local-stats-pixel fb-conv-api

Šī te mazulīte pāris dienās pārsteidza visu Pasauli!5

46 1

Pēc visām ziņām šī ir vismazākā meitene uz planētas. Meitene ar savu māti dzīvo Ķīnas pilsētiņā Čanho.Viņas garums ir tikai 54 cm un svars 2,5 kg. Kad viņa piedzima viņas svars bija tikai 1kg , un viņa bija ceturtais mazākais bērns pasaulē,kuram izdevās izdzīvot ar tik kritisku svaru. Nepievēršot uzmanību viņas neparastajam izskatam,pēc visa pārējā meitene ir pilnīgi normāls bērns, viņai patīk spēlēties ar citiem bērniem un spēlēties ar rotaļlietām. Liangas rokas un kājas ir pilnīgi simetriskas viņas mazajam ķermenim. Ārsti no vietējā hospitālā,kur tika uzņemtas šīs fotogrāfijas,kas ir apgājušas visu pasauli,uzskata ,ka tas viss ir retas ģenētiskas mutācijas rezultāts. Pirmos sešus mēnešus meitene pavadījā intensīvās terapijas nodaļā, bērnu klīnikā Hemby Children’s Hospital ,ASV. Pēc tam viņu kā veselu bērnu izrakstīja uz mājām. Lai gan par to vai viņa izaugs ,ārsti nespēja apgalvot.

46 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Tas bērns ir slims! Tas būs tikai pašapmāns, domājot ka viņai būs tāda pat dzīve kā citiem normāliem cilvēkiem! Ļoti žēl meitenītes!
5 0 atbildēt
Tas tacu ir beerns,kas tur pretigs,vina vel mazina tacu,delj slimibas izskatas jocigi.Nosaukt par pretigu,fuj tavai garigajai izaugsmei!
3 0 atbildēt
Tu kad biji mazs ari biji pretigs?Paskaties uz mazajam berna rokam,tas ir mazs slims berns,tev visticamak nav bernu,citad tu ta neraxtitu.emotion
2 0 atbildēt

Kas tad tur tik pretīgs?

0 0 atbildēt

Trski jau ir!

Bet tajos 4 cilvēkos laikam nav pieskaitīta mana mamma, jo arī viņa piedzima 7 mēnesī un svēra 1 kg, bet arī viss bija kārtībā un esmu par to pateicīgs...

0 0 atbildēt