local-stats-pixel fb-conv-api

Smieklīgās šķiršanās28

Saņēmos izveidot vēl vienu rakstu! :)

Šoreiz par par neveiksmigajām laulībām, prezīzāk, par neprastākajiem to šķiršanu iemesliem!

Nu tad baudiet rakstu gardēži!emotion

472 22 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Daži no iemesliem tik tiešām ir stulbi un kaut kādā ziņā arī smieklīgi..

38 0 atbildēt

Tādu domu jau ne1 no jums gudriniekiem nespēj pieļaut. Varbūt nevajag precēties pēc pāris mēnešiem reāli nepazīstot nemaz otru?

also - Don't play with broken toys

17 0 atbildēt

Cilvēku izdomai nav robežu.Gan jau būs arī tādi, kas šķirsies tikai tāpēc, ka laulātais draugs atraugājas skatoties televizoru pēc izdzertas kolas vai arī nepasniedz brokastis gultā.Rodas jautājums - priekš kam ir jāaprecas , lai saprastu, ka laulātais dzīvesdraugs nav tas cilvēks ar kuru vai kura ģimeni ir iespējams dzīvot. Var taču dzīvot civillaulībā vai vienkārši kopā.Tad agrāk vai vēlāk tāpat atradīs iemeslus attiecību beigšanai emotion emotion

15 0 atbildēt

Mūsdienu cilvēki ir vairs nespēj samierināties ar cita cilvēka trūkumiem. Kādreiz cilvēkiem bija  tā kā "jāpierīvējas" viens otram, bet tagad pie pirmajām problēmām šķiras. Tās tās laulības nāk un iet. Un ja vēl ir bērni, kas no tā cieš pavisam nav labi.

protams, var arī gadīties, ka vienkārši saprot, ka nebija īstais, bet leilākoties es redzu tikai "paspēlējos - apnika "variantus

12 1 atbildēt

Ja es pareizi sapratu tad... Arābijā nedrīkst skatīties uz sievu, bet drīkst to apliet ar koncentrēto skābi ? :D

8 0 atbildēt

Es biju nākamais emotion

7 3 atbildēt

emotion 

3 0 atbildēt

Nu ja, pēc tavas loģikas sanāk, ka tu vari runāt pilnīgas stulbības, bet cilvēki nedrīkts taviem komentiem likt mīnusus. (Administrācija arī ir cilvēki ar savu personisko viedokli)

 

1 0 atbildēt

 

Protams... Varonis Mūsdienu domātājs... Kad plātīties, tad ir liels vīrs, bet kad vēlāk saprot, ka par vārdiem var vēlāk nākties atbildēt, tā uzreiz visi komentāri tiek izdzēsti. Tikai atceries vienu... Dzīvē komentārus neizdzēst... to kas ir ticis pateikts, tas nekur nepazūd...

1 0 atbildēt

oj, tev ir jauks skreens... tev bija ielikts -10 no cilvēka, kuru tu izbesīji... jauki. Kā arī -2 no vēl kāda. Veseli 2 cilvēki tev mīnusu bija ielikuši jau! Trakums. Šausmas, nabaga MD, žēlosim viņu, lūgsim viņa piedošanu, viņš ir mūsu dievs. emotion

Gaidu jau gandrīz nedēļu... Kur ir tevis solītais gājiens uz policiju? Jau pretīgi diskutēt ar tevi... Vāries komentāros visu laiku kaut ko, pēc tam vienkārši izdzēs savus komentārus un tēlo, ka neko nezinātu, ka nekas nav bijis!

3 2 atbildēt

izspiego? šis deģenerātisms ir tik ļoti acīmredzams, ka par tevi jau ņirgājas ne tikai administrācija, bet arī pārējie lietotāji, un drīz par tevi smiesies viss portāls. da grozies kā gribi, tāpat viss spīd cauri. :D

3 2 atbildēt

zini, dzīvē ir svarīgākas lietas par rakstiem un cepumiem, ā, bet tev taču nav dzīves. :/

3 2 atbildēt

še, tev viens arī no manis. haha

3 2 atbildēt

Paraudi vēl vairāk. Neesi domājis, ka iespējams tavs raksts var nepatikt? Vari komentos neziņot, pats varu atklāti pateikt, ka tu saņem pelnītu -2 no manis!

Teksts uzrakstīts briesmīgi! Tēma... Viduvēja dzeltenās preses tēma!

2 2 atbildēt

Saudu arābijā sievietes tēvam vīram un brālim ir atlauts apskatit sievietes seju!!! Tākā tas par to šķiršanos ir fake!!

0 0 atbildēt

šķīrās no sava 81 gadu vecā vīra pēc 60 gadus ilgās laulības, jo pieķera savu vīru, kad viņš nodarbojamies ar seksu.

Tulkoji ar Google translate?

0 0 atbildēt

Autor, pārbaudi informācijas patiesumu pie 7. bildes! Nikolae Čaušesku jau vairāk kā 20 gadus NAV Rumānijas prezidents (diktators). Viņš vispār vairs nav dzīvs - īsi pēc valsts apvērsuma 1989. gadā viņam un viņa sievai tika izpildīts nāves sods. Kaut kā neticas, ka Rumānijā spēkā būtu vēl kāds Čaušesku izdots murgains likums.

0 0 atbildēt

Biedētājs atradies :D

Citātus vajag... tad pirms nākamreiz dzēs savus komentus, uztaisi tiem skrīnus.

Lūdzu, nespamošu, savādāk tu atkal sāksi raudāt un solīsies skriet uz policiju, jo ļaunie onkuļi un tantes tevi apceļ. :)

1 2 atbildēt

labi, labi, raudi tālāk. netraucēšu tevi. :)

1 2 atbildēt

nu nevajag, redzētu sevi no malas - pieaudzis cilvēks pārdzīvo par katru ielikto mīnusiņu, bez maz vai te veido kkādas virtuālās revolūcijas. ja šis portāls tev ir tik ļoti svarīga dzīves sastāvdaļa, tad nākas izsecināt, ka tev tādas vienkārši nav.

1 2 atbildēt