local-stats-pixel fb-conv-api

Slaveni latvieši pasaulē #327

274 6

Hey! No manis atkal jauns raksts - šoreiz trešā daļa ar slavenajiem latviešiem visā pasaulē! Daži bija agrāk slaveni un ļoti zināmi, daži tikai popularitāti guva tikai nesen, bet visā kopumā - viņi bija vai ir vēl joprojām populāri un slaveni! Ceru novērtēsiet manu darbu - lai labi lasās! emotion emotion



274 6 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Vienīgais, kuru te ir vērts pieminēt (nerunājot par to cik viņi ir slaveni) ir Intars Busulis. Viņam ir tiešām balss, nevis takā Rajeckai,  kura kā skan kā pārslodzēts veļas mašīnas motors un viņas zobi ir garāki nekā žurkai.

12 0 atbildēt

Vecīt, Tev galīgi nesanāk- labāk maini rakstu profilu uz lietām, ko vismaz nedaudz sajēdz- bet par sportu izskatās, ka Tev sajēgas nav. Pēteris Skudra arī bijis hokejists. Cik tad mums NHL vārtsargu ir bijis, ka tā var pateikt?

Bokss nav tik populārs sporta veids? Daudz populārāks kā renes šļūcēji.

Rajecka, Kandis, Busulis? Nopietni? 

5 0 atbildēt

Tu nopietni - Busulis pasaules slaveniba emotion emotion 

3 0 atbildēt

Gatis Kandis,dude seriously ?  emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Tu aizmirsi pierakstīt, ar ko Rajecka slavena pasaulē.

2 0 atbildēt

labs raksts kā sauc to video kur gatis kandis noskaita 69 sieviešu vārdus ar vienu elpas vilcienu?? emotion 

1 0 atbildēt

2. Te neiederas vispar,un tas virsraksta pedejais vards ari neattiecas uz visiem te minetajiem.

0 0 atbildēt

Olgas Rajeckas vārdu nu noteikti atpazīst jebkurā pasaules nostūrī  emotion  tādu knapu plusu no manis esi nopelnījis, bet neko vairāk.

0 0 atbildēt

Bokss pasaulē ir populārāks par hokeju..tas tā ja nu kas.Meksikā,Lielbritānijā ,kur bokss ir topā hokejs nevienam neinteresē.Boksā apgrozās krietni lielāks piķis kā hokejā..Diemžel,jo pašam hokejs tīkamāks. Un no offence Peteri Muroveju Skudru ārpus bijušas PSRS telpas diez vai baigi zin.Nav viņam nekādu supersasniegumu ,jā nostāvēja dažus mačus NHL,saksījās ar LIpmanu pč laikā un tagad tīri labs treneris un tas arī viss.Kanādā,ASV tādu labākajā gadījumā pa ausu galam būs dzirdējuši. To pašu var teikt par Rajecku un Busuli ,tikai muzikālā ziņa,jo šaubos,ka kāds tādus ir baigi dzirdējis ārpus Eiropas Austrumdaļas,nemaz nerunājot par tādu Kandi..Ja katrs,kas ir piedalījies X-factor,got Talent vai American Idol sauktu par pasaulē zināmu slavenību,tad vārds slavenība zaudētu jēgu..

0 0 atbildēt

kas vispār skaitās populārākais sporta veids ever?

0 0 atbildēt

Pirmā vai otrajā daļā. īsti neatceros, bet ir.

0 0 atbildēt

Pēteri Skudru jau sen par latvieti  nevar uzskatīt.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
Ja piemini Irbi Skudru, kur tad Žoltoks, Skrastiņš, Ozoliņš, Balderis??? Šie vīri jau to4na sasnieguši vairāk par Skudru!!!
0 1 atbildēt

Ja ar valsti lepoties mēs nevaram tad vismaz ir sportisti ar kuriem varam lepoties emotion 

1 2 atbildēt