local-stats-pixel fb-conv-api

Tu uzaudzināji debīliķi!53

1677 3

Lidoju uz Ēģipti ar dēlu pirms trīs gadiem. Viņam tolaik bija deviņi gadi. Lidmašīna bija liela 3-4-3 sēdvietas rindā. Nu lūk, un mēs sēdējām vietā, kur tās četras sēdvietas blakus. Mums bija divas malējās sēdvietas pie ejas, blakus sēdēja mamma tā uz gadiem trīsdesmit un meitu. Kā tikko viņas aosēdās, mamma sāka kādam zvanīties, lai tik viņas sarunas biedrs ātrāk trauktos no Maskavas otra gala uz lidostu, no kuras viņas izlidoja, lai anulētu kredītkarti, kuru viņa pati tikko kā noformēja, pati īsti nesaprotot tam iemeslus.

Viņa vienkārši runāja ar bankas darbinieku, lai īsinātu laiku un sagaidītu lidmašīnu, karte vienkārši tā kaut kā netīšām ‘noformējās’ pati. Tiesa, lidmašīnā jau viņu sāka mākt šaubas par šo rīcību. Nu piekrītiet taču, ka ar šo jau ir gana, lai pievērstu viņai uzmanību!

Kamēr lēdija runāja pa telefonu, viņas aptuveni piecgadīgā/sešgadīgā meita ar flomasteru apzīmēja mammītes džinsus. Mammīte gan to pamanīja tikai tad, kad jau bija krietni par vēlu. Piekam, vienīgais, ko viņa teica bija: „Meitiņ, nu nedrīkst tā taču darīt!”.

Un pēc tam meitēns ‘nodeva uguņus’ pēc pilnas programmas. Viņa te pārmaiņus vaļājās histērijā pa grīdu, te rāva dusmās mātei matus, jo viņa viņai kaut ko neiedeva, pēcāk jau uzrāpās uz krēsla atzveltnes un dauzīja ar kājām priekšā sēdošo vīrieti, vienvārdsakot, sagādāja ‘svētkus’ visiem apkārt esošajiem cilvēkiem. Līdz beidzot tas monstrs ieraudzīja pašu pieejamāko mērķi- manu dēlu, kurš sēdēja viņai blakus.

Tiesa gan, jāsaka, ka mans dēls ļoti daudz lasa jau kopš piecu gadu vecuma. Mani vēl skolā ķircināja, ka es katru dienu uz bibliotēku gāju, lai gan joprojām rakstu ar kļūdām, bet nu viens ir skaidrs, dēls mani pārspļaus. Dēls visu lidojuma laiku sēdēja pavisam mierīgs un lasīja. Monstrs viņā ieķērās abām rokām un centās izstumt no sēdvietas. Es vērsos pie mātes, jau zinādams atbildi. Nu ja, māte vien uzmeta man nicinošu skatienu un noteica meitai: „Redzi, meitiņ, vīrieši jau tādā vecumā ir āži, neko no viņiem nesagaidīsi!”. Un man: „Jūsu bērns varēja viņai piekāpties un ierādīt savu vietu!”. Ko? Piekāpties? Un vēl vienu vietu viņai atbrīvot? Nu ziniet, ir taču arī kāda robeža visai šai nekaunībai!

Vēlāk laikam meitēnam dibenā iesprauda motoriņu un viņa sāka nēsāties pa ejām, mētāt glāzes, ēdienu un citu pasažieru lietas. Tas jau bija gandrīz pie ielidošanas Hurgadā.

Un vispār, kādēļ es šo visu rakstu? Tikai dēļ vienas frāzes, kuru tā fūrija pateica, kad bijām jau nolaidušies galamērķī.

Viņa vēlreiz uz mums nicinoši apskatījās un teica: „Visiem bērni ir kā bērni, spēlējas, skrien, tikai jūs debīliķi uzaudzinājāt, viņš tak visu lidojuma laiku nosēdēja un lasīja grāmatu kā tāds idiots!”

1677 3 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000
Kāda māte, tāds bērns.
106 0 atbildēt

Es sabazarētos ar pilotu, lai veic peispiedu nosēšanos uz kādas salas un atstāj viņus tur, lai sīkā var izskraidīties.  emotion

81 0 atbildēt

Nu, paskatīsimies, kas pēc gadiem 20 būs iznācis no tās meitenes, kas ir "bērns kā bērns". 

54 0 atbildēt

un tajā momentā mana draudzene būtu viņai visus zobus pārskaitījusi emotion Viņa nav kausle, bet galvu lieku ķīlā, ka šitādus apvainojumus viņa neciestu

47 0 atbildēt

abas kuces vajag sterilizēt lai nepiesārņo cilvēces genofondu!(māti un meitu)

38 5 atbildēt

Tā pēdējā frāze vienkārši izteica visu

30 0 atbildēt
Kops kura laika lidmasina atlauts runat pa tel.un berniem skraidelet?Ne tai berna vaina,bet mātē!Viņa kā audzina tā tas bērns aug!
25 0 atbildēt

Vajadzēja pajautāt mātei vai gadījumā nav sajaukusi ar savu bērnu. Godīgi sakot tai sievietei smadzeņu vietā ir skaidas bērnu audzināšanā!emotion

23 0 atbildēt
Nu nedrikst shadus cilvekus njemt ar pilnu rubli-vajadzeja jau reisa saakumaa pasaukt stjuarti un apliecinat radito diskomfortu- par bileti tak pats maksaji vai ne?Tad kapec nesanjem par samaksato, garanteto lidoshanas komfortu. Tadas krievietes atskiras no parejiem cilvekiem ar to ka galvinjas straadaa EEPROM rezhimaa- cilvekiem tas tomer ir RAM rezhimaa. Tiktal jasaprot kaa: krieviem lielakai daljai smadzenes ir kaa Sega Mega Drive kartridzhiem-darba atminja vienreiz piebaazta un paarrakstiit jeb papildinat vairs nav iespejams.Cilvekiem turpretim ir RAM darba atminja,kuru var gan papildinat,gan lieko izdzeest,atstajot vietu kautkam jaunam.Es nevelejos nevienu aizvainot,bet es nevelos ari nokluset patiesibu.
22 0 atbildēt

vajadzēja tam bērnam kautko izdarīt, kautvai aiz matiem paraut viņu sev klāt un padraudēt, ja neaizvērsies, tad nogriezīs tos uz nulli, vai kautkā tā, savādāk izaugs tikpat izlutināta kuce, kā mamma....

17 0 atbildēt

Man būtu po***.. iešķeltu sīkajai pa dullo un ja māte kko dirstu tai ar ieliktu,lai smadzenes vietā!

17 0 atbildēt

Mjā, tad man laikam visi bērni "debīliķi"... 

17 3 atbildēt

Vispār jau ,man prieks,ka ir kāds normāls bērns, kas netraucē citiem lidojuma laikā.

Ziniet, ja man tā pateiktu , es to sīko aiz matiem parautu un mātei piekodinātu, ka, ja tā rīkosies , izmetīs no lidmašīnas bez izpletņiem.emotion

14 1 atbildēt
emotion Nopietni?
11 0 atbildēt

Ja lido uz Ēģipti, tad rēķinies ar attiecīgu kontingentu lidmašīnā un viesnīcā. Un nav starpība vai bērns vai pieaugušais, bērni tak savu vecāku spoguļi.

10 0 atbildēt

funfaceTv uzaudzināja debīlus.

9 0 atbildēt

Tāda ir mūsdienu jaunatne! emotion

10 2 atbildēt

Esmu mierīga būtne pēc dabas,bet mana meita jau pašā sākumā būtu tam skuķēnam pa rīkli sadevusi(manējai 4 gadi,bet aizstāveties māk)

7 0 atbildēt

Stulbs paliek stulbs..

6 0 atbildēt

Nav ko brīnīties. Arī pie mums ir tāpat.

6 0 atbildēt