local-stats-pixel fb-conv-api

Šis tas par seksu ūdenī6

36 0

Tālā pagātnē mēs visi esam no ūdens cēlušies, un arī mūsdienās 2/3 cilvēka ķermeņa sastāva veido ūdens. Tas mūs radījis un vienmēr mūs pievelk.

Lai gan par to daudz nerunājam, divatā atrasties jūras viļņos ir ļoti romantiski.

Jūra, sliktākajā gadījumā upe vai ezers, piedāvā daudz romantiskāku gaisotni nekā nedaudz apnikusī un mēreni čīkstošā gulta. Ūdens rada tādu vārdos neizsakāmu sajūtu, kad viss šķiet un notiek vieglāk. Ūdens dod kaut ko līdzīgu bezsvara vieglumam visās nozīmēs. No fizikas viedokļa ūdenī visas darbības var veikt vieglāk un ar mazāku piepūli. Ūdens slēpj no apkārtējām acīm to, kas notiek zem tā virsmas. Ūdens kombinācijā ar mēnessgaismu dod 10 reizes lielāku kaisli. Tad vairs publiskās vietās nav jāslēpjas no citiem, ir lielāka brīvība.

Šis viss tā aizrauj, ka reizēm pāri, kas patiešām nonāk līdz jūras krastam un tālāk, aizmirst dažas lietas.

Noskalošanās pēc tam, jo tajā reizē arī smiltis, aļģes, sīkbūtnes var nonākt ne tur, kur būtu vēlamas. Aizmirst par krastā atstātām mantām, ko savukārt izmanto garnadži. Viss notiek nezināmā vietā, kur nav pazīstama gultne. Ir iespēja iekrist kādā zemūdens bedrē vai ar kāju aizķerties aiz kādiem šķēršļiem. Kaislīgā afekta stāvoklī lec uz galvas ūdenī, nezinot, kas ir apakšā. Katru gadu Latvijā ir pāris desmiti gadījumu, kad šādi cilvēks kļūst par invalīdu vai mirst. Diemžēl Latvijā ir īss siltais laiks, ne vairāk kā četri mēneši. Protams, šo problēmu var risināt ceļojot uz siltākām ārzemju piekrastēm. Slinkums – kādēļ nesties kaut kur prom, ja vakarā tepat uz dīvāna var visu nodarīt.

Apsverot visus par un pret: svaru kausi tomēr nosliecas par labu – darīt! Izbaudiet kopābūšanas mirkļus!

36 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Es iepriekšējā dzīvē biju plekste,tāpēc sexu ūdenī labi atceros!!!emotion
5 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Autors ir salvetes slapinatajs!
0 0 atbildēt

No autora pieredzes ne vēsts emotion

0 0 atbildēt

Kas par muļķībām. Ūdens visu dabisko lubrikāciju likvidē, it īpaši jūras. Tur ir jābūt baigajiem entuziastiem.

0 0 atbildēt