local-stats-pixel fb-conv-api

Smadzeņmežģi: Vai spēsi «atkost», kas šajos 10 attēlos nav pareizi?42

527 11

Lai gan no pirmā acu uzmetiena var šķist, ka viss ir pareizi, tomēr kāda detaļa attēlā ir nepareiza. Vai spēsi to atrast? emotion

« 1  2  3 »
527 11 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Uzdevumu veidotājam ir diezgan ierobežota un stereotipiska domāšana.

11. Pulkstens divos pie polārā loka var būt saulriets.

13. Ir pilnīgi normāli, ja uz sliedēm atrodas vagoni bez lokomatīves.

17. Spainīši var būt arī šādās formās.

19. Kamēr uz ledus laukuma nav ledus, pa to var pārvietoties ar skrituļslidām, jo nekur nav norādīts ka tur ir ledus.

44 0 atbildēt

Var būt vietas, kur 2 dienā ir saulriets. Nevis vienam vilcienam nav "galvas", bet otram ir divas galvas, kur katra brauc uz savu pusi, spriežot pēc dūmiem. Spainītim forma ir pareiza, bet rokturis piestiprināts pie dibengala 😆

8 0 atbildēt

pirmie 5 ir viegli, savukār par otriem 5 var pastrīdēties, lai gan es nojaušu, ko bija domājis autors, tomēr tas nav nepareizi, un konkrēti:

11.bilde. Ja autors zinātu, kas ir polārais loks vai pilsēta ielejā, tad viņam būtu zināms, ka pat tepat norvēģijā ir pilsētas, (nemaz nerunājot par Krieviju) kurās saule riet 14. Dažām pilsētām vēl ir ok, bet es zinu, ka viena pilsēta speciālu uztaisīja milzīgu spoguli, ar kuru novirzīja saules gaismu uz pilsētu, jo tā atrodas ielejā. Tāpēc jau tik daudz vajadzēja zināt, ka aiz polārā lokā ir dienas, ka saule pat neuzlec, un ir dienas, kad pat nenoriet. Līdz ar to, tajā bildē nav nekas nepareizi.

13.bilde. Mums spokos meitene ar niku xDrive_unlimited (agrāk bija cits) lika rakstus par dīzeļvilcieniem, skatīt linku DR1A / DR1AM sērijas dīzeļvilcieni. PIlnīgi normāls dīzeļvilciens ar 8 vagoniem un divām galvām. Pat ātrvilcieniem ir divas galvas. Un uz blakus sliedēm Depo stacijā un starp Jāņavārtiem un Vagonu parku stāv tukši vagoni. Ja kāds ir braucis agrāk Jūrmalas virzienā vai Salaspils virzienā, tur uz blakus sliedēm stāv vagoni bez galvām. Daži jau norakstīti, daži vienkārši noparkoti. Pilnīgi normāla situācija.

15.bilde. Tepat vecmīlgrāvī ir kuģu būvētava, ir peldošie doki, kuri iegrimst. Pilnīgi normāls doks, kuram ir nepilnīgi ciet malas. Un dažiem pat speciāli, lai doka grmšanas gadījumā būtu sašautinājums, tādā veidā aizkavējot ūdens ieplūdi, dodot cilvēkie laiku izglābties.

17.bilde. Meitenei ir vecmuterītes spainītis. Un tieši tādi spainīši ir pilni kapi, kur tantuki aiziet uz pumpi pēc ūdens, ieliek puķes tajā pašā sainītī, un tieši tāds spainītis vajadzīgs kā bildē, lai puķes turētos kopā. Un ir gan spainīši, gan arī lejkannas tieši tādā formā. 

Man vairāk nedabiski liekas, ka viņa kaut kāda karjera krastā spēlējas, spriežot pēc fonā esošās kāpas.

19.bilde. Es sākumā arī uzreiz ieraudzīju, ka slidas īsti nav tādas, kā standarts. Bet tik pst labi tās slidas ir revolucionārs jaunums, kas ir patentēts, un tagad meitene ar start-up atbalstu ir izveidojusi prototipu un demostrē, ka ar tādiem nažiem daiļslidošana būs vēl labāka, varēs izmantot baleta elementus, utt.  

Jebkurā gadījumā Diānai ++++++

7 0 atbildēt

Visus sapratu, taču kāpēc lai spainītim nevarētu būt tāda forma?

5 0 atbildēt

Tests labs, bet ir attēli, par kuriem var diskutēt.

4 0 atbildēt

Piemēram 15. janvārī uz zemes paralēles kur atrodas Murmanska - Krievijā, saule rietēs pl. 14:00, hahaha 

4 0 atbildēt

3 - un cepurei nav "strīpiņas"

11 - pulksteņi mēdz salūzt

14 - nepareizs ir vēja virziens jo mēs tak lieliski zinām ka vilcienu sastāviem lokomatīves mēdz būt abos galos.

15 - var tikt, jo tas varētu būt "grimstošais" doks

3 0 atbildēt

Par 11. nepiekrītu, ja vien tas nav domāts par Latviju, jo ir vietas Pasaulē kur saule tiešām noriet divos naktī. Vietā kur es dzīvoju, vasaras periodā, saule riet ap 23:00 un vēl vairāk uz ziemeļiem saule vispār nenoriet.

3 0 atbildēt

10. nav teikts. ja meitene pārnes svaru uz priekšu tas ir iespējams.

3 0 atbildēt

Atradu visus !  emotion

Klau nakošreiz taisi testa veida , šitie ir baigi labie !  emotion 

3 0 atbildēt

Par vilcieniem drīzāk nepareizi ir tas ka otram,ar divām gavām kūp dumi abos galos. Tātad abas galvas velk katra uz savu pusi. Un dūmi kūp pretēji.

3 0 atbildēt

13. Pirmo reizi redzu, ka divu sliežu gadījumā abiem vilcieniem jābrauc vienā virzienā (kā sanāk pēc dzeltenās bultas). Pēc loģikas, lokomotīvei bija jābūt otrā pusē sastāvam.

17. Meitene spēlējas pie ezera, bet smiltīs gliemežvāki un jūras zvaigznes, kas parasti ir okeānos... Tas arī dīvaini, un pirmais kas piesaistīja uzmanību.

3 0 atbildēt

15 16 visi nav pareizi - kuģim 16 viņam tur nevajadzēja tikt - viņu tur uzbūvēja un doku nojauca. 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Pēdējā zīmējumā tas es pieņemu tālāk ir liels televizors, kuram būtu jābūt uz šo pusi nevis otru

2 0 atbildēt

zināju visus, tikai ne romiešu pulksteni.

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Šos jau pat fosīlija pamatīgi pagātnē kodusi😂

1 0 atbildēt

Gandrīz visus zināju, esmu diezgan gudrs  emotion 

1 0 atbildēt