local-stats-pixel fb-conv-api

Tramps - ASV prezidents. Manas pārdomas41

Labrīt, spocēni. Arī es piemetīšos politiskajām sarunām ,kuras valda visapkārt- vai Tramps kā jaunais prezidents ir labi vai slikti? Vai labāk būtu ja pie amata tiktu Hilarija? Atgādinu tas ir tikai mans viedoklis un pārdomas, tapēc uzreiz saku - cilvēki, kam eksistē tikai viens pareizais viedoklis (viņējais) un neko par diskutēšanu nav dzirdējuši - labāk nekomentējiet.

Tātad, apsveicam Trampu, pasmejamies vai pažēlojam Hilariju un aidā - uz priekšu pārdomām. Šajās vēlēšanās ļoti daudzi saka, ka ir 3 veidu cilvēki - tie, kas ir superatbalstītāji vienam vai otram politiķim un tie, kas vienkārši nobalsoja pēc mazākā ļaunuma principa. Manuprāt, tā ir jebkurās vēlēšanās, jo īpaši tādās vietās kā Latvija. Pie mums, taču arī bieži vien ir cilvēki, kas kādā partijā (bieži vien tās ir jaunas, nāk klajā ar populistiskiem saukļiem) saskata Latvijas glābējus un uzskata to par vienīgo pareizo izvēli. Tāpat, bieži tiek balsots par kādu partiju, sakot apmēram šadus vārdus: " Šie vismazāk sazaguši" vai arī, " šie ir vismazākie bandīti. " Amerikāņi rīkojās tāpat.

344 2 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Varbūt pirms tu kaut ko saki par Klintonu, palasi par viņu.

Klintone grib NO-FLY Zone Sīrijā, kas nozimētu kad Klintone sāktu karot pret Sīriju un tā kā viņa arī gribēja sākt karu ar Krieviju, tad tā arī sāktos 3. Pasaules karš. 

0 0 atbildēt

Par Vairu Vīķi-Freibergu īsti nepiekrītu,jo viņa bija viena no labākajām,pat ja ne labākā valsts vadītāja.Nezinu kādas ziepes viņa būtu sataisījusi.

0 0 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt

Pakti nekādi nevar tikt radīti, ja zinātu vēsturi tad zinātu, ka tādi vairs šeit nedarbojas- mūsdienu pasaulē.

Un es nepieminēšu NATO... Kuru protams vada Kanāda, nevis ASV.

1 2 atbildēt

Tramps??      Tramps ir dģenerāts. Jo salašņu valstī tikai deģenerāts var kļūt par prezidentu..

0 1 atbildēt