local-stats-pixel fb-conv-api

Suņa seksuālajā izmantošanā vainotais vīrietis: es gribēju līdzās draugu!84

259 8

Jau tika ziņots par vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par suņa nozagšanu, piekaušanu un seksuālu izmantošanu. Kāda ir vīrieša versija par notikušo?

42 gadus vecais Igors neko īpašu savā dzīvē nedara - bez pieraksta dzīvo māsas dzīvoklī Ķengaragā Prūšu ielā un bauda dzīvi – pāri ielai veikals, tur lēts alus un citi dzērieni. Tā tās dienas paiet – vientulībā bez draugiem. Tikai pa retam atnākot kāds ciemiņš. Tieši tāpēc Igors pie veikala esot savācis tur sēdošo sunīti – gribējis pieradināt un sadraudzēties. «Bija tā – es piedzēries iznācu no veikala, gribēju salāpīties.

Ieraudzīju sunīti, domāju - iedošu desu, acis tādas labsirdīgas.

Turklāt suns bija bez uzpurņa, tāpēc pateicu, ka iesim desu uzēst! Tā arī aizgājām. Neatceros, kā tikām mājās, goda vārds, bet, kad atnācām, puse no desas luņķa jau bija apēsta!» notikumus atstāsta Igors.

Mājās Igors drusku paspēlējies ar suni un nekas īpašs neesot noticis. «Goda vārds saku, garlaicīgi bija vienam, laikam sagribēju draugu. Nesaprotu, kāpēc tā sanāca, ka mani apvaino kaut kādā izvarošanā, nu kāpēc? Sanāca tā, ka viņa bēga un es viņu saķēru kaut kā, lai iznestu no vecāku istabas, es nesaprotu!» notikumus mēģina atcerēties vīrietis.

Pēc plašākas iztaujāšanas vīrietis gan sāk atzīt, ka suni tomēr pamatīgi iekaustījis, taču tikai tāpēc, ka tas kodis.

«Viņa nežēlīgi ieķērās rokā. Spēlējos ar viņu un biju piedzēries, nu un pēc tam dun, dun, dun... Izdzirdēju, ka kaut kas it kā nokrakšķ. Es, goda vārds, negribēju līdz tam nonākt. Kam tas ir vajadzīgs? Vai tad man?» savu vainu mēģina attaisnot Igors. «Nekādas seksuālas uzmākšanās vispār nebija.»
Igors saka, ka ļoti nožēlo notikušo, viņa nožēlai

kaimiņi gan netic, tāpat arī tam, ka vīrietis noliedz savu saistību ar suņa seksuālu izmantošanu.

Sievietes pirmās atradušas trepēs pamesto sunīti, un skats patiešām bijis drausmīgs.

«Es jau gāju uz darbu, un viņa norāpoja lejā zem radiatora. Padomāju, ka vismaz būs siltumā, un aizgāju uz darbu – es diennakti strādāju. Man piezvanīja vīrs pusdivpadsmitos naktī un pateica, ka te ir policija un ir atradušies saimnieki, un suns aizvests uz klīniku. Es pati pa telefonu runāju ar saimnieci, viņa teica, ka pati pat neiedomātos paskatīties zem astes – viņa uz ķepām nestāvēja. Te Šķecinā veterinārārste apskatīja dzimumorgānus un pateica, ka tur viss ir saplosīts...» stāsta kaimiņiene.

Kaimiņi ir šokēti, kāpēc aizdomās turamais nav apcietināts. Viņiem tagad bail laist bērnus vienus pašus ārā no mājas, tāpēc visi kā viens šeit ar nepacietību gaida tiesu un cer, ka Igora vaina tiks pierādīta un viņš saņems reālu cietumsodu.

259 8 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

Nav taču grūti noskaidrot - ir izmantojis vai nav. DNS taču var salīdzināt. Nav lēti, bet ja suņa saimniece vāks naudu , lai apmaksātu šo testu es būšu viena no pirmajiem, kas piemetīs.

Šādiem neliešiem ir jāsaņem sods. Varbūt kādu tas beidzot atturēs no līdzīgām darbībām, savādāk-lūk, rezultāts tādi deģenerāti ir uz brīvām kājām!

36 1 atbildēt

Man ir nežēlīga ideja, bet kā viņš pret suni, tā pret viņu pašu. Salīdzinot cilvēka un suņa dzimumorgānu izmērus, tas būtu tāpat kā cilvēku izvarotu zirgs... Tad nu šo vīrieti ar pliku pēcpusi pie griboša ērzeļa. Jutīs to, ko juta sunītis, kad viņu izvaroja.

31 1 atbildēt

''Ieraudzīju sunīti, domāju - iedošu desu'' Lūk, te arī ir atdzīšanās emotion

27 2 atbildēt

Tad Imantas pedofīls ,tagad Ķengaraga suņu izvarotājs. Kas būs nākamais ? Zolitūdes piecgadnieku mafija ? Torņkalna kramplauži ?

P.s viņa acīs var redzēt ,ka suni ir izvarojis. 

13 2 atbildēt

Varu deret ka vins ir krievs.

10 0 atbildēt

Raksts ir pielīmēts? emotion Kur ir loģika šādu rakstu pielipināt augšā kā nenormālsvarīgu ziņu? Visos ziņu portālos to tāpat var izlasīt... Phe..

19 9 atbildēt

Ārstēties ir jāsūta ne tikai igors viens, bet ari daži labi komentētāji.

8 0 atbildēt

Kur var būt tik slimi cilvēki..., Žēl dzīvnieku.

9 1 atbildēt

Kroplis !

9 1 atbildēt

Cik nožēlojams radījums var būt cilvēks! emotion

7 1 atbildēt

Imantas pedofīla sapnisemotion

8 3 atbildēt

Nocirst desiņu emotion

6 1 atbildēt

viņš vienkārši pārprata jēdzienu ''doggy style''emotion

4 0 atbildēt

Butu PIT BULS gadijies....

4 1 atbildēt

gan jau kamerā atradīs sev draugu uz daudziem gadiem.

3 0 atbildēt

Lai pastrādā. Šķiet, ka cilvēks ir atradis no normālas dzīves un tikai parazitē.

3 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt
Ja satikšu šito uz ielas, iedošu pa galvu .
2 0 atbildēt

Par to, ka ****a suni elektrisko krēslu? Jūs neesat je***utie? Sērijveida slepkavas pat tik stipri nesoda. Domāju, ka ar nosacītu cietumsodu un/vai piespiedu darbiem pietiktu.

5 4 atbildēt
Viņš nav normāls. emotion
1 0 atbildēt
« 1  2  3 »