiem gadiem ir izpildījuši. 

2 0 atbildēt

''Un kā jau visi to zinām, viņa vēlējās krievu valodu kā otro valsts valodu, vēlas, lai saglabātu krievu skolas Latvijā utml. ''

Latvijā vienmēr otrā valsts valoda ir bijusi krievu valoda, lai arī tas oficiāli nav nekur iegravēts. Aptuveni 30 % šajā valstī ir krievu, kuri ikdienā runā savā dzimtajā valodā. 

Latviska valsts jau sen ir pagātne.

2 0 atbildēt

Kapēc krievs ir mūsu galvaspilsētas mērs ? Kā to varēja vispār pieļaut ? Visi atceras, ka Rīgas robežzīmei bija zila sirsniņa garumzīmes  vietā . Tas vien liecina par Ušakova "labvēlību" , kad iebraucām Rīgā.

Tagad saprātīgi cilvēciņi vismaz pākrāsoja sirsniņu Latvijas karoga krāsās, lai parādītu Ušakova kungam, ka viņš nekāds lielais varonis nav.  

7 5 atbildēt

Izskaidro lūdzu man terminu "fašists". emotion

2 0 atbildēt

Kur bija šāda tipa raksts pirms 4. datuma?

2 0 atbildēt

Nu šoreiz raksts bija tikai par tiem, kuri ieņem augstos amatus un var nodarīt valstij lielāko kaitējumu. Pilnīgi piekrītu tajā, ka tavi nosauktie ir ļaunums valstij.

2 0 atbildēt

Par to Urbanoviču tā mazāk zinu,bet tie divi Ušakovs un Ždanoka... pa galam neieredzu!Nu īsti nodevēji un ļoti labi atceros viņu darbības.

1 0 atbildēt

Un, starp citu, tavs paša komentārs:  Padomā loģiski- ja Krievijai visu laiku grūž ausīs runas par okupāciju, genocīdu, izvešanu u.t.t., vai tad tā neizturēsies naidīgi? Jūs negribat, lai Krievija uzbrūk un veic militāru ekspansiju Baltijas valstu virzienā, bet turpinat apriet to kā lauku suns vietējos dzērājus un tad brīnaties, ka pļēgurs tomēr māk arī spert. Ar agresiju atbild pret agresiju. Ir svarīgi atcerēties- ne tante Eiropas Savienība, ne tēvocis Sems(ASV) vienmēr nespēs stāvēt jums blakus, kad lielā un ļaunā Krievija sadomās palaist rokas. 

Tu gadījumā nerunā pats sev pretī?

2 1 atbildēt

Ak tad mana fantāzija. Visas avīzes ar to ir pilnas, bet tā ir tikai mana fantāzija...

2 1 atbildēt

Par Subjektīvo viedokli nevienu nesoda, ja nezinājāt !!!!! 

0 0 atbildēt

emotion kurš uzsāka otro pasaules karu? ... bet uzskaiti lūdzu visu vaininiekus, katru politiķi no katras valsts, kurš kaut nedaudz ir veicinājis jebkāda veidas konfliktu un karadarbības uzsākšanu. Kāda te ir runa par daļām? Nu protams ka ASV ir sava daļa vainas, Latvijai ir sava daļa vainas, piemēram Gruzijai arī, čečeniem, islāmistiem, ukraiņiem, angļiem, bet tā katram pa kādam % tas galvenais agresors sastāda vismaz 90% no vainas. Ārprāts vnk ne nu ne tev līdzīgie taču tādu lietu kā objektīva domāša, paškritika pat nekad mūžā dzirdējuši neesat, un vai kāds no jūsējiem kaut vai 1 no miljona jebkad iedomāsies kaut vai uz sekundi varbūt jums nav taisnība - nē tas NEKAD absolūti nekad nenotiks.

0 0 atbildēt

Es saprotu ,ka visi šie politiķi cenšas ''piel********'' Krievijas padomei ,tautai izrādot,ka ''ar Krieviju jādraudzējas pat ja tā ar mums to negrib''.

Tie paši cilvēki,ja Krievija izdomātu taisīt okupāciju Latvijā,pat paskubinātu krievu karaspēku ieiet mājās un cilvēkus dzīt laukā...

Ar Krieviju nav jānaidojas,bet tai pašā laikā nav jādraudzējas

Tas pats ir ar Krievijas TV programmām.Viņi stāsta ,ka izvilks un ar uzviju uzdzīvos pēc sankcijām pret ārvalstīm.PSSR laikos neviens ārzemēs pat nenojauta,kāda ir dzīve Padomju Savienībā.Maizes cenas viņiem ir kāpušās ļoti augstas.Tā kā rokot citam bedri,skaties ,ka pats tajā neiekrīti...

5 5 atbildēt
« 1  2  3 »