local-stats-pixel fb-conv-api

Skolotāja-pedofile saņem 20 gadus par 13 gadīga skolnieka seksuālu izmantošanu43

341 4

Bijušajai skolotājai no Arizonas pavalsts piektdien (12. jūlijā) tika piespriesti 20 gadi cietumā par to, ka viņa vairākas reizes bija nodarbojusies ar seksu ar vienu no viņas audzēkņiem - 13 gadus vecu zēnu. Piespriestais cietumsods - minimālais, kas draudēja 28 gadus vecajai Britānijai Zamorai, bija kulminācija sensacionālajai lietai, kas izpelnījās starptautisku uzmanību.

Zēna vecāki uzzināja par viņu dēla un Zamoras seksuālajām attiecībām, kad atklāja intīmas sarakstes viņa telefonā.

341 4 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

ko tur no 13gadīga čalīša var seksuāli izmantot?

39 1 atbildēt

Sapratu , ka tam vīram liekas normāli , ka viņu krāpj. Ja jau viņš prasīja vecākiem , lai neziņo par viņa sievu. Slikti , ka ir tik mīksti vīrieši , kuri sievām piedod , to , ko piedot nedrīkst.

32 0 atbildēt
Sekss ar izskatīgu un jaunu sievieti - skolotāju ir gandrīz katra 13 gadus veca zēna sapnis! Te nav nozieguma sastāva.
31 1 atbildēt

Nu gan vecāki, vismaz atļaujiet tač drusku papriecāties zēnam  emotion 

34 7 atbildēt

Vispār, kamēr abiem 13...var drāzties uz nebēdu, tikko vienam no viņiem paliek 18.... ta jau ir seksuāla izmantošana, krimināli sodāma rīcībā emotion   emotion 

26 0 atbildēt
Un kādēļ man nebija tādas skolotājas ? 🤤 Kādēļ !!! 😭
25 3 atbildēt
Kā mainītos komentāri ja virsraksts būtu "skolotājs-pedofīls saņem 20 gadus par 13 gadīgas skolnieces seksuālu izmantošanu"?
22 0 atbildēt

Skumji, ka diviem LV pedofiliem, kuri izmantoja 5gadigu meiteni iedod 2vus gadus, bet te...vienam pusaudzim hormoni, beibei acīmredzot vai nu problēmas sexuālajā dzīvē vai nimfomānija..bet abi to gribēja un abi to darīja un še tev 20 gadi....kamon. Cietumam ir jābūt pāraudzinošai funkcijai nevis jāsalauž cilvēku dzīves. Ja viņa būtu puiku izvarojusi - cita lieta, bet viņi abi to gribēja un, godīgi sakot, kur vēl labāka sexuālā pieredze puikam ar pieredzējušu sievieti. Pēc pāris gadiem viņš dēļ tā būs meiteņu magnēts kamēr skolotāja cietumā pavadīs visu savu normālo jaunību/briedumu un iznāks veca neapmierināta tante...nepareizi.

22 0 atbildēt

Kaut kā pēdējā laikā baigi daudz šitie skolotāji-pavedinātāji  emotion 

20 0 atbildēt

Cik briesmīgi un neierasti tas skan - skolotāja-pedofīle emotion

Jāsaka, ir dažādi 13gadīgie - man sīkajam klasē ir tādi zirgi virs 1,8 un kāja 44 - 13 gados

17 0 atbildēt

Laimīgais 13 gadīgais čalis. Učenei gan mute liela un plata...  emotion 

18 3 atbildēt

Mnuprat taisnīgi, jo tiesai jābūt taisnīgai, tad jāpasludina, ka abi ir vainīgi! Protams tam čalim, kurš pēc SMS var redzēt, ka nemaz nepretojās "izvarošanai", bet drīzāk pats pamudināja uz šīm darbībām savās neķītrajās ziņās. Ja jau skolotajai piesprieda 20 gadus, tad sīkajam, kā līdzvainīgajam būtu sīko kolonija kā obligāta uz vismaz 5 gadiem, jo skaidri saprotams, ka viņš SKAIDRI APZINAJĀS savas darbības tāpat kā skolotāja! 

13 0 atbildēt

Skolotājas vīrs ir īsts vīrietis - cīnījās par savu sieviņu līdz galam, gāja pat pie sievas mīļākā vecākiem, lai neceļ prasību tiesā. Kārtīgs vecis spēj uzturēt un atbildēt ne tikai par sievu, bet arī par sievas mīļākajiem prot parūpēties!

11 0 atbildēt

  Nu nezinu,kāpēc tik daudz iedeva???Es domāju ar :-"Šitā labāk ar šmurguļiem nedari!"būtu pietiekami.Pēc divdesmit gadiem cietumā viņa būs pa visam cits cilvēks un ne jau tajā pozitīvajā nozīmē...+

11 1 atbildēt

Pēc komentāriem spriežot viss skaidrs par mūsdienu seksistu sabiedrību - seksuāli izmantot acīmredzot var tikai meitenes un 13 gadīgs zēns, protams, neskaitās bērns. 

10 1 atbildēt

Dažreiz domāju, kas ir humānāka - Šariāta tiesa, kas neuzticīgu sievu nomētā ar akmeņiem vai ASV tiesa, kas cilvēku uz  20 gadiem ieliek cietumā, kur notiek lēna miršana baisos apstākļos, jo ASV cietumi līdzinās mūsu varenās kaimiņzemes cietumiem (pēc nostāstiem).

9 0 atbildēt

ta nu noziegums - pff

viens no bara kko iekliedzās un visi mauj līdz

9 2 atbildēt

"Brīva sabiedrība no aizspriedumiem" emotion emotion

Kad ieslēdzas cenzūra, puritāņu labākajās tradīcijās, tad man nāk tikai smiekli par tādu "brīvdomājošu sabiedrību".

Sekss ir visur, izņemot tur, kur tam būtu jābūt emotion

Lai visiem forša svētdiena… emotion

5 0 atbildēt

Trīs reizes tas nav daudz.  emotion 

4 0 atbildēt
😐
4 0 atbildēt