local-stats-pixel fb-conv-api

Turpinām šausmu stāstu (papildināts!!)45

209 24

Nu ko, trakais zaļais ir atpakaļ, tomēr man ir cerības, ka kāds no jums atmetīs savu riešanu situācijās, kur to nevajadzētu darīt.

Pavisam nesen atkal apciemoju Centrāltirgu, lai paskatītos un jaunumiem zivju koncentrācijas nometnē.

Par to, ko jūt pieaugusi zivs, un ko tā apzinās, kā arī ar tagad tagad Latvijā esošo likumdošanu varat iepazīties šeit http://spoki.tvnet.lv/tribine/Sausmu-stasts-turpinas/739260

Kā arī tūlīt sekos vēl viens links, uzlieciet savu parakstu, lai šis ārprāts izbeigtos, sākot jau ar vien to, ka jums nebūs jāēd pašiniciatīvā nosprāgušas zivis ar brūču toksīniem un stresa hormoniem. https://manabalss.lv/par-zivju-tirdzniecibas-formas-mainu/show

Kā redzams pirmajā video, arī saskaņā ar likumdošanu, zivis nedrīkst nogalināt pircējam redzamā vietā. Lielveikali to ievēro, aiznes zivi aiz sienas un tur to piebeidz, bet Tukuma ''Elvi'', gan esot šādas pašas zivis vienkārši pārdevuši dzīvas, ielikuši maisņā, lai spirinās un slāpst tālāk. Diemžēl man nav fotoattēlu un video par šo, jo nebiju klāt.

Pie attēliem pievienoti daži komentāri par šo lietu, no akvāristu foruma, atļauja pārpublicēt ir saņemta, pārējie ir mani komentāri no spokiem.

Pēdējo video ir vērts patīt nedaudz tālāk, jautrība sākas otrajā pusē, pēc tam, kad tikko nospiedu ieraksta pārtraukšanas pogu, saņēmu draudus ''dabūt pa seju''. Interesanti..... Nevienam es netraucētu strādāt, ja viņi ievērotu likumus!!!!!

Lūdzu iesakiet rakstu soctīklos, ja atbalstāt, šeit publicēto informāciju.

209 24 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Šovakar vakariņās cepšu karpu, paldies par ideju. emotion

0 0 atbildēt
Malace, ta tik turpini. emotion
0 0 atbildēt

To pašu dara ar gaļu, jūs reāli ēdat govi, kura noakuta 70. gados. Bet nekā indīgāka par brūčainu zivi tas nav un dziļi sasaldētu gaļu (ar noteikumu, ka tā sasalusi dažu sekunžu laikā) ir samērā droši lietot pārtikā arī pēc vairākiem gadiem. Tas ir tikai psiholoģisks šķērslis.

1 1 atbildēt

vot iedomājies to sajūtu kad tev  dienu pirms nāvessoda izdurtu acis ar karstu iesmu, lai pamocies emotion

1 1 atbildēt

emotion 

3 4 atbildēt

es gan labprātāk saņemu dzīvu, iemetu mājās spainī ar ūdeni , vai vannā un piebeidzu neilgi pirms gatavošanas ^_^ 

2 4 atbildēt

Latvijas mazdarzinos  notiek loti nezeliga iztutersanas pret vairaku tomatu audzem. nabaga tomatini emotion

Tas ir sasoditas zivis,  ja nepatik tad neperc. 

5 8 atbildēt