local-stats-pixel fb-conv-api

Tas tev jāredz - par Malaizijas lidmašīnu!346

Šoreiz spoki par ne visai patīkamu tēmu - par to, ka Krievijas iesūtītie teroristi Ukrainā notriekuši Malaizijas pasažieru lidmašīnu ar tajā esošajiem 298 (283 pasažieri un 15 apkalpes locekļi) cilvēkiem. Visi gājuši bojā. Pēc jaunākās informācijas no bojāgājušajiem 192 bija nīderlandieši, 44 malaizieši, 27 austrālieši, 12 indonēzieši, 9 briti, 4 vācieši, 4 beļģi, 3 filipīnieši, 1 kanādietis un viens jaunzēlandietis. Kopumā vairāk nekā 200 cilvēki eiropas savienības pilsoņi.

Kāpēc šis raksts tapis? Lai vismaz šādā brīdī apklusinātu Krievijas agresijas atbalstītāju runas, ka Krievijai ar to nav nekāda sakara, ka itkā Ukrainas armija šo lidmašīnu notriekusi!

PS: Šeit dzirdama seperātistu saruna, kurā viņi atzīst, ka notriekuši lidmašīnu!







1589 14 346 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 346

0/2000

Tak reāli ja ASV sāks karot pret sūda krieviem, krievijai nebūs nekādu izredžu, jo viņi tehnoloģiski ir atpalikuši par ~70 gadiem.

14 9 atbildēt

Tādi ir krievi , kamēr viņi nepazudīs , šādas lietas vienmēr notiks !

Neesmu nekad dzirdējis , kad krieviju slavētu ar kautko , viņiem ir tikai - njā ,NEKĀ !

4 0 atbildēt

Krievija jūtas pārak varena!emotion

4 0 atbildēt

Putinam un visiem prokrievisko separātistu vadītājiem jāsapūst cietumā!

4 0 atbildēt

Pat nedaudz asaras saskrēja acīs. Tas ir nežēlīgi. Iedomājieties, 300 ģimenes zaudēs mammu, tēti, vectēvu, dēlu, meitu... Tagad man ir bail, vai nesāksies karš. 

3 0 atbildēt

Kijeva toties publiceja sarunu, ka Krievija buk iedevusi tāpat kā militāristus, kas prot ar to rīkoties.

3 0 atbildēt

Launakais ir tas ka tagad Putins vaino ukrainu saja tragedija, kaut ari visai pasaulei kroplie seperatisti atzinas ka notriekusi lidmasinu, tik vini nezinaja ka ta bij pasazieru lidmasina... Ka tas naca gaisma , tad atri centas no internete dzest savus bravurigos komentarus... Pasaule zin ka vini melo, bet liekas ka vini pasi tic saviem meliem...

Pec 11 septembra binladens tika pazinots par teroristu nr1 , kapec tagad ta nav ar Putinu... kape pasaule baidas no ta izdzimtena...

3 0 atbildēt

Nu visi vaiminās pārgrieztām acīm kādi krievi ir okupanti, nacisti un tā tālāk. Un ko tad bezzobainie rietumi izdarīs? Nosodīs,negribīgi piespriedīs vēl kādu sankciju(pēc mēnešiem ilgām diskusijam) un beigu beigās ukrainu tikai "morāli atbalstīs",līdz Kijevā iesolos  separātisti vai Rus armijas vienības.  Aplauzās rietumi,saprotot ka te nav nekāda Irāka kurā vienkārši iebrukt

3 0 atbildēt

Kad Krievi virs Latvijas lido, tad viņiem palūdz nākamreiz pateikt par lidojumu ja nē 2 eiro sods bezmazvaij. (viņi ar reaktīvo lidoja) 

a tur ? manupāt jau jūs paši tagad zināt ! 

3 0 atbildēt
.... par to, ka nepārnāks, tas, kurš aizgājis.
3 0 atbildēt

Galvenais kas Mums visiem ir jāsaprto, ka tā informācija ko mums sniedz viena vai otra puse, ir melīga nepatiesa un tendencioza....

Tiklīdz jūs sāksies truli klausīties ko stāsta vieni vai otri masmēdekļi, un neanalizēt jūs pārvērtīsieties par dāzeni kuru vienkārši var regulēt un kūdīt...

Tieš tas ir noticis arī Ukrainā, cilvēki viens otru slaktē tapēc ka viņus kūda... Un to dara visas iejauktās Lielvaras..

Arī šī lidmasīna tika notriekta vis ticamāk speciāli, taču tas  kapēc tas tika darīts mēs nekad neuzzināsim... Tā pat kā TO kas to izdarija un kādā veidā...

3 0 atbildēt

Dažas domas...

- 10 km augstumā lidojošs boings no zemes izskatās tāpat kā 6 km augstumā lidojošs AN-26

- Nav zvanīts, ka lidmašīna tika notriekta no zemes - ASV satelīti nevar to pierādīt. Tie var norādīt par raķešu palaišanu, var norādīt palaišanas teritoriju un trajektoriju, bet nevar pierādīt, ka tieši zenītraķete ir notriekusi lidmašīnu. To var pierādīt tikai uz vietas izpētot lidmašīnas atlūzas. Tāpat pastāv iespēja par bumbu bagāžā, īssavienojumu, eksploziju degvielas tvertnē, korpusa viengabalainības traucējumiem. Tāpat lidmašīna var būt notriekta no gaisa.

- Ja lidmašīnu ir tiešām notriekusi zeme-gaiss raķete, to spēj tikai regulārā armija ar attiecīgu radaru sistēmas atbalstu - tātad, vai nu Ukraina, vai separātisti pēc Krievijas armijas norādījumiem.

- Iespējama rūpīgi izstrādāta provokācija - mērķtiecīgi nopludinot informācija par itkā spiegošanas lidmašīnu. Pietam, provokācija no jebkuras puses. Krievija varēja Ukrainai iebarot dezinformāciju, ka tad un tad, tādā un tādā apgabalā tiks veikta izlūkošana no gaisa, ļaujot Ukrainai graciozi izgāzties visas pasaules priekšā. Ukraina vai ASV varēja izdarīt to pašu, ļaujot Krievijai nošaut itkā 2 zaķus - nogāzt itkā ASV spiegošanas lidmašīnu, pietam ar separātistu rokām, parādot visai pasaulei ASV divkosību un apliecinot lielvaras statusu.

 

Jā, pagaidām viss norāda uz separātistiem - izlielīšanās tvīti, video, radiopārraides, tad piepeši tvīti sāk pazust. Tomēr no otras puses - nu kaut kā ļoti izdevīgi tas ir tieši ASV.

4 1 atbildēt

jūtu, ka šudi būs. šitas ir aizgājis daudz par tālu. velku līdzības ar Luzitāniju.

3 0 atbildēt

un tie,kuri tik lepni aptaujā salikuši,ka pasaulei jāpiesaka karu Krievijai - padomājiet vai jūs vēlaties haosu,iznīcību,palikšanu ,bez elektrības,gāzes,pārtikas,iespējas droši nokļūt no punkta uz punktu,jo jāatcerās,mēs Krievijai esam blakus un būšim pirmie,kas cietīš ja aizies kariņš. Latvija atkal sanāks pa vidu lielvaru kaujām. Un ja saka - Nato tak ir bumbas nobumbos Krieviju ka nemetās - liels risks,ka nejauši netrāpa kāda bumba arī Baltijai,,turklāt ja sāktu bumbot Krieviju ar ko nopietnāku ar parastām raķētēm,vai esat gatavi riskēt ar kodolziemu? Karš nav risinājums. Paskatieties uz to pašu Vāciju? Cik karus vajadzēja ,lai viņi mainītos? Ir vajadzīgi citi,mierīgāki risinājumi. Sākot ar nopietnām sankcijām,sākot ar Hāgas tribunālu un Putina padarīšanu par ko līdzīgu teroristam oficiāli.

2 0 atbildēt

reāli kropļi......

2 0 atbildēt

Zināms, ka krievi apgādā seperātistus ar ieročiem un daudzi no viņiem paši ir ar Krievijas pilsonību. 

+ nav teikts ka seperātisti, jo ļoti ticama versija ir, ka raķete tikusi raidīta no Krievijas teritorijas, tātad iespējams Krievijas militāristi. Tādā gadījumā tas ar putina ziņu.

3 1 atbildēt

Man ir tik daudz vārdi ko teikt, bet es pat nezinu vai šajā gadījumā vārdiem ir jēga.

2 0 atbildēt

Pirmajā video smējās. ;)

Tas ka viņi mērķēja uz ukraiņu lidmašīnu maina būtību, ka viņi notrieca? 

Viņi to izdarīja, nogalinot aptuveni 300 nevainīgus cilvēkus un par to Krievijai jāsaņem bargāko sodu!

3 1 atbildēt

Krievijas visatļautība. Būs vēl biresmīgāki notikumi, ja neviens nerīkosies un pievērs acis uz šo nacistisko lielvalsti.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »