local-stats-pixel fb-conv-api

TAS, ko nestāsta par dzīvi Ķīnā!55

3189 40

Ķīna ir liela, Ķīnā ir visvairāk cilvēku pasaulē, Ķīna ir produkcijas centrs. Šķietami viss ir ideāli, lai dzīve ritētu pati no sevis. Problēmas, protams, ir katrai valstij, katra valsts mēdz veikt šādas tādas manipulācijas, bet šajā rakstā par to, ko tev nestāsta par Ķīnu! emotion

3189 40 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Tai rakstā viss ir tikai pieņēmumu formā  un besī,ka liek tulkotos rakstus,lai pelnītu bērnu konfektītes -plusiņus. Kas ir bijis,domāju ir apmierinats palicis un noteikti mainījis domas par ķinu.Un viena berna politiku neviens nav atcēlis. Par ēdienu-jā, viņi ēd visu ko,un parasti tas ir nevis sagriezts,bet sasists ar āmuru,bet ta ir ierasta lieta āzijas zemēs.Izņēmums laikam ir pekinas pīle,bet arī to garšas ziņā ar mūsu kūpinājumiem nesalīdzināt.   Par ceļiem-divu nedēļu laikā neredzēju nevienu slitu ceļu,par bedrēm nemaz nerunājot.Protams,ka kaut kur jau ir arī sliktie ceļi ,ne bez tā-un izbrauc pa brīvībeni rigā-tās nav salīdzinamas lietas. Par viltojumiem-atkal pļāpu līmenī-viņi arī ir sākuši ar to cīnīties(smieklīgi jau izklausās)-nekādus brendus neredzēsit (nu vismaz tajās lielākajās tūristu vietās)-visi ir iedzīti pazemē-pēdējā metro stacija uz lidostu,un neviens nepateiks ka apakšā ir milzīgs feiku tirgus.Un pat tur nav tā-ka katrā būcenī būtu CK,DG,vai vēl kādi .Tad,kad sāc kautko interesēties,tad pēkšņi nez no kurienes tas viss uzrodas.Skaidrs,ka kautkur tālākos laukos ( !)kāds noteikti  tirgo atklati,bet runa iet par pilsētu centriem(cik nu padsmit miljonu pilsētā tā var teikt).  Uz gājēju ielām firmas feikalos cenas tāpat ir gaisos ,un tās varbūt pēc licenzes šūtasir,taču tie paši šķībie vien šuvuši-tad kapēc nepirkt feiku tirgū,jo nepraša neatšķirs.

PS. Un ja to lielo tautu neturēs zem lielas kontroles lupas,tad bez kara tur neiztikt. Domāju,ka laimes indeks viņiem arī ir augstāks kā pie mums.

3 0 atbildēt

Jā, bet Ķīna ir baigi sadistiska valsts. Dzīvas radības moka. emotion

4 1 atbildēt
Tas jau sen ir zinām, ka Ķīnā un Korejā, un pārējās Āzijas valstis ir galīgā pa*aļā.
2 0 atbildēt

hmm, par otro... rakstīts, ka viņi pēc tās visas padarīšanas ar gaļām, negrib ēst steiku un ko citu... nesen lasīju, ka viņi ēdot savu mazuļu embrijus - liek zupās un cep... pretīgi... emotion

2 0 atbildēt

Riktīgi labs raksts. emotion

1 0 atbildēt

Cracked.

1 0 atbildēt

Interesants raksts. emotion

1 0 atbildēt
Var redzēt ka rakstītājs nekad nav bijia ķīnā.
1 0 atbildēt

Varēja kārtīgāk to visu pasniegt un ne tik agresīvā manierē, bet interesanti palasīt...

0 0 atbildēt
Normāls raksts, bērnudārzenis teic:"uzzināju ko jaunu" emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Tā 3 bilde vnk:D:D
0 0 atbildēt

komunisms, ibio.

0 0 atbildēt

Čing čang čing čung čing 

1 1 atbildēt

emotion 

1 1 atbildēt

«Ķīna ir liela, Ķīnā ir visvairāk cilvēku pasaulē, Ķīna ir produkcijas centrs. Šķietami viss ir ideāli, lai dzīve ritētu pati no sevis. Problēmas, protams, ir katrai valstij, katra valsts mēdz veikt šādas tādas manipulācijas, bet šajā rakstā par to, ko tev nestāsta par Ķīnu!»

Izskatās, ka tu dzīvo zem tupeles. Jebkurš cilvēks, kurš seko līdzi aktualitātēm un lasa ziņas, zin, ka Ķīnā dzīves kvalitātes līmenis ir ļoti zems, kā arī par tās komunistisko režīmu.

''Šķietami viss ir ideāli'' emotion

0 2 atbildēt