local-stats-pixel fb-conv-api

Ugunsdzēsējs izglāba mazu meitenīti un, lūk, ko viņa izdarīja pēc 17 gadiem4

Kad degoša māja piepildījās pilna ar karstiem dūmiem, Maikam Hagam bija nojausma, ka tur vēl kāds ir. Viņš ienesās vienā no istabām un tur atradās bērna gultiņa ar 9 mēnešus vecu meitenīti tajā, viņa bija manāmi saelpojusies dūmus.

Ugunsdzēsējs paņēma bērnu rokās un iznesa viņu drošībā. “Ja bērns būtu mājā pavadījis 20 sekundes vairāk, iznākums būtu bijis pavisam citādāks,” tā tika stāstīts KOMO ziņās… Tomēr ši stāsta skaistākā daļa ir par to, ko šis pats ugunsdzēsējs izdarīja jau 17 gadus vēlāk.

Bērns tika izglābts pirms 17 gadiem. Meitene, Davniella Deivisona, nu jau ir 18 gadus veca un nesen viņa pabeidza vidusskolu.

Viņas ģimene un draugi bija sapulcējušies izlaidumā, lai atbalstītu viņu šajā nozīmīgajā dienā. Tomēr, Deivisonai bija kāds īpašs viesis visā draugu un radu pūlī – tas bija ugunsdzēsējs, kurš izglāba viņas dzīvību.

Hags, kurš dzīvo Venatčē, Vašingtonā, nu jau ir atvaļināts ugunsdzēsējs un viņš reportieriem pastāstīja, ka ar Deivisonu viņš sazinājās piecus gadus atpakaļ, kad atrada izgriezumu no vietējās avīzes, kur tika minēta izglābtā meitene.

„Es vēlējos zināt, vai zīdainis, ko izglābu ir dzīvs un viņam klājas labi, tādēļ es iegāju vietnē Facebook un ierakstīju meklētājā viņas vārdu un uzvārdu, un tur viņa bija. Es domāju, ka būtu jauki ar viņu sasveicināties,” pastāstīja 61 gadu vecais Maiks.

Deivisona atbildēja viņam, ka nemaz nav zinājusi, ka tik agrā bērnībā gandrīz aizgājusi bojā. Tomēr, kad šoks par jaunumiem pārgāja, viņa bija pateicīga, ka kāds, kurš viņu izglāba ir to pastāstījis un vēlējies uzzināt, kā viņai sokas.

„Man ir sajūta, ka esmu viņam ļoti daudz parādā,” tā meitene pastāstīja ziņu reportieriem.

Kopš pirmās sazināšanās reizes sociālajā vietnē Facebook, Hags un Deivisona ir saglabājuši saikni, laiku pa laikam sarakstoties sociālajās vietnēs vai laiku pa laikam tiekoties klātienē.

Deivisona pastāstīja, ka vēlējās, lai viņas izlaidumā klāt būtu arī viņas varonis.

„Tas ir ļoti emocionāli,” Deivisona pastāstīja, asarām sariešoties acīs. „Es nezinu, kā to izskaidrot, tās ir laimes asaras, kas plūst apzinoties, kas varēja notikt.”

Hags atzina, ka viņu ārkārtīgi aizkustināja tas, ka meitene viņu ielūdza uz savu izlaidumu.

„Viņa atsūtīja man ielūgumu, tādēļ es domāju, ka noteikti turp jādodas,” viņš pastāstījaABC ziņu dienestam. „Tas man ļoti daudz nozīmē. Es biju ļoti priecīgs,” viņš piemetināja.

326 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Nau jau slikti laiku pa laikam caur interneta kabeļiem ar kādu rokās sadoties!

Tikai reālajā dzīvē to darīt ir labāk un pat veselīgāk!

6 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt