local-stats-pixel fb-conv-api

Sit savas draudzenes!83

884 9

Pēdējo dienu laikā Krievijā kāda 14 gadīga Anastasija piekāva savu 15 gadīgo draudzeni Līzu kas ar viņu gājusi vien skolā.

15 gadīgā Līza tagad ir slimnīcā ar smadzeņu satracinājumu un citām traumām uz sejas. Video komentāri ‘Ahahah, tu esi super Nastja, tā turpini’ izvietoja viņas soc.lapā zem video viņas draugs Stas. Pirmajos video komentāros Anastasija ar lepnumu atzina to ka esot piekāvusi savu draudzeni. Anastasija sacija lai tiem kuriem šis nepatīk nelien svešās darīšanās.

Ieliku dažas bildes no Anastasijas albūma, pēc pirmā acu skatiena nemaz nevarētu saprast ka viņa ir tāds ‘Monsts’ kura pēc skolas un skolas laikā sit savas draudzenes un ņirgājās par tām.

Tīri simpātiska meitene, bet alaži tie simpātiskākie cilvēki ir varmākas, jo viņu skaistums aizmiglo citu cilvēku acis un tie neredz cik patiesībā tie ir slikti un ļauni.



884 9 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

un nedirs ka meitenes nedrīkst sist emotion

0 0 atbildēt

Jā, un internets pilns ar šitādiem. Tas notiek visur. Kāda starpība? Kāpēc nevar būt kas pozitīvs? Cilvēks pārak ietekmējas no redzētā. Varu derēt, ka tagad kāds sīkais šito noskatīsies, sadomāsies ka super forši tā darīt un pieslānīs kādu atkal. Cilvēkiem mūsdienās zūd normālās vērtības. Sabiedrības pagrimums, neko jēdzīgu īsti nevar gaidīt.

1 1 atbildēt

Tas ir ārprāts, nesaprotu, ka viņu vel no skolas nāv izmetuši?? emotion  

0 0 atbildēt
Nu un kads sods... kautgan izskatas uz saviem 20 >
0 0 atbildēt

Katru dienu, kādu kaut kur sit un meiteņu kautiņi bieži vien ir daudz nežēlīgāki nekā puišu. Nezinu vai bija jēga likt rakstu te jo protams kārtējā negatīvā lieta. Un video nerāda(nezinu varbūt tikai man) 

0 0 atbildēt
slimi
0 0 atbildēt

14 gadi?O rly?Izskatās pēc visiem 18 , bet smadzeņu kā uz 5. Tā jau nav nekāda draudzene , bet gan lēta padauza bez sajēgas. Un tas viņas draugs Stas arī vecis - labāk pastāvēs malā un pakomentēs cik labi viņa izrīkojās ar to savu tā saukto "draudzeni". Pārējie jau arī nav labāki - riebjās man tāda tipa cilvēki, kā kaut kas notiek, saiet bars un tikai lūr un neko nedara - būtu vismaz pārtraukuši cīniņu , bet nu jā - līmenis... emotion Žēl tās meitenes kuru sita , varbūt tam arī bija iemesls, bet nedomāju, ka tas bija tik nopietns lai nonāktu līdz kaut kam tādam. emotion

0 1 atbildēt

emotionMhmh, cik skaista..

1 2 atbildēt
444 avatars444

nevelos izklausities pec pedofila,bet izskaatas uz 18 un patikami.

0 3 atbildēt

Tā vietā, lai močītu resnas vārgules, labāk iestātos kādos kickboksa vai džu džitsu treniņos ^_^

0 7 atbildēt

pareizi dara, labs raksts beidzot atrasts spokos emotion meitene ir forsa

3 11 atbildēt
« 1  2  3 »