local-stats-pixel fb-conv-api

Smieklīgi: Pazudis iPhone, ardievu, mazais neģēli!35

165 3

Facebook atrasts ieraksts, ar kuru nolēmu padalīties.

PAZUDIS TELEFONS! Ja atrodiet to, lūdzu, lūdzu nesakiet man. Nekādus MAX SHARE! Uzkāpiet tam virsū, iedzeniet naglu ekrānā vai iemetiet ugunskurā. Piesieniet pie salūta un uzšaujiet to gaisā. Ļaujiet vaļu fantāzijai! Esiet radoši!. Pēc tam gan piezvaniet man un pastāstiet, kā viņš mocījās.

Es neieredzu to mazo, balto mēslu līdz sirds dziļumiem. Ļaunā priekā iedomājos, kā tas tagad guļ kādā peļķē, kur mitrums lēnām kā vēzis iespiežas tā korpusā, pārņemot visus savienojumus un mitruma nedrošās detaļas… kā korozija saēd plates, akumulatoru neatgriezeniski pakļauj tā bojāejai… Fantastiska sajūta!

Velns mani dīdīja pirms gada pamēģināt IPHONE (starp citu, velnu sauc Edis). Līdz tam brīdim dzīvoju mierīgi, gadiem lietoju Samsung… bet nē, bija pašam uz savas ādas jāizmēģina šie pazemojumi, kas saucas operētājsistēma IOS.

IOS vienkārši pazemo cilvēku un izrīko pēc savas patikas. Pat štrunta ikoniņas es nevaru salikt, kā gribu – gadžets man saka, ko un kā darīt. Jā, es varu pārbīdīt tās, bet tikai stingri noteiktā kārtībā. Man nav balss tiesību!!! Pie velna! Pietiek, ka sieva man saka, kāds krekls un bikses man jāvelk, kad ejam ciemos. Bet kas Tu tāds, mazais, baltais mēsls esi, lai mani izrīkotu?! Pareizi! Tu esi IPHONE! Un mans viedoklis Tevi neinteresē. Es pat nevaru ielādēt programmu, kas lielāka par cik tur apjomu, jo man esot jāpieslēdzas pie WiFi. BET MAN IR BEZLIMITA INTERNETS, par ko es maksāju, man nevajag WiFi! IOS tas neinteresē – mūsu attiecībās ir nepieciešams trešais gadžets, vai arī sex… atvainojos, programmas nebūs. Gribi programmu? Tad meklē trešo. Mazais, pretīgais terorists!!

Gribi kādu īpašu programmu, kas Androidam ir par velti? Nekādu problēmu – ievadi kartes datus. Samaksāji? Nestrādā? Nu, piedod, tā gadās - pamēģini nākošo programmu. Nu jā, arī par naudu, protams…

Baterija izlādējas jau pusdienlaikā? Nu, bet ir taču baigi ērti visu laiku turēt telefonu pie vada! Starp citu, mani bērni lieto IPHONE, un pārsvarā es tos redzu pieslēgtus pie vada. Nu, vienkārši super ērti pārdomāts viss – nekādu lieku kustību, vienmēr zinu, kur meklēt bērnu – uz dīvāna ar pieslēgtu pie vada telefonu. Varbūt problēma ASV ar bērnu aptaukošanos ir dēļ IPHONE?...

Izgāju pirms pāris nedēļām ārā uzpīpēt un izdomāju piezvanīt draugam. Ārā bija -5 grādi. Ko man pateica mans IPHONE? Nē, nē, vecīt, es esmu dzimis Kalifornijā un šādi laikapstākļi man nav piemēroti! UN IZSLĒDZĀS! Vienkārši izslēdzās! Mīnus 5 grādos! Mīnus 5, Karl!!! Man SAMSUNG nekad pat pie -20 to nav atļāvies!!! Jā, viņam bija grūti, jā, viņš sāka bremzēt un ekrāns peldēt, bet TAS STRĀDĀJA. Nevis kā jauna meitene – ai, nestrādāšu un viss! Korejiešiem pietika prāta pieļaut domu, ka viņu ierīces, iespējams, tiks lietotas ne tikai subtropu joslā! Stulbais IPHONE!

Reizēm es, braucot ar velosipēdu klausos mūziku austiņās. Pareizāk, klausījos, jo man tagad ir IPHONE. Es nevaru vienkārši pieslēgt pie vada telefonu, ievilkt mūziku no sava Windows, kā es to agrāk darīju ar Samsung telefonu. Nē, man vajag kaut kādu programmu, kas savienota ar manu IMAC, kura man nav…. Es vairs nevaru izveidot savā telefonā tikai man interesējošo mūzikas izlasi. Tagad es neklausos mūziku braucot ar velosipēdu.

Google mākonis NEKAD jau daudzu gadu garumā man nav prasījis naudu. Ko saka IPHONE? Vecīt, Tev jau ielādētas 20 bildītes un nav vairs vietas! Gribi vairāk? Ievadi kartes datus…
Pie velna IPHONE ar savu IOS! Es to neieredzu! Eju atpakaļ pie Androida, un, ja atrodiet to mazo, balto mēslu…. jūs zināt ko darīt! Un noteikti pastāstiet man pēc tam, kā viņš kusa lēnās mokas, kā dalījās pa detaļām, līgani atlocoties katrai kārtai… kā viņš lūdzās sevi saudzēt, bet Jūsu sirds bija auksta…. Izstāstiet to man, un kļūstiet par manu labāko draugu. Uz mūžu.

Vakar nopirku jaunu Samsung. Es bērnībā uz randiņiem tā neesmu skrējis, kā uz veikalu. Sešos vakarā, cauri visiem tusiņiem es līdu centrā pēc sava jaunā tālruņa… es biju apgarots. Mani nekaitināja ne korķi, ne neatbilstoši noparkoti auto, ne mācībnieki, kas vilkās ar 20km/h – es viņus mīlēju. Visus. Pilnīgi visus – es biju septītajās debesīs. Īsta svētlaime. Un tad es satikos ar viņu – gludo, skaisto, mīļo, seksīgo, stilīgo, saprotošo, draudzīgo, pareizo Samsungu. Mazo rūķīti ar šo maģisko pogu “atpakaļ”. Nekad vairāk man nebūs jāmin KĀ AIZIET ATPAKAĻ, jo IPHONE ši funkcija visu laiku atrodas citā vietā. Es pat 1 x restartēju telefonu, JO NETIKU ATPAKAĻ. … mans mīļais Samsung ar mazo podziņu “atpakaļ” – es Tevi dievinu! Paliksim kopā mūžīgi….
Un kā teica mana kolēģe, kura arī izdarīja šo liktenīgo kļūdu – atgriezās no IOS pie Androida - tas esot, kā atnākt mājās no kara.

Mani draugi, IPHONE lietotāji – es jūs nesaprotu.

Mani draugi ANDROID lietotāji – es jūs visus mīlu un piedodu jums visus grēkus. Varat pat manam auto ar naglu ieskrāpēt švīku – es jums jau esmu piedevis.

Gatis Līcis

165 3 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Kaut kas jau tur arī ir bullshit, ja pareizi atceros, tad apple arī ir bezmaksas aplikācijas emotion

9 0 atbildēt

Sviests kaut kāds!  emotion  

Iespējams, ka izklausīsies pagalam neticami, bet pat iOS var sakonfigurēt tā kā vajag. Ja gribas kaut ko super-duper, vēl joprojām eksistē tāda lieta kā 'jailbreak'.  Ja nav pat mazākās vēlēšanās to darīt, tad nevajag vainot OS.   emotion 

9 0 atbildēt

Tā ir ka cilvēki pierod pie androīdiem un neko jaunu negrib mācīties, tāpat kā veci cilvēki, negrib mācīties apieties ar datoriem.. (protams ne visi)  Aifons un Androīds principā ir viens un tas pats, ja māk apieties uz abām programmatūram var dabūt vienādu rezultātu un arī funkcījas īpaši neatšķiras. Protams kam jaudas ziņā daži cipari mainas thats all.. Esmu lietojis gan androīdu, gan ios. Protams lietojot 10 gadus androīdu un tad pārejot uz āboliņu, bīja nedaudz grūtāk pierast un atrast sev nepieciešamo, bet nu esmu ticis galā un šobrīd lietoju ābolīti un man tas netraucē, nēsmu pret androīda un no abām sistēmam visu saprotu.

9 0 atbildēt

Zajebis

7 0 atbildēt
Es kā reiz pirms pusgada izlēmu pamēģināt iPhone. Un ziniet? Pie velna visus tos android!! iPhone ir labākais, kas ar mani ir noticis, un es vairs nekad neatgriezīšos pie android! 😍
7 1 atbildēt

 emotion  emotion 

6 0 atbildēt

Taisnība jau ir emotion

7 2 atbildēt

agrāk bija Iphone. Nekādu sūdzību nebija. patika. Vienīgais ir pašsaprotami tā cena kas man liek viņu nepirkt

4 0 atbildēt

Man ir Samsung GT-C3350 un neko labāku nevajag  emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

@Aptauja: Vai meklētu savu pazudošo iPhone?

Cits variants: Īstenībā tagad arī nedaudz nožēloju ka IPhone nopirku, labi, ir jauda, ir laba kamera, bet pats telefons ir bēdu ieleja...

3 1 atbildēt
Man iphone 7, iekrita sniegā, viss ar sniegu klāts, kad viss ižžuva kabatā, bija ar ūdeni klāts, tāpat strādā un tas notika -7 grādos
3 1 atbildēt
Nevar medaļu neiedot.
1 0 atbildēt

Par raxtu trekns + 

1 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Man pirmais mobilais bija Nokia "kiegelis", nokrita no piektā stāva, un nekas, strādā. Pareizi saka: vienkāršs kā krievu vaļenoks, drošs kā tanks T-34.

1 0 atbildēt

Visiem paziņot ka esi tups un neproti apieties ar Iphonu, tur vajag drosmi! emotion

3 2 atbildēt

@Aptauja: Vai meklētu savu pazudošo iPhone?

Cits variants: Pohu*

0 0 atbildēt

Rakstam + par oriģinalitāti un izdomu! Protams, ir jāsaprot, ka tam nav nekāda sakara ar realitāti un to nevajadzētu uztvert nopietni emotion

0 0 atbildēt
Labs. Abet ja aifunu pielīmē pie dzelžu ceļa sliedes,tad pat cipisti neatradīs. I lokomotīve vesela,i vdk būs mierā.
0 0 atbildēt