local-stats-pixel fb-conv-api

Tramps - ASV prezidents. Manas pārdomas41

Labrīt, spocēni. Arī es piemetīšos politiskajām sarunām ,kuras valda visapkārt- vai Tramps kā jaunais prezidents ir labi vai slikti? Vai labāk būtu ja pie amata tiktu Hilarija? Atgādinu tas ir tikai mans viedoklis un pārdomas, tapēc uzreiz saku - cilvēki, kam eksistē tikai viens pareizais viedoklis (viņējais) un neko par diskutēšanu nav dzirdējuši - labāk nekomentējiet.

Tātad, apsveicam Trampu, pasmejamies vai pažēlojam Hilariju un aidā - uz priekšu pārdomām. Šajās vēlēšanās ļoti daudzi saka, ka ir 3 veidu cilvēki - tie, kas ir superatbalstītāji vienam vai otram politiķim un tie, kas vienkārši nobalsoja pēc mazākā ļaunuma principa. Manuprāt, tā ir jebkurās vēlēšanās, jo īpaši tādās vietās kā Latvija. Pie mums, taču arī bieži vien ir cilvēki, kas kādā partijā (bieži vien tās ir jaunas, nāk klajā ar populistiskiem saukļiem) saskata Latvijas glābējus un uzskata to par vienīgo pareizo izvēli. Tāpat, bieži tiek balsots par kādu partiju, sakot apmēram šadus vārdus: " Šie vismazāk sazaguši" vai arī, " šie ir vismazākie bandīti. " Amerikāņi rīkojās tāpat.

344 2 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

''cilvēki, kam eksistē tikai viens pareizais viedoklis (viņējais) un neko par diskutēšanu nav dzirdējuši - labāk nekomentējiet.''  emotion  Pats tāds esi, bet citiem aizrādi.

21 0 atbildēt

Manuprāt jātaisa raksts par vārda brīvību Latvijas mēdijos, jo tas kas notika un notiek šo vēlēšanu laikā ir prātam neaptverami, ieejot tajā pašā tvnetā, pilns ar rakstiem par Trampa nomelnošanu, tāda sajūta, ka tur strādā mazi bērni. Klintoni neievēlēja un nu tik katru dienu rakts, ka Tramps būs Putina draudziņš un kas tik vēl ne...

Par komentāriem nemaz nerunāsim - es jau esmu nobanots no visiem iespējamiem soc, tīkliem, laikam nu jau reizes 6 kopā, sākot no facebooka, beidzot no google+. Un interesantākais, ka nekas aizskarošs, vai pret notekumiem man komentāros nebija ne tuvu.

Šīs vēlēšanas pierādija to, cik ļoti mēdiji ir uzpirkti un safabricēti, ziņām nevar ticēt, savādāks vienoklis viņiem neinteresē, manuprāt par to ir jārunā daudz un dikti.

17 0 atbildēt

Labs raksts, super! emotion

11 0 atbildēt

Sodien atkal saksim? Liekat tak vinam mieru, uztraucaties vairak par to, kas notiek pie mums.

12 1 atbildēt

Klintone - 3.PK, Trumps - varbūt būs kā Porziņģis - no sākuma ienīda, tad iemīlēja..

9 0 atbildēt

Man jau liekas, ka šajos laikos viss notiek civilizēti, karš varbūt, ka būs, bet domāju, ka nebūs reāla kara darbība. Karš būs politikā.

7 0 atbildēt

Lai arī kā tur nebūtu, nav mūsu varā kaut ko ietekmēt, tātad arī - nav ko cepties!

Tas ir tā pat, kā ar vēja virziena maiņām. Tas daudz ko maina, bet ir, kā ir.

Vienīgais ko varam, tas ir - pielāgoties jaunajiem apstākļiem, un censties tos izmantot racionāli.

5 0 atbildēt

Un vispār. Tramps iedvesmoja mani te reģistrēties beidzot.

5 0 atbildēt

Ne vienā mirklī neteicu, ka visas sievietes ir sliktas vai vīrieši politiķi ir labi. Protams, ka vīriešu kas sasmērējušies ir daudz, daudz, daudz vairāk kā sieviešu, taču sieviešu politiķu ir salīdzinoši maz - ir krietni grūāk iedomāties veiksmīgos piemērus, jo katrai, kas sākumā ienāca kā labais piemērs, pēc tam prātā ienāca arī nesmukumi. Un es nevienā brīdī neminēju, ka sieviete ir diagnoze, kas var tikai tupēt mājās - tā, protams, ka nav...

5 0 atbildēt

asv ir naftas kompānija ar savu armiju

4 0 atbildēt

Tas, ka viņš kuiņu runāja kampaņas laikā nenozīmē, ka viņš pie tā visa pieturēsies, ko sarunājis.

2 0 atbildēt

Jā, ir izņēmumi, piemēram, karaliene Elizabete I. Viņa pierādīja, ka sievietes VAR nodarboties ar politiku un lieliski ar to tikt galā, BET... Šādu sieviešu ir ļoooti maz. Sieviešu loģika politikā NEDER, un sievietēm, tiešām, labāk nelīst politikā, vismaz netiekties uz augstiem amatiem, jo tas beigsies reāli slikti. Un visbiežāk, sievietes-politiķes ir vispērkamākās un viskorumpētākie politiķi, tikai tāpēc, ka lielākā daļa sieviešu neuzskata, ka tiek pirktas, bet uzskata, ka viņu viedoklis ir vai nu īsti nekorekts vai arī dzīvo ilūzijā, ka tādējādi, viņas vīzijas un politiskās idejas ir guvušas atbalstu. Tāpēc jau ir termins - politiksā prostitūta.

2 0 atbildēt

1. Es neesmu Tramps.

2. Nevienu neinteresē

3. Nevienu neinteresē informācija

4. Kāpēc anonīmi komentē? 

2 0 atbildēt

Skumjākais, ka šajās vēlēšanās debatēs dominēja otra lielā kandidāta nomelnošana, nevis savu darbu vai plānu izcelšana.

Un par to, ka, ja ASV un Krievija būs draudzīgas, tad mums labāk - nu nezinu. Mums var nebūt labi jebkurā gadījumā:

1.Abi ir draugi un draudzīgi sarunā, ka ASV netraucēs krieviem postpadomju valstīs, bet krievi netraucēs ASV bīdīt savus naftas plānus.

2.Abi kasās un bruņojās tik tālu, ka sāk iet pāri malām... Mums kā Krievijas kaimiņam ir kirdik

2 0 atbildēt

Daļēji pierītu! Vienīgais kas man nepatīk Trampā ir viņa attieksme pret Kubu, Irānu, Klimata Pārmaiņām un Ķīnu. Bija prieks uzklausīt tavu viedokli! Plusiņu esi nopelnījis!

P.S. Pats Jānis Jurkāns teica ka Trampa ievēlēšana novērsa WWIII. Arī Vaira Vīķe-Freiberga kura agrāk bija galīgi pret Trampu jau izteicas tā nedaudz pozitīvāk. Bija jūtams ka viņai nepatika Trampa ievēlēšana bet viņa viņu ciena par lielo darbu un saprot amerikāņu izvēli un ciena to.

1 0 atbildēt
Veiksmiigs biznesmenis...Ha,ha,ha. Ja es sanjemtu mantojumaa miljonus es arii buutu veiksmiigs biznesmenis.
2 1 atbildēt

Sliecos piekrist nesen lasītām pārdomām, ka bieži vien politikā amatu kandidāti vēlēšanu laikā bliež galējības un sola uz maksimālo, bet, ievēlēšanas gadījumā tomēr nomierinās un sāk vairāk vai mazāk tomēr rēķināties ar citiem... arī pie mums tas ap vēlēšanām novērojams. Domāju (un ceru), ka Tramps nebūs izņēmums un, varbūt arī darot lietas, ko tika solījis, neies uz maksimumiem... tad visam būtu jābūt kaut cik ok emotion

1 0 atbildēt

Viedi vārdi, mans draugs! emotion

0 0 atbildēt

tramps !??elementāri--tramps ir deģenerāts..kā jau lielākā daļa šīs valts salašņu...parazīti ,kuri dzīvo uz citu rēķina..patiesībā tramps ir jātiesā par gnocīdu..arī vairāki iepriekšējie tā saucamie predzidenti

0 0 atbildēt

Varbūt pirms tu kaut ko saki par Klintonu, palasi par viņu.

Klintone grib NO-FLY Zone Sīrijā, kas nozimētu kad Klintone sāktu karot pret Sīriju un tā kā viņa arī gribēja sākt karu ar Krieviju, tad tā arī sāktos 3. Pasaules karš. 

0 0 atbildēt