local-stats-pixel fb-conv-api

Sociālo tīklu spiediens12

101 1

Sveiki mani lasītāji! Jau kādu laiciņu neesmu neko rakstījusi, bet nu esmu atpakaļ ar tēmu par ko esmu gatava uzsākt sarunu( patiesībā sen esmu to noskatījusi, šis būs atskaites punkts).

101 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Lūk tapēc neesmu nevienā soc.tīklā! Izņemot spokus! Tēma aktuāla!
9 0 atbildēt

Tak sen jau vairumam cilvēku ir izskalotas smadzenes ar šiem soc. tīklu ideālisma standartiem. Visi grib būt modeļi un atrasties blakus modeļiem.  Bet realitātē dzīvojam sūdos līdz ausīm.

Nepiekrītu ka meitenēm būtu grūtāk par džekiem šajā ziņā.. arī šajā pusē, ja neesi kultūrists ar kāda modeļa frizūru tad vari nesapņot par meiteņu uzmanību...

6 0 atbildēt
Nekādu spiedienu neizjūtu, man ir FB viena bilde, reizēm nosheroju, ja kādam pazudis kaķis/suns un tas arī viss emotion
5 0 atbildēt

Sociālos tīklus apmeklēju katru dienu, bet maz laika pavadu tajos. Sekoju līdzi tikai tam, kas interesē mani.

4 0 atbildēt

Tas jau vispārzināms fakts - ja neesi soc.tīklos, tad tu vispār neeksistē. Es esmu tikai spokos un vēl man ir kkāds vecs profils draugos, kur jau mēnešus trīs stabili neesmu ielogojies. 

2 0 atbildēt
Es lenam tuvojos "tricaram" un man vienmer bijis pie dirsas par interneta slavenibam. Nevari tikt gala ar savam iedomam-kada suda pec lieto instagram? Tas vispar ir kaut kas reti dumjsh. Nespej filtret, ka ari FB cilveki liek savas laimigas dienas, nevis omites beru bildes un to, ka nemazgatiem matiem ciinies ar caureju? Nelieto FB. Sajuta,ka sadi cilveki-bez kritiskas domashanas- ari ir tie, kuri shero visu, kas pagadas, ir taisniba vai nav. Atceramies, ka ikviens var but slavens, bagats un uzskatits par skaistuli (slavenos dabiski uztveram ka etalonus), bet viss ir atkarigs no musu ieguldiitaa darba un izvelem. Guljot uz divana un vecriga piektdienas zhuupojot, pilnigi noteikti nepacelsies virs videja sabiedribas limenja nekada vize.
0 0 atbildēt

99% sociālo portālu lietotāju tur augšuplādē savas bildes un stundām lūr uz citu bildēm. Bezjēdzīgs pasākums.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt