local-stats-pixel fb-conv-api

Smieklīgās šķiršanās28

Saņēmos izveidot vēl vienu rakstu! :)

Šoreiz par par neveiksmigajām laulībām, prezīzāk, par neprastākajiem to šķiršanu iemesliem!

Nu tad baudiet rakstu gardēži!emotion

472 22 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Tad jau labāk sēdi nekustīgs, lai gaiss mums būtu svaigāks. Ja apsolies nesmirdēt, tad es tevi arī vairs nekustinšū.

1 2 atbildēt

oj, un daudz tev to plusu samet? Tā pat kā damnriga rakstā, no tevis katrs mans komentārs saņem -2. Šoreiz izlēmu, ka ja jau tā, salikšu arī tev... Laiks iet, bet kaut kā nemanu taviem komentāriem plusus, tā pat kā tas bija piemēram damnriga rakstā... Tur ar tev plusus cilvēki nelika... Varbūt pāris komentiem, tas arī vis, bet dzēs tu visus. Beidz taisnoties.

Un kā tur bij tas teksts ar to sūda kustināšanu... Vismaz par to gan man ir pierādījumi... Fuj, te jau nelāgi smird, atstāšu tevi vienatnē, savādāk vēl tas aromāts izvazāsies...

1 2 atbildēt

Biedētājs atradies :D

Citātus vajag... tad pirms nākamreiz dzēs savus komentus, uztaisi tiem skrīnus.

Lūdzu, nespamošu, savādāk tu atkal sāksi raudāt un solīsies skriet uz policiju, jo ļaunie onkuļi un tantes tevi apceļ. :)

1 2 atbildēt

labi, labi, raudi tālāk. netraucēšu tevi. :)

1 2 atbildēt

Kā gan tev patīk pasakas stāstīt... Izraut no kopējā teksta kaut kādus fragmentus un pasniegt tos tā, kā pats vēlies... Nu īsts dzeltenās preses žurnālists.

Ruājot par burkšķēšanu... Labāk paburkšķēt nekā purkšķēt visu laiku, kā tu to dari... To tavu purkšķu aromātu no šejienes jau vairs neizvēdināt.

Un runājot par konkurenci... Atmosties, atgriezies realitātē... Es jau sen esmu pat publiski rakstījis, ka dzīšanās pēc plusiem es jau sen esmu pārslimojis, un es taisu rakstus jo man reizēm patīk kaut ko uzrakstīt, un man vienalga, ka saņemšu par rakstu tikai 200 vai 300 plusus.

Beidz vienreiz no pirksta izzīst tās sazvērestības teorijas, mīnusu likšanu, jo esi konkurents utt. Pats savāri podus, bet kad pienāk laiks par savām kļūdām maksāt, tad uzreiz pataisi sevi par cietēju. Pretīgs skuķa gājiens, uzvedies kā tāda aizvainota meitene. 

1 2 atbildēt

nu nevajag, redzētu sevi no malas - pieaudzis cilvēks pārdzīvo par katru ielikto mīnusiņu, bez maz vai te veido kkādas virtuālās revolūcijas. ja šis portāls tev ir tik ļoti svarīga dzīves sastāvdaļa, tad nākas izsecināt, ka tev tādas vienkārši nav.

1 2 atbildēt

Tu ko, par ko te atvainoties... Visi taču zin, ka tev ir vislabākie raksti šajā portālā... Lai tik kāds uzdrošinās tev izteikt kādu kritiku, uzreiz nomīnusosi vai sāksi ķidāt otra cilvēka rakstus.

Visiem jau tā pat ir skaidrs, ka kritiku pieņemt tu nespēj, un katrs kritisks izteiciens, vērtējums tavās acīs pārvēršas par vēlmi tevi aizvainot, aizskart...

Pamosties... Tu neesi pasaules naba!

1 2 atbildēt