local-stats-pixel fb-conv-api

Superorgi vs orgiem17

24 19

Zinu,ka šis raksts negūs daudz +, vai lielu atsaucību,bet es vienkārši izsaku savas domas.

Tātad pēdējā laikā ievēroju daudzus rakstus,kam ir mazāk pat kā 150 vārdi,vai vispār tikai ievads,un vienkārši savas bildes. Citiem pat tikai 5 bildes,kuras protams ir lielās, un uzreiz tiek uzskatīts kā superorģināl raksts, lai gan agrāk tādus rakstus uzskatītu kā orģinālrakstus.

Uzskatu,ka kaut kas būtu jāmaina superorģināl rakstu noteikumus,kā piemēram obligātais vārdu daudzums ,jo savādāk var vienkārši uzņemt 5 bildes,pielikt 50 vārdus,un likt to kā superorģināl rakstu, jo ir 5 lielās bildes.

Protams nēsmu jau pats nekāds labais autors,un ir pāris tādu nekvalitatīvu rakstu,bet tas bija mazs eksperiments:DBet tā pat tiem maniem "eksperimentiem" ir vismaz normāls vārdu daudzums.

Vēl ir arī receptes.Uzskatu,ka receptes arī varētu likt tikai kā orģinālrakstus,jo tāda veida rakstu,kaut vai par to pašu recepti var izveidot jebkurš,tadēļ neuzskatu to par superorģināl rakstu.

Ja tomēr administrācija,nevēlas neko mainīt noteikumos,tad var vismaz samazināt to punktu skaitu,ko piešķir par superorga pievienošanu uz piemēram 500 punktiem ,lai gan tas būtu negodīgi pret tiem,kas liek ļoti kvalitatīvus rakstus.

Būtu,ļoti pateicīgs,ja šis raksts tiku pielikts kā cepties,lai spokiem būtu vieglāk izteikties,vai vismaz spoki izteiktu savas domas par šo tēmu,jo zinu ka nēsmu vienīgais ar šādu uzskatu,vai arī administrācija ņemtu vērā manu priekšlikumu,un varbūt padomātu par šo tēmu.

P.STurpmāk pats veidošu rakstus pēc saviem principiem,tadēļ vairs nesagaidīsiet rakstus par roltoniem, un gigantiskiem cīsiņiem,un arī nelikšu rakstus,kurus neuskatīšu par superorgiem,ka superorgus,lai saņemtu 1000 cepumu prēmiju:)

P.P.S Tiem kas izlasija visu liels paldies,un izsakat savu viedokli komentāros:)

24 19 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Un šo tu sauc par kvalitatību rakstu? Cilvēk mīļo, neizplati savu ''eksperta'' viedokli, ja apzinies, ka esi ar lisu smadzeni (laikam neapzinies) Labi...Saprotu, ka neesi īpaši attapīgs, bet nav jau jābūt gudram, lai izmantotu gramatiku!!! Pat komentāru negribas vairs turpināt...

7 0 atbildēt

Šo garo memuāru varēja uzrakstīt DAUDZ īsāku un ielikt "Pieprasu" sadaļā!

Mākslīgi esi izstiepis garu tekstu, lai uztaisītu orgu, bet pat tas tev nav sanācis. Taisot orgu par citu rakstu kvalitāti, pats pārkāp noteikumus! Kur ir 300 vārdi? tev tik 245, un pat saliekot trūkstošās atstarpes 300 vārdus nesalasīsi!

2 0 atbildēt

Uzvar random bildītes : )

2 0 atbildēt

+ par veidu, kā izsaki viedokli - bez liekām negācijām.

Par recepšu rakstiem absolūti nepiekrītu. Lai gan pašas receptes bieži nav īpaši oriģinālas, tādu rakstu veidošanā ieliktais darbs nav mazs, jo jāpagatavo ne vien ēdiens, bet arī secīgi jāuzņem kvalitatīvi un saprotami fotoattēli. Ja Tu uzskati, ka recepšu rakstus var veidot jebkurš, tad kāpēc pašam neizmantot šādu cepumu pelnīšanas iespēju? ;)

Kas attiecas uz superoriģinālrakstu bilžu un vārdu apjomu, piekrītu, ka mazāks bilžu skaits jākompensē ar garāku tekstu. Protams, ja teksts nav: "Šo var nelasīt, kaut ko rakstu, lai būtu 150 vārdi".

Vēl, manuprāt, nozīme ir bilžu saturam. Ja cilvēks nodarbojas tieši ar fotogrāfēšanu, tad bildēm noteikti vajadzētu būt vairāk kā piecām. Ja attēlos parādīts kaut kas unikāls(notikums, dabas parādība, paša veidoti darbi), tad pietiktu arī ar pieciem attēliem. Bet, protams, papildināts ar normālu aprakstu.

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

ko jūs pišaties? Cilvēks vnk izsaka savu viedokli. Un vispār varētu piekrist, ja noteikumi būtu bišk niknāki tad superorgi būtu kvalitatīvāki, un recepti čista katrs, kas prot copy - paste nospiest var iemest.

0 2 atbildēt