local-stats-pixel fb-conv-api

Slaveni galvas nociršanas upuri, kuri varonīgi stājās nāves priekšā8

348 9

Galvas nociršana bija viens no populārākajiem nāvessoda izpildes veidiem Viduslaiku Eiropā. Šādā veidā parasti tika sodīti augstmaņi. Saprotams, ka bija daudzi, kuri nāves priekšā krita panikā, lūdzās apžēlošanu un cīnījās pretī, kad tika vilkti uz ešafotu. Lasi un atklāj dažus cilvēkus, kuri apņēmīgi, ar augsti paceltu galvu kāpa uz ešafota un nebaidījās no tā, kas notiks dažus mirkļus vēlāk.

348 9 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

sava ziņā nāves sodi būtu vajadzīgi......piemēram pedofiliem, tiem pašiem valsts nbodevējiem, izvarotājuem.....tad būtu kāda mācība varbūt, nekā sēdēt uz tautas nodokļu r''ekina pārdesimit gadus cietumā( no kura mo6 vēl beigās izlaiž par labu uzvedību) emotionemotion

9 1 atbildēt
Nezinu, laikam kā kuram- man, piemēram, uz savu mammu gan nestāv
1 0 atbildēt
ProudBe- Mans viedoklis ir savādāks- tā vietā, lai slepkavnieku uz mūžu cietumā barotu- dot vinjam iespēju ar savu nāvi izpirkt savu vainu izglābjot tos cilvēkus, kuriem vajadzīgs orgānu donors.
1 1 atbildēt

Baisi, bet interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Es domāju ,ka šī tradīja --cirst galvas noziedzniekim ,būtu jāatjauno..Nu vismaz jātajuno nāves sods--korumpanti ,valsts nodevējiem un .t.t par prastajiem slepkavām pat nerunājot.

  parex banku nolaida uz grunti  ...nāvs sods ..

valdības deputāti un citi parazīti sazagušies ,laikā kad citiem gali neiet kopā --nāve sods

Kas tamlīdzīgs notiek 'Ķīnā  --malači kīnieši.

kāds tūlīt bļaus par demokrātiju un brīvību!??

tieši demokrātija un visatļaujošā brīvība dod likumīgu iespēju zagts leilos apmēros ,radīt karus ,,iznīcināt tautas u.t.t 

8 10 atbildēt