local-stats-pixel fb-conv-api

Smitsona institūts atzinies vairāku tūkstošu gigantisku skeletu iznīcināšanā.32

556 7

Smitsona institūtam nācies atzīt, ka 1900 gadu sākumā tas iznīcinājis vairākus tūkstošus gigantisku cilvēkveidīgu skeletu. ASV augstākā tiesa lēmusi, ka Smitsona institūtam nāksies nodot atklātībai slepenus dokumentus, kas attiecas uz 1900 gadu sākumu, kuros ir dokumentēti pierādījumi par to, ka organizācija ir ņēmusi dalību lielā vēsturisku pierādījumu slēpšanā par desmitiem tūkstošu gigantisku izmēru skeletu atrašanu visā Amerikas teritorijā un iznīcinājusi šos skeletus pēc augsti stāvošu amatpersonu pavēles, jo šo artefaktu eksistence bija pretrunā ar tolaik pastāvošo cilvēces evolūcijas hronoloģiju.

556 7 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Mjā, varētu būt, ka feiks, tad jau redzēs, kad dokumentus publicēs (ja publicēs), var jau būt, ka viss šis info ir feiks. Tomēr nevar noliegt, ka visu tautu pasakās figurē milži, un figurē daudz un bieži.

26 1 atbildēt

1% manis tiešām tic ka kaut kas tāds patiesībā varētu būt. 

p.s. jāpiekrīt LordsX 

14 1 atbildēt

Ja pareizi atceros, šo bija ievietojis viens feikais saits, kurš ikdienā taisa viltus rakstus.

9 1 atbildēt
Paga, paga.. Ja paskatās uz galvaskausu, tad "gigants" nav vis 4 metrus garš, bet, aptuveni, 10 vai pat 11.. Salīdzinat parasta cilvēka galvaskausus ar attēlos redzamajiem "gigantu" galvaskausiem... Varētu būt, ka bildes ir feiks, bet to, ka uz Zemes ir staigājuši "giganti", ir grūtāk, jo tie praktiski ir katrā tautu mitoloģijās un teiksmās un kur nu bez Bībeles.. Tā nevar būt vienkārša sakritība... Diez vai evolūcijai ar tiks uzlikta trekna jautājuma zīme?
7 0 atbildēt

Senā pagātnē viss bija lielāks izmēros, kapēc gan tas nevarētu attiekties arī uz humanoīdiem? 

7 0 atbildēt

" Dokumentu nodošana atklātībai paredzēta 2015.gadā. Ko lai saka, ja tā ir taisnība, tad šis solās būt viens interesants gads." - bet bija parasts gads, un arī nākamais 2016., bija visai parasts gads milžu jomā.

6 0 atbildēt

Apbrīnojama stomatolģiskā veselība tiem pagātnes "mazulīšiem"..... Kaut man tāda būtu.

4 0 atbildēt

Viss ir pavisam vienkārši, ja armija, un masoni jus nenožmiegs aizbrauciet uz rumāniju Bucegi kalniem, tur esot īstā vēsture dziļi kalnā, bet mēģiniet tikt iekšā emotion emotion

4 0 atbildēt

.ru izsaka visu, shamie prot leetticiigajiem piegaadaat informaaciju, kas vinus iedzis veel lielaakaa stulbumaa. Lieta taada ja arii shaadi izrakumi buutu, tad no taadas visas ASV nu nebutu pilnigi nekaa iespeejams, ka visi tie izrakteni aiziet uz vienu vietu, tas buutu taspats kas kkaads viens bosiks Latvijaa, noliek uz ausim visu Eiropu, savaac kaulus un iznicina. Tieshi taa - logija nekaada, kaa vienmer kartejais bullshits.

3 0 atbildēt

Es domāju ka no mums vēl slēpj daudz Tipa neizskaidrojamas lietas...

kapēc lai ar Dārvinu un Freidu palīdzību varētu turpināt pirst mums mirstīgajiem prātu

2 0 atbildēt

Pasaulē ir ļoti daudz arheologu atradumu, kurus zinātne nespēj izskaidrot un kuri tiek glabāti muzeju noliktavās- varbūt drīz pienāks laiks tos izlikt vispārējai apskatei.

Pietiek cilvēkiem teikt, ka viņi ir dumji un ceru, ka ir pienācis pārmaiņu laiks mūsu izpratnei par pasauli un cilvēku sabiedrību.

Gaidīšu ar nepacietību šo dokumentu atslepenošanu.

2 0 atbildēt
Afigec, cik daudz plusu šīm pasakām! Un kādēļ gan lai nedarbotos arī propoganda, ka tik daudz lētticīgu ļautiņu!
3 1 atbildēt

Neviena no bildēm nav īsta (laikam piemeklētas rakstam). Un neticu tam visam. Nav nekur dzirdēts. Tad tam būtu jābut top notikumam visos ziņu kanālos. Visā cilvēces vēsturē nekādu liecību - Kā tad.

Laikam vainīga kāda super slepena organizācija, kura jau tūkstošiem gadu novāc visus pierādījumus. Jap, tas izklausās ticami emotion

2 0 atbildēt

Nu, ja jau viņi atzīstās, ka nav iznīcinājuši tos skeletus, tad tas nozīme, ka viņiem patiešam ir tie skeleti un viņi to nenoliedz ?  emotion

2 0 atbildēt

Izmantotajā avotā ir rakstīts, ka tā nav patiesība. emotion

http://www.thatsfake.com/smithsonian-really-admitted-destroying-giant-skeletons/

2 1 atbildēt
wow!!!
0 0 atbildēt

bull shite

0 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts . 

emotionemotion emotion emotion emotion  

0 0 atbildēt

Amerika un ko atklāja? Aha...

0 0 atbildēt