local-stats-pixel fb-conv-api

Sit savas draudzenes!83

884 9

Pēdējo dienu laikā Krievijā kāda 14 gadīga Anastasija piekāva savu 15 gadīgo draudzeni Līzu kas ar viņu gājusi vien skolā.

15 gadīgā Līza tagad ir slimnīcā ar smadzeņu satracinājumu un citām traumām uz sejas. Video komentāri ‘Ahahah, tu esi super Nastja, tā turpini’ izvietoja viņas soc.lapā zem video viņas draugs Stas. Pirmajos video komentāros Anastasija ar lepnumu atzina to ka esot piekāvusi savu draudzeni. Anastasija sacija lai tiem kuriem šis nepatīk nelien svešās darīšanās.

Ieliku dažas bildes no Anastasijas albūma, pēc pirmā acu skatiena nemaz nevarētu saprast ka viņa ir tāds ‘Monsts’ kura pēc skolas un skolas laikā sit savas draudzenes un ņirgājās par tām.

Tīri simpātiska meitene, bet alaži tie simpātiskākie cilvēki ir varmākas, jo viņu skaistums aizmiglo citu cilvēku acis un tie neredz cik patiesībā tie ir slikti un ļauni.



884 9 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

"pēc pirmā acu skatiena nemaz nevarētu saprast ka viņa ir tāds ‘Monsts’ kura pēc skolas un skolas laikā sit savas draudzenes un ņirgājās par tām." - actually to me she does look like bitch who could do that :/

69 1 atbildēt

Šitādas "meitenes" nafig iedot pedofīliem, lai spēlējas. Kretinē šādas pretīgas izdarības. Pabira, ne meitene.

50 2 atbildēt

Baigais krutums sist savas draudzenes. Kas par debīlismu visp. sist savējos?

47 1 atbildēt

Tipiska krievene, pēc taisnās čolkas jau vr pateikt tautību.  Ganjau brivajā laikā ar pacaniem grauž semkas un dzer jaguāru.

43 0 atbildēt

Īstenie vīrieši jau arī apkārt stāv un neviens nekā nedara..

29 1 atbildēt

Nāvējošā skaistule. smuka gan ... žēl tikai ka dumja.

28 2 atbildēt

Pretiigs un zemisks cilveeks

18 0 atbildēt

Slimi

16 1 atbildēt

Skuķim sakāpis galvā. Par to nebrīnos, ja jau atrodas tādi dekadenti deģenerāti, kas viņu par šīm izdarībām vēl uzslavē.

14 1 atbildēt

Cik nu tur simpātiska. :D Drīzāk baigā ''varone''. Bet nu pretīgi, ka tādi cilvēki pastāv ....

8 2 atbildēt

14 gadi... mjā... neizskatās. 

5 0 atbildēt

ārprāc ! žēl tās mazās meitenītes,kas neaizstāvējās nemaz :( emotion

tādas varmākas ir jāizolē no sabiedrības ! ! !

5 0 atbildēt

emotion es labāk nekomentēšu, trāpīšu zem cenzūras, vienkārši trūkt pieklājīgu vārdu....

4 0 atbildēt
Pie mums tādu nau teiksiet?
3 0 atbildēt

Esmu džeks,bet ja kko tādu redzētu un zinātu kāda situācija, pats labprāt ar mietu pabraukātu pa viņas muguru, vēl stulbāk liekas tas ka apkārtējie,vsms džeki to nenovērsa. Vnm fascinējuši tādi kadri. Tie jau nav veči.

3 0 atbildēt

Laikam minčukam nav normālas seksuālās dzīves, ka tāda kašķīga.

3 0 atbildēt

sexa deficìts...drosvien draugs svakulis

2 0 atbildēt

Ja man viņa piedraudētu , pēc tam pat skrietu ko kājas nes . Ko tāda sīka krievene man varētu uzbraukt ... nu zināms , ka krievi daļēji baidoties no latviešiem , tad jau viņu mūsējās zeltenes par draudiem vai mutes palaišanu aiz stūra sadotu pa sadistisko mūli !!!

 

Ja šādi šī Krievu skuķe parādītos Latvijas meiteņu-vienaudžu acīs un palaistu muti , nu šādai maloļetkai sadotu pa purnu !!! nu ne visi mazgadīgie var šādi izrīkoties un uzvesties !!! vēl ja viņai 14gados ir puisis , tad jau saprotams , ka viņa varētu būt tāda . 

 

Sīka maskačkas žurka , ne skolniece !!!

2 0 atbildēt

Izskatās skaista un jawka,bet viņā mīt daudz ļaunuma un to izrāda nodarot pāri citam emotion  . Nesaprotu kā meitenes var kauties labāk kaunējusies būtu. emotion    emotion 

2 0 atbildēt

Tas bija stulbākais ko jebkad šajā situācijā varētu pateikt. Iedomājies tavu meitu sistu tāda "izskatīga" slampa, tu jau meitu neaizstāvētu, lai cik resna viņa arī būtu,ne? Kausle smuka, jāpaņem priekšā, ne?

3 1 atbildēt
« 1  2  3 »