Vai tu tici savām acīm? Britu šefpavārs Bens Čērčils tev pierādīs, ka nevajag vērtēt grāmatu pēc vāka, pareizāk sakot, ēdienu pēc izskata. Bens sevi dēvē par pārtikas iluzionistu, tas ir, ēdiena burvi. Un viņš patiešām izvēlējās ideālu aprakstu savai darbībai, jo daži viņa deserti ir "briesmīgi uz sejas, laipni iekšā", tie pat neizskatās neparasti, bet kopumā neēdami. Taču, uzzinot to sastāvu, noteikti izdalīsies siekalas.
Jūs droši vien nevēlaties ēst pelnu trauku.
Līdz brīdim, kad uzzināsiet, ka tas ir izgatavots no vaniļas panna cotta, šokolādes, pūdercukura un konditorejas pastas.
Kā ar kāda sirdi?
Un tas viss ir izgatavots no zemenēm, kokosriekstiem, cepumiem un glazūras.
Sabojāta mandarīna skats, visticamāk, neizraisīs apetīti.
https://www.instagram.com/p/CLoam9chLKk/
Bet patiesībā šis ir oranžs parfē spoguļglazūrā, un pulveris imitē pelējumu.
Ideālas brokastis ir sviestmaize ar olu.
Un tā sastāv no citronu biskvīta ar krēmu un citronu ievārījumu.
Ēdiens Zvaigžņu karu faniem.
Šokolāde un sālītā karamele.
Visi jau zina, ka krabju nūjiņas nav izgatavotas no krabjiem, bet no kā ir izgatavota šī?
Tas ir rabarberu parfē un ingvera krēms.
Dzelzs tronis.
Dzelzs tronis ir izgatavots no šokolādes ar šķidru zemeņu pildījumu.
Uzdrīksties ēst trauku mazgāšanas sūkli? https://www.instagram.com/p/CMMoFgRBbFC/
Olīveļļas sūklis, kas pārklāts ar piparmētru. Pasniedz ar putotu saldo pienu un īrisa mērci.