local-stats-pixel fb-conv-api

Trampa garīgais padomdevējs ieradīsies Rīgā5

9 0

Donalda Trampa garīgais padomdevējs trešdien ieradīsies Rīgā

Īsta sensācija visiem Trampa atbalstītājiem Latvijā norisināsies, rītdien, 3. aprīlī. Kā vēsta ABC News un dažādi sociālo tīklu lietotāju ieraksti vietnē Twitter, viens no ASV prezidenta Donalda Trampa garīgajiem padomdevējiem Rodnijs Hovards-Brauns (Rodney Howard-Browne) ieradīsies Rīgā, lai tikai vienu vakaru vadītu tieši Latvijai un tās tautai veltītu garīgu konferenci.

ASV 45. prezidents Donalds Tramps vienmēr ir atklāti paudis savu reliģisko piederību neskaitāmās intervijās. Visu pasauli jau 2017. gadā pamatīgi pārsteidza arī kāds YouTube publicētais video, kurā neskaitāmi ASV garīgie līderi un Trampa garīgie padomdevēji aizlūdz par Trampu un viņa politiskajiem izaicinājumiem.

Rodnijs Hovards-Brauns, kurš ar privāto lidmašīnu 3.aprīlī nolaidīsies Rīgas lidostā, ir viens no oficiālajiem Trampa garīgajiem padomdevējiem kā arī viens no lielākās krisitešu draudzes mācītājiem ASV.

Kāpēc Rodnijs Hovards-Brauns ir izvēlējies šādu konferenci rīkot tieši Latvijā un kāpēc par to klusē Latvijas mediji?

Pievienoju arī visus minētos video.Saraksts uz Trampa garīgo padomdevēju un atbalstītāju sarkastu, balsoties uz ABC News pieejamo informāciju.

 
 
9 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Nē, šitādu kropli Rīgā nevajag!!! Ja es ieraudzīšu viņu uz ielas, man būs pāris nedēļas fobija pamest māju.
1 0 atbildēt

April april! 

1 0 atbildēt
Sātani uz Latviju mauc? Laikam pie VID raganām
1 0 atbildēt

Praise be emotion

0 0 atbildēt
Varbūt atkal vajag oficiālu brīvdienu uztaisīt?
0 0 atbildēt