local-stats-pixel fb-conv-api

«Supernovas» pusfināls liek sarosīties dīvāna ekspertiem – atkal nekas nav labi7

42 2

Sestdien, 26. janvārī, konkursā «Supernova» sākās cīņa par ceļazīmi uz Eirovīziju, kas šogad norisināsies Telavivā. Līdz ar tik valstiski svarīgu pasākumu ir atmodušies arī tā saucamie dīvāna eksperti, kuri nenogurstoši pauž savus viedokļus sociālajos tīklos, arī slavējot, bet pārsvarā kristizējot notiekošo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
42 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ļautiņi, kuriem viss vienalga, bet tāpat seko līdzi supernovai? Laikam viņu leksikā "man vienalga" ir "man nav dzīves,tāpēc smirdēšu šeit". 

10 0 atbildēt
I avatarsI

Kā vecākais eksperts, nonācu pie secinājuma, man nav ne jausmas, kas te notiek, rakstā izlasīju vienīgi virsrakstu, bet pietiek informācjas, lai teiktu, da pie dirsas.

8 0 atbildēt

Vadītājas ir viens vienīgs facepalm ? - Nezinu, kas ir 'facepalm', bet ceru ka kaut kas ļoti sliks. Pasākums vienkārši nebija skatāms!

... rezumējot: nevis atkal nekas nav labi, bet gan - tas balagāns beidzot ir jāslēdz! Ja nav ko parādīt konkursā, tad ir jāsēž mājās!

6 0 atbildēt
kārtèjo reizi pārliecinājos, ka twitter lieto tikai dalbajobi un pasaules apbižotie
5 0 atbildēt

Bet gan supernova, gan eirovīzija jau pašos pamatos  paredzēta tieši dīvāna expertiem. Runā, ka skatītāju balsojums esot svarīgs.

0 0 atbildēt
Palasīju komentārus rakstā un brīnos kur tādi cilvēki ņemas. Es pati tik ar vienu aci sekoju šim konkursam,bet tomēr. Par cik neklausos tādu mūziku kāda parasti ir šajā konkursā. Pirmajā pysfinālā nepatika neviena dziesma. Ceru ka otrā būs kaut kas kas man arī patiks. Pērn būtu ja grupa Catakepsija. Žēl ka netika tālāk.
0 0 atbildēt
Lai jau ļaudis strādā.😂
0 0 atbildēt