local-stats-pixel fb-conv-api

Tādas ir problēmas ar mūsdienu meitenēm!28

360 17

Uzmanību, šajā rakstā es izteikšu SAVU viedokli un kopsavilkumu, par mūsdienu meitenēm.;) Ja kaut kam nepiekrītat, tad neliekat uzreiz mīnusu. Vai arī, ja jums ir vēl kas piebilstāms, tad rakstat savas domas komentāros. Šo rakstu es veidoju, tapēc ka, pati esmu meitene. Un nē, nejau tāda kā citas. Man pēc visiem kašķiem ar draudzenēm liekas, ka esmu puisis. Nu jo, nopietni... Man pat nav tādu emociju, darbību kā viņām. Es pati brīnos, kā citas, stervas , nekaunas par sevīm. Un vēl bonusā, man draugi - puiši, ir stāstījuši par savām bijušajām. Tapēc pārejam uz šiem faktiem! emotion

360 17 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Kāds pieprasījums, tads piedāvājums. Viņas cenšas būt tā novērtētas. Galvenais nepaliec pati par tādu.

29 0 atbildēt
Visas jau nu tādas nav. 😥👍 Ir jau arī vēl palikušas gabaliņš Latvju zeltenes, kas izceļas ar intelektu un radošumu. Zelts, kas jāspodrina, bet jā, mazās aug griezdamās, nepaspēj ne apgriezties, kad jau izkata ziņā liekas gadi 25. Bet smadzenēs putra.. 😇 Līdz kam nodzīvojušies. Žēl.
26 0 atbildēt
Kaut kādi izvilkumi no Sīrupa atkal.
10 0 atbildēt
Pie visa ir vainigi vecaki un internets. Ta ir visa patiesiba.
11 3 atbildēt

piekrītu, bet šis viss ir tikai daļa, kā jau autors raksta par šo tēmu var rakstīt bezgalīgi un tikpat bezjēdzīgi

8 0 atbildēt
15-16 gadu problemas. wairak naw ko piebilst shim bezjedzigajam raxtam
7 0 atbildēt
Pamācies vēsturi pirms runā par akmeņu mētāšanu. Un ak jā, gandrīz piemirsu - ir 21.gs un tici man, Tu ar šo rakstu neko neizmainīsi. Ceru, ka pati saprati, ka arī tagad žēlojoes un sūdzies.
6 1 atbildēt
Uuu ja, nevajag jau kliegt rakstaa emotion smiekligi, ka raksts sastav no informacijas par baltajam meitenem un pie tam vel iedomigam. Personigi, zinu duci meitenu, kas ir forsas un sakarigas kaa ari netaisa aprakstito meslu.
3 0 atbildēt

pilnigi true psc visas meitenes ir tikai nauda grib vinas neredz jaukos puisus vinam vajaga tikai kaukadus naudas maisus visas tikai krasojas un dzer un nav vairak meitenu. ari puisi visi ir tikai cukas un visi ir vienadi vajag reformas jo es esmu tik loti ipass ludzu pamaniet mani es neesmu ka visi parejie kas notiek ar pasauli psc

3 0 atbildēt

Vai tik katrai paaudzei nav, ko teikt šajos jautājumos? Cilvēki ir dažādi, ar dažādām vētību sistēmām.Manā draugu lokā nav šādu meiteņu. Kas atgādina teicienu - zābaki vienmēr ir pa pāriem. Kādā lokā uzturies, to tu redzi.

3 0 atbildēt

Šāds raksts jau ir bijis, tikai te viss ir pārstāstīts no viena cita rakstnieka.  emotion 

2 0 atbildēt

50/50, mūsdienās gan puiši, gan meitenes mēdz būt tādi....

Neizmainīs nevienu ar šo vai citiem līdzīgiem rakstiem, tāpat kā ar rakstiem par viedtālruņu izmantošanu pārāk daudz un bla bla. Ja gribēs, sapratīs, izdzīvo stiprākais!

2 0 atbildēt
Tos - salika taas par kuraam tu raksti 😁
2 0 atbildēt

Pēc desmit gadiem šīs problēmas pazudīs. Tās ir labās ziņas, Bet sliktās- radīsies jaunas 

2 0 atbildēt

mur-ka, cik Tev gadu?

2 0 atbildēt

un šis raksts nav žēlošanās un sūdzēšanās ? 

ieteikums priekš tevis - katrs cilvēks savu dzīvi veido tā kā vēlas un tev par to nav jādomā emotion ja ir meitenes, kas lec pie visiem gultā, lai lec, viņas bojā savu dzīvi ne tavējo un ar to, ka tu pasaki ''man tas nepatīk'' nekas jau nemainās, tāpēc labāk bez stresa un satraukuma, ja tu esi izvēlējusies dzīvot citādi-dari tā kā uzskati par pareizu (:

2 1 atbildēt
Well esmu par slinku prieks sii visa.... un aizvien klausu mammu un domaju ka esmu princese emotion) soo kp jasaskata sevī mīnusi?
1 0 atbildēt

4. Punkts. Pilnīgi piekrītu. Tā vien prasās pateikt ''Aizej notīri to špakteli, iedošu tev lāpstiņu''.

1 0 atbildēt

Tev tāda pamatīga pieredzīte ar viņām !  emotion 

0 0 atbildēt

Protams, 4 gadus atpakaļ šis nebij īpaši pamanāms, visi likās normāli u.tml. ..

Vecāki pietiekami nemīl, un tad sanāk šitā te  emotion 

1 1 atbildēt