local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes, kuras ilgu laiku ir vienas, ir laimīgākas29

207 6

Mēs dzīvojam laikā, kad sievieti, kura ilgu laika periodu ir viena, tiek raksturota kā nelaimīga, nepilnīga, vientuļa un noslēgta. Bet īstenībā tad, kad runa ir par sievieti un viņas laimi, attiecības ar otru cilvēku nav nekāds laimes noteicējs.

207 6 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Beigās tā sevi izzinājušas, ka ir riktīgas vecmeitas, kuras neviens nevar ciest. Tad atliek tikai tādas pašas draudzenes atrast un visu mūžu kladzināt, ka ir taču ļoti laimīgas, kaut patiesībā visas gribētu sev blakām skaistu, izskatīgu, pievilcīgu vīru, kurš to lutinātu kā princesi  emotion 

15 0 atbildēt
swm avatarsswm

Pēc idejas šīm rakstam nav jābūt par sievietēm, šīm rakstam ir vienkārši jābūt par cilvēkiem. Jeb kuram cilvēkam ir jāprot būt laimīgam vienam pašam, attiecības nevar dot laimi, tā teikt izglābt Tevi, attiecības otrs cilvēks var tikai palielināt laimi, attiecībās cilvēki kopā izveido vēl lielāku laimi... Ja cilvēks meklē attiecības, lai jūstos laimīgs, viņš nekad nebūs tāds, nevienās attiecībās.

12 0 atbildēt

Ļaudis nespēj saprast, ka arī  bez otras puses pavadīt dzīvi-tas automātiski nenozīmē pamestības izmisumu. Kādam tas bara instinkts ir vairāk, kādam mazāk, un  kas gan tur slikts ja arī pēc 40 esi viens un jūties labi?  Tāpēc vien neesi norakstāms. Nu nesastāv dzīves pilnība tikai no ģimenes/bērniem.

9 0 atbildēt

P.S. Laimīgās neraksta rakstus, lai sevi un citus pārliecinātu par to, ka viņas taču varētu būt laimīgas.. laimīgās izbauda dzīvi ar vīru!  emotion 

7 0 atbildēt

Kārtējā atmazka! Uz pasaules nav nekā labāka par laimīgu ģimeni. Tas, viena liela daļa sabiedrības nespēj tādu izveidot, ir viņu pašu problēma.

6 1 atbildēt

Nu nezinu... Mani vientulība noveda līdz veģetatīvajai distonijai.

5 0 atbildēt
Vecmeitas! emotion
4 0 atbildēt

Un pēc tam ap 40 attopas ka realitătē nav nekā. Ne ğimenes, ne bērnu, ne kā. Sāpīgākais ka liela daļa vairs savus bērnus arī nespēs iegūt, jo pirmais bērns pēc 40 ir kā vinnēšana loterijā... Ļoti daudz ir šādas sev dzīvotājas, kuras pēc tam attopas. Es neaizstāvu tādas kuras tikai skrien pēc attiecībām. Visam dzīvē ir jābūt līdzsvarā

4 0 atbildēt

Šī sabiedrības daļa ļoti veiksmīgi izmirs.

3 0 atbildēt

Protams, ka ir cilvēki, kuru psihotips ir piemērots dzīvei vienatnē, ir dažādi dīvaiņi, ģēniji, arī daudz cietuši cilvēki, kuri ar aizdomām uzlūko ikvienu, kas parādās tuvumā. Tomēr caurmērā ar dabas svētību cilvēks ir sabiedriska būtne, kurai nepieciešama citu cilvēku klātbūtne. Ja visi indivīdi justos vienatnē laimīgi, cilvēce jau sen būtu izmirusi, un nebūtu, kas raksta Spokos. Tāpēc tās nebeidzamās mantras par laimi vienatnē ir visai divdomīgas, jo cilvēkam, kurš jūtas laimīgs vienatnē, nav nekādas vajadzības to izkliegt publiskajā telpā, ir teiciens - laime mīl klusumu!

3 0 atbildēt

Diez nu vai tik vispārīgi var apgalvot par visām sievietēm. Pēc maniem novērojiem viena liela daļa tikai mēģina sev iestāstīt, ka darot vai nedarot to vai šito, ir laimīgāki. Katram savi ceļi ejami, katram sava laimes atslēga, bet cilvēks nav radīts dzīvei vientulībā.

3 0 atbildēt

Vērtīgs raksts  emotion 

2 0 atbildēt

"Jo šo laiku viņas velta tikai sev - sevis izzināšanai..."

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

Laime nav vienatnē vai draudzībā. Jautājums ir vai var atrast kādu ar ko ir labāk nekā vienatnē. Jo vairāk dzīvē sasniegts, augstākas prasības pret sevi un citiem, jo grūtāk atrast kādu. Tāpēc arī pusnabagi ātri aprecas un sataisa kaudzēm bērnus utt., jo prasību gandrīz vai nav.

1 0 atbildēt

Taisnība - atšķirība tikai tāda, ka skrienu pakaļ vienai meitenei...  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Kāpēc tad tik daudzas nedzīvo vienas, ja jau tā ir labāk? Kaut kādas blēņas! Taisni babenes grib vairāk sapāroties stabili nevis veči.

0 0 atbildēt

Kārtējais Feminaci rakstelis... 😄 Tipa viena un stipra. Un liela daļa tiešām tam tic... Un tad sākas depresijas, gaudošana un žēlošanās par sūro dzīvi 😄 A realitātē Sieviete bez vīrieša nav nekas un ari otrādāk... Tikai gaļas gabali kuri pat sevi nespēj atražot.

0 0 atbildēt

Žēl, ka atkārtoti paceltam rakstam nevar likt atkārtoti mīnumu  emotion 

1 1 atbildēt