local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss un spa cietumā.5

91 0

Saūda Arābija vienmēr bijusi bagāta valsts, ar daudz oligarhiem un arī teroristiem. Bet, lūk, noķertie teroristi cietumā izbauda seksu, sportu un spa. emotion

91 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

jo Saudā Arābija dirš ar naudu

5 0 atbildēt

Ja jau tikai kādi 10% (no kuriem varbūt patiesībā vien 5%) ieslodzīto mainās, tad šis projekts ir vienkārši bezjēdzīgs.Tas izskatās pēc mēģinājuma no meža dzīvnieka uztaisīt mājdzīvnieku.Slepkavām viņu darbs patika, patīk un patiks.Tikai retajam no tādiem varbūt kādreiz , vecumdienās parādās nožēla par padarīto.Savukārt sodīt slepkavas ar nāvi - tikpat bezjēdzīgs pasākums, tad jau mēs , tie soģi ne ar ko neatšķiramies no viņiem.Nekas nav labāks par smagiem spaidu darbiem ekstremālos apstākļos manuprāt, bez jebkādām balstiesībām, kur cilvēciska attieksme ir tikai vien fantāzija un labākais ko var dabūt ir spēriens pa ribām. Bet ar visādiem SPA, viesnīcveida cietumiem tas viss izskatās nepārliecinoši un jo vairāk - domāju, ka pat pašiem noziedzniekiem neizraisa nekādus sirdsapziņas pārmetumus par nodarīto citiem. 

3 0 atbildēt

pasaulē sliktos slavina un labos nīst.. nekas, labie vienmēr smejas pēdējie

1 0 atbildēt

Man vnk nav komentaru , debilisma kalngals... emotionemotion vini dziivo 10x labak neka es jebkad dzivosu laikam....

1 0 atbildēt
ja kaut 5%ieslodzīto mainīsies - perfekti. Katrs "kamikadze" var līdzi sev paņemt 10un vairāk dzīvību, labāk luksus apartamentus ziedot nekā savu/cita dzīvību.
1 0 atbildēt