local-stats-pixel fb-conv-api

Tēja, kas pati uzvārās!120

1947 30

Nu sveicināti atkal.. Vakar izlēmu iziet nelielos sirojumos pēc ēdiena, ņemot vērā, ka pulkstens jau tuvojās 22, izlēmu vispirms aiziet uz hesīti.. nu kad jau puncis pilns un jau visi veikali slēgti, tomēr paliek glābiņš - Statoil.. aizčāpoju līdz staķikam un neuzkrītoši, plauktiņā pamanīju bundžiņu uz kuras rakstīts, ka tēja pati uzvārās, nu tad izlēmu iegādāties šo brīnumu, kas maksā 1.09 LS.

.

.

http://www.spoki.lv/profils/launic/

1947 30 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 120

0/2000

Kaut kādā izbraucienā vai pārgājienā ideāli, bet ikdienā kaut ko tādu 100 % nevajadzētu dzert. Kaut gan ja viņš būtu nenormāli kaitīgs, viņu nevarētu pārdot veikalos.

4 0 atbildēt

nezinu kapēc bet man škiet ka kautkas tajā sūdā ir tik neveselīgs, ka ja to tur aizmigurē pierakstītu viņš jau būtu sen izmests no pārdošanas..

4 0 atbildēt

kuņģa čūlu nevar dabūt no ēdieniem, dzērieniem.  kunģa čūlu izraisa stress, baktērijas un smēķēšana...

6 2 atbildēt

tam ir domāti termosi :D

4 0 atbildēt

Noteikti klāt ir kkāds ķīmisks elements, kā optima līnija + folijs ir augsta temperatūra, burtiski folijs izvārās un pudele pēc sprādziena ir karsta, tad tur apakašā gan jau viena nodaļa ar kko līdzīgu, sajauc kopā un silts paliek.

4 0 atbildēt

Nekas jauns jau nav :D šī tēja jau labu laiku ir pieejama veikalos emotion

3 0 atbildēt

Ganjau karbīds iemaisit iekšā! :D:D uguni klat neliki??

++

3 0 atbildēt

Mjā, šito brīnumu redzēju vienā benzīntankā, kur pārdevēja rādīja pircējam kā to lietot. Vienīgais, viņa rādot teica, ka tās 3 minūtes bundža ir jātur plaukstās.

3 0 atbildēt

Šitādi armijā sen jau ir :D vel kad gāju 7 klasē viens armijas instruktors kas bija iegriezies pie mums skolā rādīja šitādus brīnumus, tikai vel bija tādi kāposti kuri paši uzvārās :D produkts ko vēlies uzsildīt parasti ir atdalīts no sildītāj vielas. takā nezinu vai tas ir īpaši bīstams, tikai konservanti tur gan ir :D

3 0 atbildēt

KUR TĀDA PĀRDODAS??????;DD

3 0 atbildēt

viss ir tāpat kā armijā. Varu teikt, ka ūdens sajaucoties ar to velns viņu zin kādu vielu, rada ļoti lielu siltumu.

3 0 atbildēt

Pa 1,09 Ls var nopirkt dafiga tējas paciņas un tad pats uzvāra ūdeni un sanāk daudz vairāk tēja. Es šim brīnumam neuzticos.

3 0 atbildēt

mm.varētu kādreiz pameiģināt

3 0 atbildēt

Gribētu redzēt tēju, kas pati izdzerās. emotionemotion

3 0 atbildēt

Tomēr,karsta ōmas zalīšu tēja labāka.

3 0 atbildēt

Universitātē varētu noderēt emotion

2 0 atbildēt

Uz šādu principu jau sen kā leiši importē pārtikas paketes militārajām vajadzībām. Atšķirība tāda, ka tajās ir atsevišķs maisiņš ar pulveri, kurā jāielej ūdens un tad jāaptin ap paiku, ko grib sildīt. ;) Visai elementāra lieta un ja nu vienīgi cilvēks nav galīgs daunis, lai vēl mēģinātu pagaršot to pulverīti, nekādas problēmas nevar rasties... ;)

2 0 atbildēt

tēja? cmon, kā to var nosaukt par tēju! tā taču ir kapitāla indēšanās un tējas vārda zaimošana!. takš neiespējami bez ķīmijas dabūt karstu... es šito nesaprotu, esmu bez vārdiem! emotion

3 1 atbildēt

Šādu tēju  Statoilā pirms gadiem 3 iegādājios,bija jābrauc uz ralliju,tā bija ziema. Pienāca brīdis,kad varēju notestēt, teikšu tā, ja to dara ārā -20 grādos,tad tā tēja uzsilst līdz apm. 25 grādu temperatūrai un ļoti ātri atdziest. Daži komentāros uztraucas,ka tējai kaut kas tiek piejaukts, tā nav, ķīmiskais process notiek atsevišķā konteinerā krūzes apakšā. emotion

Ja tēju gribētu uzsildīt istabas temperatūrā,tad noteikti tā uzkarsīs arī līdz 40-50 grādiem,bet nelaime ir tā,ka karstu tēju gribās tieši tad,kad esi nosalis,tātad ziemā.

2 0 atbildēt

100% ir loti kaitiga veselibai butiba tagat jau vis tac ir :D

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »