local-stats-pixel fb-conv-api

Tas, ko nezina pašnāvnieki.7

73 1

Viens no pašām šausminošākajām parādībām mūsdienu Krievijā ir pašnāvības. Pēc starptautiskās statistikas datiem Krievija ieņem 2. vietu pasaulē pēc pašnāvību skaita kopumā un 1. vietu pēc pašnāvību skaita pusaudžu vidū un 1. vietu pasaulē pēc pašnāvību skaita vecu cilvēku vidū.

Tapec ari Krievija...

73 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

tātad, viens no principiem pirms suicīda veikšanas ir izpētīt statistiku par šo tēmu... emotion

5 0 atbildēt

Tātad emotion  Pamēģināsim  pieiet šitam no loģiskās puses. emotion 

 Pašnāvība ir iespējama un pamatojam nāves cēloni. (  Sirdstriek pamatots nāves cēlonis - tāpat arī pašnāvība- to var ieraksīt miršanas apliecībā)    

Tātad tas nav nekas pārsteidzoš un tas ir loģiski ka dzīves laikā kādam ienāk prātā šāda doma. ( par pašnāvību ). Un jāsaprot šinī brīdi ka tas nav nekas ūbeer sarēžģits vai neiespējams un traģisks, ja par to aizdomājās.  

Ok tik tālu nav sarēžģīti.  - Tagad par momentu kad atstiep pekas...    ( ir iztēloni šie stāvokļi, kur tad cilvēks nonāk- elle, paradīze). Nevar nepieminēt, jo visa vēsture mocās uz šitās tēmas.  Bēt padomāsi loģiski.  Kad zīdainīts piedzimst viņam ir tikai fizioloģiskas vēlmes ( ēst, kakāt - gulēt un augt emotion ). Tad pārējo iemāca vecāki .....   Tad sabiedrība ... 

Tātad kas ir cilvēks? Kas es esmu?  Bioloģiska būtne,  kurai ir vesalais saprāts un apziņa. ( informācija, kas ir mūsos bez mūsu ziņas nevar nonākt ārpusē, kā arī bez mūsu darbības neviens nekad neredzēs mūsu zināšanas  - tikkai bioloģskā informācija ko var novērot - auksts, karsts un sūdi emotion    ( vienkāršots modelis ) 

( Dvēsele? -  fantāzija, ka abziņa var nonākt ārpus ķermeņa...   Bulshit emotion

5 0 atbildēt

Makvīna gars atrodas absolūti tukšā vietā, kājas ir piesaistītas kaut kādai pelēkai vielai. Apkārt tumsa un neviena cita. Viņu te atveda kāds cilvēks melnās drēbēs, neko neteica, atstāja un pazuda. Izturēt ir neizsakāmi grūti, jo apkārt nenotiek absolūti nekas.

 

bullšits, manuprāt.... ''mediji'' var sastāstīt jebko.

5 0 atbildēt
Īsti neticu večukam ar baltu bārdu,bet kaut kāds kopējs informācijas lauks pastāv. Ja to papēta no kvantu fizikas puses,tad viss ir saprotams,un ir iespējama gan elle,gan paradīze.(tīri teorētiski)
4 0 atbildēt

Karoč dievsludinātāja raksts, NEVIENS, izņemot tevi pašu nezina, kas notiek pēc nāves un punkts. emotion 

3 0 atbildēt

Ta ka esmu Sātaniste, tad.... nēē emotion

0 0 atbildēt