local-stats-pixel fb-conv-api

Smagā metāla grupa Athens To Ashes laiž klajā dziesmu ''Forsaken''2

Vien pirms dažām dienām - 11.decembrī, ar jaunu singlu klajā nāca smagā metāla grupa ar specifisku skatuves vārdu - Athens To Ashes. Dziesma ''Forsaken'' ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Mūzikas grupa ar mūziku nopietni sāka nodarboties vien šogad. Šogad viņi ir izlaiduši trīs skaņdarbus - ''Halloweed Be Thy Name'', ''Set Us Free'' un jaunākais skaņdarbs. Grupa nāk no Amerikas - Kalifornijā un viņiem pašiem ir pat sava mājaslapa.

Grupa sastāv no pieciem jauniem un talantīgiem censoņiem ar izteiktu potenciālu. Grupā ģitāru spēlē Josh Davis un Jeremy Simon, bet basu - Bruce Hall. Bungas uzticētas Steve Cox, bet vokāli - Krys Janae.

Dziesma ''Forsaken'' ir gandrīz piecas minūtes gara un skaņdarbs ir tiešām ļoti interesants. Tas katram ir jādzird pašam.

Piedāvājam ievērtēt grupas Athens To Ashes skaņdarbu ''Forsaken''. Aicinām arī sekot grupas sociālo mediju profiliem, lai viņus tā kopīgi atbalstītu. Atsauces vietā esam pievienojuši linku uz grupas Instagram kontu, kuram visi var droši piesekot!

Grupas Athens To Ashes skaņdarbs ''Forsaken''.

7 4 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👍

0 0 atbildēt

👍

1 2 atbildēt