local-stats-pixel fb-conv-api

Šausmu stāsts turpinās.62

434 14

Mēs varam to apturēt, nebūsim sadisti! Bez aktīvas darbības es varu bļaut cik vēlos, labākajā gadījumā saņemšu pozitīvus komentārus, tad nu tāpēc nolēmu spert soli tālāk un lūk, manis perinātais plāns:

https://manabalss.lv/par-zivju-tirdzniecibas-formas-mainu/show

Visas fotogrāfētās zivis ir dzīvas, izņemot tās, kurām nogrieztas galvas. Fotogrāfijā grūti pierādīt, ka zivs ir dzīva un neuzdrošinājos arī daudz knipsēt, tirgū tā vēl pa galvu var dabūt. Tāpēc ir video.

Es dodu atļauju pārkopēt un publicēt šo materiālu, kur vien vēlaties, esmu gatava jums visādi palīdzēt. Tā kā ir svarīgi, lai šo redzētu pēc iespējas vairāk cilvēku, pirmo reizi savā ''spoka'' karjerā lūgšu jūs ieteikt rakstu soctīklos un otro reizi novērtēt ar pozitīvu vērtējumu, lai stāv pirmajā lapā.

434 14 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Te jau neiet runa par to, ka nedrīkstētu nogalināt dzīvniekus. Tu mednieks būdams nogalini tos ātri. Bet šie dzīvnieki mokās NEDĒĻĀM ilgi, atšķirībā no medījuma.

0 0 atbildēt
Viss būtu labi, ja par parakstīšanu neparsītu naudu.
0 0 atbildēt

Par 8. noteikti nepiekritu. Inspektori nepilda savus pienakumus. Varbut pat viniem samaksa par ,,aklumu,,  .   Ja tirgotaju 2-3 reizes piekertu pie noteikumu neieverosanas ,ar visam no ta izrietosajam sekam,nez vai nesaprastu ka vienkarsak ieviest kartibu.Vienu tirgotavu aizklapet ciet ,otru,-tresa jau pati saks rosities.Es nezinu , kadas ir inspektoru tiesibas un pienakumi ,bet baidos ka no tiem vienkarsi atperkas...

0 0 atbildēt

Neesmu nekāds baigais zivju eksperts, bet nesaprotu, kāpēc gribētos dabūt zivi, kas vēl spirinās. Tas būtu tāpat, kā vistas turēt dzīvas aplokā, kamēr atrodas pircējs. Man gan arī nav pārāk lielu pretenziju pret tām zivīm akvārijos, vienkārši tāda pajocīga tā dubultmorāle...

0 0 atbildēt

Nobalsoju.

0 0 atbildēt

Tas lai publiskajā telpā paliek noslēpums....

0 0 atbildēt

"gatavs jums visādi palīdzēt." - Tad tu esi džeks vai meitene?

0 0 atbildēt

Tev laikam vienkārši nav ko darīt. emotion

Ja tev šķiet, ka tu vari kaut ko mainīt, tad tu vēl līdz galam neesi sapratusi, kādā pasaulē tu dzīvo. parūpējies par sevi, neej uz tādiem veikaliem kur notiek šādas lietas, nevis centies mainīt visu pasauli. nav tā vērts. emotion

5 6 atbildēt

Pirmā dzirdēšana, ka mednieki medī TIKAI kroplos un vārgos emotion, bet par populāciju runājot - no vienas puses kādas cilvēkam tiesības izlemt cik vilku vai lūšu ( kuri btw ir tā jau maz un nevienam cilvēkam dzīvot netraucē) drīkst būt. bet no otras - pati apziņa, ka tu nogalini... tas man nav pieņemami (priekš sevis), es tādus cilvēkus kā tu līdz ar to nesaprotu un to, ko jūs darat - neatbalstu. Kaut arī ar veselo saprātu saprotu, ka pārmērīgs mežacūku vai vilku daudzums mums, cilvēkiem, nav labi un, ka kādam par to vajadzētu rūpēties. Bet es nesaprptu un neatbalstu vēl ļoti daudz ko, tas jau nenozīmē, ka es tāda vienīgā un pareizā, katrs dzīvo pēc saviem principiem.

0 1 atbildēt

+ par centību, bet cepies Tu par velti. Tāda ir dzīve un tās ir tikai zivis. Zivis mēdz apbružāties nozvejas, transportēšanas laikā, tas ir normāli ka būs brūces. Un tas ka pircējam atdod dzīvas nenositas, ir normali, mājupceļā nepaspēs samaitāties, visiem nav veikals pie dirsas. Un pārdevējam ir jāvar to zivi nosist, ja klients palūdz. Nevari, nestrādā tādu darbu, tāda ir dzīve. Civēki nepirks pirms sazin cik stundām nositu zivi, tāpēc tas tiek atstātas dzīvas. Ja nepatīk veikalā esošā zivis droši var braukt uz audzētavu un nopirkt tur. Muļķības, bērni tadas lietas uztver normalāk kā viņu mātes, viņi saprot ka tā ir dabīgā lietu kārtība, ēd vai tiec apēsts. Pasauli neizmainīsi.

1 2 atbildēt