local-stats-pixel fb-conv-api

Tad un tagad - amizantas karikatūras!!!14

Mūsdienu jaunatnei dikti nāk pie sirds pamsieties par vecāka gājuma cilvēku izteiciena "Manos laikos viss bija savādāk!" Bet patiešām, tikai kādu 20 - 30 gadu laikā pasaule ir mainījusies līdz nepazīšanai! Datoru izmēri ik gadu paliek aizvien mazāki un mazāki, bet lietotāju gavarīti aizvien lielāki un lielāki, jo kaut kur pazūd aktīvā laika pavadīšana, dodot priekšroku pasīvai ar mazu fizisko slodzi. Arī mobīlo telefonu revolūcija ir apbrīnojama - jaunieši var jau, protams, smieties par veco labo Nokia3310 un citiem vecajiem telefoniem, bet ziniet, pirmos telefonus bez pārmetumiem varēja mest uz zemes, zinot, ka ar tiem nekas nenotiks, bet jauno telefoni, piemēram, jaunais dārgais par nesamērīgu cenu nopirktais iPhones var izšķīst pat no vissīkākā trieciena. Protams, nenoliegsu, ka tas ir nedaudz pārspīlēti, bet principā uz to pusi jau arī ir. Un, protams, neskaitot zaļāku zālīti, zilākas debesis un priecīgākus cilvēkus, arī daudz kas cits ir šobrīd citādāk. Dodu ieskatu interesentās karikatūrās, kas parāda atšķirību starp to, kā bija, un to, kā ir!

1081 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Nu pie 2. jāpiemin ka telefonos ir palielinājusies programmu daudzveidība un arī ekrāns ir krāsains un spilgtāks,laikam jau ar to ir izskaidrojama baterijas ilga neturēšana.Varētu jau tagad arī izveidot telefonu ar melnbaltu ekrānu un ar iespēju tik zvanīt un sūtīt īsziņu,tad viņa akumalators arī izturētu nedēļu nevis vienu dienu...Šo jau neviens nekad nepiemin.

28 0 atbildēt
Ko var čīkstēt?! Tev labāk patiktu ja pausaule neatīstītos?
16 2 atbildēt

Ir pienācis laiks kad visi kas īd "Mana bernība bija labāka" ir pārvākušies uz internetu emotion

8 0 atbildēt

Jā laiki mainās ;(. Atceros 90. gadi bija labi. Neinteresēja nekādas hu*ovas vienkārši skrējām pa lauku un sastrādājām visādas muķlķības. Nebija mums telefonu un arī nevajadzēja. atceroties tos laikus un salīdzinot ar tagadni man nebūtu žēl, ja sāktos karš un visu iznīcinātu. emotion Viss liekās tik samaitāts emotion

5 1 atbildēt

Tiešām @Latgaleens

2 0 atbildēt

Tā itkā pagājušās paaudzes nav centušās izmantot jaunākās tehneloģijas un pielāgoties apkārtējam stilam, ar ko pagājušās paadzes ir labākas par pašreizējām šajā ziņā? (neskaitot hipsterus)

2 0 atbildēt

Skumji, bet taisnība

2 0 atbildēt

Labs ievads emotion

1 0 atbildēt

Tas notiek, kad cilvece attistas!

1 0 atbildēt
Ērtības Ērtībās - vienīgais mīnus.
1 0 atbildēt

Par pēdējo jau nu galīgi nevar īdēt. Tā tehnika ir jau vismaz 30 gadus.

0 0 atbildēt
Ērtības ēs Ērtībās - vienīgais mīnus.
0 0 atbildēt
Tu nu mazliet parspile un izcel sliktas lietas par daudz sai raksta.
0 1 atbildēt