local-stats-pixel fb-conv-api

Šorīt uz šosejas A9 nobraukta gulbju ģimene21

63 1

Par bēdīgo notikumu liecina Santas Zeļģes ieraksts sociālajā tīklā «Facebook»:

Šis rīts ...😥😥😥kā Tu nevarēji neredzēt vai tiešām Tev bija jānobrauc šā cēlā gulbju ģimene,par ko? sāp ļoti ļoti,es pati ar savām rokām viņus paņēmu no asfalta vēl siltus,Tevis izdzimteni nobrauktos gulbīšus,kuri pie mums dzīvoja 3 gadus,kurus es gaidīju katru pavasari atlidojam un rudeni pavadot aizlidojam,nu ligzda paliks tukša...ļoti sāpīgi😥😥😥Ceru ka Tu paspēji aizbraukt,kur vajag un naktīs labi gulēsi.

Uzmanību! Attēlu nav ieteicams skatīties cilvēkiem ar vājiem nerviem!

63 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000
Var redzēt, ka komentārus un rakstu ir rakstījis cilvēks/i, kuri nevada auto vai arī ir ļoti mazs vadīšanas stāžšs. Pieļuju, ka viņi tika noobraukti kad tika veikts pagrieziens un gulbji iznāca no labās malas. Iespējams, ka bija krēslains u.t.t. man pašam ir nācies nobraukt kādu dzīvnieku, un ne aju tamdēļ, ka man to gribējās un es esmu manjaks, bet tamdēļ, ka VIŅUS NEVAR REDZĒT!!! Bet es tiešām ceru, ka tas ir nelaimes gadījums, nevis tīšs nodarījums...
26 1 atbildēt
Krimināli skumji
20 0 atbildēt
Bēdīgi. Diemžēl pie mums daudzi brauc pa galvu,pa kaklu. Neskatās kur brauc. Un ievērojami pārsniedz braukšanas atļauto ātrumu. Lielai daļai atovadītāju sen vadīšanas tiesības bija jānoņem. Vai nemaz nebija jāizsniedz.
11 1 atbildēt

Ļoti skumji, protams, bet nosaukt "vainīgo" autovadītaju par izdzimteni, nezinot situāciju, ir vēl skumjāk. Neviens speciāli nekam virsū nebrauc, pat šķembai uz ceļa.

6 1 atbildēt
☹️😢
5 0 atbildēt
Beidziet rakstīt muļķības. Protams neviens tīši virsū nebrauc. Pat ja nav žēl tā nabaga dzīvnieka, bet savu auto gan ir žēl
4 0 atbildēt

Žēl! emotion

4 0 atbildēt
Skumji.
4 0 atbildēt

Tik gudri putni, bet bradā pa šoseju kā stulbas pīles.

3 0 atbildēt
OMG! Es jūtu līdzi... ❤️ Man gulbji ir mīļākie putni! 😢😢😢🌸🌸 Tas auto vadītājs laikam bijis akls. ❤️ Man ļoti žēl💘❤️💔💖💕💎
2 0 atbildēt

Lodi pierē vainīgajam. Man roka nenotrīcētu.

2 0 atbildēt

Ar laiku šādi cilvēki saņems sodu , un tikai tad viņi kaut ko sapratīs.

3 1 atbildēt
Soferim lidz 7 gadi cietuma ja atradis
3 2 atbildēt

Negadījums, visticamāk, ka speciāli neviens nebrauca virsū. Turpretim tas, kas notiek, piemēram, Ķekavas vistu fabrikā, nav negadījums, tur mērķtiecīgi tiek slepkavoti putni bez jebkāda attaisnojama iemesla ik sekundi. Par to, lūk, būtu vērts publicēt rakstus!

1 0 atbildēt

Varētu jau teikt-nav ko vazāties, kad beha lido emotion

6 5 atbildēt

W.T.F. Kroplis tas šoferis! 

2 2 atbildēt
Tas bija Valjera. Es redzeeju.
0 0 atbildēt