local-stats-pixel fb-conv-api

«SpaceX» trešdien plāno veikt pirmo pilotējamo lidojumu kosmosā4

59 0

ASV privātais uzņēmums «SpaceX» trešdien, 27. maijā, paredzējis veikt savu pirmo pilotējamo lidojumu kosmosā, nogādājot Starptautiskajā kosmosa stacijā divus amerikāņu astronautus.

Astronauti uz SKS startēs no Nacionālā aeronautikas un kosmosa administrācijas (NASA) Kenedija kosmosa centra Floridā ar «SpaceX» raķeti «Falcon 9», kas nogādās orbītā kosmosa kuģi «Crew Dragon». Plānots, ka raķete startēs plkst.23.33 pēc Latvijas laika.

Jauno kuģi «Crew Dragon» vadīs 49 gadus vecais Roberts Bēnkens un 53 gadus vecais Daglass Hērlijs, kas abi ir pieredzējuši astronauti. Hērlijs vadīja «Atlantis» tā pēdējā lidojumā. Plānots, ka ceļojums līdz SKS ilgs aptuveni 19 stundas. SKS viņus sagaidīs divi Krievijas un viens ASV astronauts.

59 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Ja netērētu naudu un resursus sūdos un karos, sen jau pa Marsu tusētu.

6 0 atbildēt

Interesanti👍

3 0 atbildēt

Nu ko ,gaidam rītdienu.

Lai jau veicās debesīs braucējiem

0 0 atbildēt

ha ..un šodien jau ir ceturtdiena un jeņķu cūkas kārtējo reizi ir apdirsušies---salašņas--izbļaustījās pa visu pasauli ,ka tas esot vēsrturisks u.t.t un opā--dirsā!! tas ir labi--tiem kropļiem kosmosā nav vietas ..jeņķi ir jāiznīcina tepat uz Zemes---ja citas valstis dodas kosmosā ar mērķi izzināt ,apgūt ,varēt--tad jeņķiem ir tikai viens mērķis --izvest tur ieročus un karot ar tiem ,kuri jeņķiem nepakļaujas--no šejienes secinājumi--salašņām amerikāņiem uz Zemes vietas nav un nedrīkst būt.

0 0 atbildēt