local-stats-pixel fb-conv-api

TAS IR NORMĀLI? Meitenei ir MILZĪGAS krūtis, taču ārsti neļauj tās samazināt.48

Džinijai ir 20 gadu un viņas draugs priecājas par lielajiem, maigajiem arbūziņiem, bet vai laime dzīvē atkarīga no krūšu izmēra?

1154 2 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000
Es nevēlos nekādi aizskart, bet es viņas vietā centstos nomest lieko svaru. Kā nekā krūtis lielāko daļu satur taukus. Tas ir arī viens no ieteikumiem kā samazināt savas krūtis.
80 4 atbildēt

krūšturis pa 130 eur? es viņas varu turēt par baltu veltiemotion

34 0 atbildēt
Uz virna apgulies un otru apsedzies
23 1 atbildēt

Trennēt var muskuli, krūts nav muskulis. un, jā, piekrītu - ir vingrojumi ar kuriem var piepacelt krūtis BET tikai tad ja tās nepārsniedz B-C izmērus. Lielas un smagas krūtis nekādi vingrojumi nekur nepacels. Par gravitāciju tak tev skolā ir mācījuši?

19 0 atbildēt

Samazināt krūtispar vairākiem izmēriem ar tauku dedzināšanu varētu 2 gadu laikā.

Operācijai nepieciešamo summu var nopelnīt 2 ned laikā. (BRAZZERS) 

16 0 atbildēt

Es saprotu, problēma pat ļoti liela un tā, bet 130 eiro par vienu krūšturi, nu piedodiet, bet tas ir daudz par daudz. emotion

13 0 atbildēt

tiesi taa - "stulbums"! Man pasai ir H izm. un tas nenormali ierobezo pat elementaras lietas, nemaz nerunajot par sportosanu. iesakuma piedzimsti par sievieti un tad raksti visadas dumibas.

by the way... sportojot un tievejot krutis nevis pazudis (es domaju par lielajiem izmeriem) bet gan tupa saaks pa zeemi vilkties. kurs gan to gribetu?

13 1 atbildēt

Viņa izskatās daudz daudz vecāka par 20 gadiem. emotion

11 0 atbildēt

Es neticu, ka ārsti atteicās samazināt krūtis, jo tās ir pārāk ''mazas'' šādai operācijai. Pat, ja ir atteikta operācija, tad tam ir kāds cits iemesls un var taču arī aiziet pie cita ārsta.

9 0 atbildēt

2.Meitenes krūtis sākušas augt jau 10 gadu vecumā, tāpēc viņu bieži apbižoja. 

- Kurš normāls čalis apsmietu meiteni kurai ir krūtis jau sāk augt?  emotion

7 1 atbildēt

Te noteikti nav tikai lielo krushu problema vien .Vinja visa ir vienmerigi apalja.Nevar pat salidzinat ar to meiteni no Kinas ,par kuru te nesen bija raksts.Tikai vispareja tieveshana,un tad jau redzes....   Visticamak tadelj ari arsti atteicas palidzet.Samazinatu krutis ,tad butu d...a par lielu,tad veders utt. ...

6 1 atbildēt
Es ārstus pilnībā saprotu emotion
4 0 atbildēt

Ko es redzu dotajā foto, jā krūtis ir tā teikt lielas, bet no kā tad sastāv krūtis ? Krūšu dziedzeri un tauki, pilnai sievietei lielas krūtis tas pats kas kaulainam čalim tā sauktamā ABS... tb nav nekā. Sievietei  (meitenei) ar tādu problēmu ieteiktu sakārtot uzturu, pielikt airobās slodzēs, piedomāt pie muguras muskuļu treniņiem, pats vienkāršakais laikam ekstenzijas jo cik noprotu vislielākā problēma sagādā tieši krustus. Nav brīnums ka ārti atsaka operācijā, pa lielam tā būtu tauku nonemšana un ādas nogriezšana, bet te nav tik liels tauku % lai veiktu tāda tipa operācijas, rehabilitācija ir diezgan pasmaga pēc tādas operācijas. 

3 0 atbildēt

Ļoti iespējams ka krūtis ir salīdzinoši lielas, bet operāciju atteica tāpēc ka problēma ir cita - pašas krūtis (dziedzeri + muskuļi) nav pietiekami lielas, lai samazinātu. Problēma ir tajā ka cilvēks ir stipri aptaukojies. Sievietēm lielākais ķermeņa tauku procents atrodas krūtīs un uz dibena, ko var redzēt šai sievietei. Te ir jādodas uz svaru zāli cilāt dzelžus, jo ar šāda izmēra krūtīm skriet noteikti ir problēma. Un nevajag man stāstīt par to ka mēs sievietes jau negribam uzkačāties, tikai nomest lieko. Bez steroīdiem un gadiem ilga darba nevar uzkačāties līdz sacensību līmenim, zālē cilājot dzelžus tauciņi deg ļoti labi.

4 1 atbildēt
Kolosāli tesmenīši!emotion Lai viņi paliek, jo džekiem tādi patīk!emotion
3 0 atbildēt

varu ieteikt arii kur tev "paizgliitoties". pirms paris gadiem stradinjos studeju, ljoti laba iestade. tur arii par so pasu lietu var gudras lietas pamacities. taas muljkjiibas ko tu tgd raksti ir tas pats kas ieskaidrot kaadam ka trenejot presiti var uzkacaat bicepsus. izlien no taas kastes kur tgd seedi un iespraud sevii vismaz taadu lietu kaa logjisko domaasanu. gribetu redzet kaa tu savas "gudriibas" te meetaatu nebudams anonims. varonis atradies....

2 0 atbildēt

Visi BBW fani, tagad unzip

2 0 atbildēt

WOW! Viņas draugam veicas!   emotion 

8 6 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Tai govij no sākuma jābeidz rīt, jāpaliek tievākai un tad jau redzēs kas būs ar pupiem. Piekrītu ārstiem, sākumā tauki jānodzen.
4 2 atbildēt